BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Ik denk dat ik zie mijn zwart-wit bijdrage aan de linkerkant er.

Een tijdje terug ik haakwerk een plarn borstkanker voor een project genaamd iets in het Water. Hoewel ik het project hier en daar noemde, Ik heb nooit rond om te pronken met mijn afgewerkt stuk hier op de blog. Het project heeft een aantal nieuwe nieuws dus nu lijkt een goed moment om dat te doen!

Iets in het Water

Toen ik ging terug om te kijken naar wat ik eerder gepost over Iets in het Water Ik heb ontdekt dat mijn oorspronkelijke vermelding van het project weg terug in februari was. Wow, waar is de tijd gebleven? In ieder geval, zoals ik al zei op dat moment, Dit was een project met gehaakte zakken haak borsten voor een project ontworpen om het bewustzijn over de gevaren die plastic zak verontreiniging kan doen om vrouwen die borstvoeding geven. Het project werd ontworpen door kunstenaar Wendy Osher. Ze nam alle bijdragen en vervolgens haakwerk hen samen om een “rif” van de borsten die visueel interessant terwijl bewustmaking over deze groene kwestie.

Laatste Projectnieuws

De nieuwste update die ik heb over het project ontvangen was dat het rif werd tentoongesteld in oktober Aashe, die is “een internationale duurzaamheid in hoger onderwijs conferentie”. Cool. Deze jaarlijkse conferentie opgenomen kunst voor het eerst dit jaar en iets in het Water was een van de twee stukken die opgenomen waren. Wendy Osher was er mensen te laten zien hoe haak met plarn en verhogen van de bewustwording over het project.

Artes Magazine artikel

Het project is onlangs ook gekenmerkt in Artes Magazine in een artikel getiteld kunstenaars en veranderingen in het milieu: De kracht van de hedendaagse kunst. Het verklaart:

“Dit eco-samenwerkingsproject aangesloten vrouwen van over de hele wereld met behulp van plastic zakken haak borst-achtige vormen. Osher sloot zich aan bij elk onderdeel om een omvangrijke, in het oog springende, kleurrijk en organische vorm die bestemd zijn om te bellen aandacht aan giftige stoffen sijpelen in internationale wateren. … Overwegende dat dit een kunstwerk in een tentoonstelling, het is gelijktijdig een openbare promotieproject die bestemd zijn om het sociale bewustzijn over het belang van waterverontreiniging te verhelpen. Gezamenlijk, de vrouwen wijzen hoe plastic zakken zijn gekoppeld te vergiftigen die lekken in één de bloedbaan en rechtstreeks van invloed is op de vrouwen moedermelk en de toekomst van komende generaties.”

De borst van de haak die ik maakte

Ik dacht dat dit een leuke was project dat zou geweldig zijn om bij te dragen aan om twee redenen. Eerste, Ik denk dat het is een goede zaak en ik wilde een deel van het. Tweede, Ik nooit gewerkt met plarn vóór en het was op mijn “Om te proberen” lijst dus ik dacht dat dit een goede gelegenheid was. Er waren geen richtlijnen over hoe haak van de borst, dus ik wachtte een beetje in het project om te zien wat anderen doen waren en vervolgens instellen om te werken. Wat ik leerde was dat ik niet hou van het werken met plarn, hoewel ik denk het dat is geweldig dat mensen het doen. Het is een stuk moeilijker dan het werken met garen! Nog steeds het was een goede ervaring en ik ben zo blij dat ik was in staat om bij te dragen aan het project terwijl het leren van iets nieuws.

Osher op zoek naar projectmanagers

Wendy Osher is op zoek naar projectmanagers om verder te gaan van dit project in toont over de hele wereld. Als u geïnteresseerd bent, Bezoek haar blog en neem contact op met haar.

 

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

9 Opmerkingen

 1. I really didn’t think it was that big, until I saw the pic of you actually holding yours. Just how big was the finished piece, do you know?

  • @supertinks I got the answer on the size of the pieceit’s about 3tall and 9′ x 9′ in dimension so it’s a fairly large size piece!

 2. Marie/Underground Crafter Antwoord

  Really neat, and I agree with Tink, I thought the finished piece was fairly small until I saw you holding up your piece!

  • Kathryn Antwoord

   @Marie and @TinkGreat question about the size of the finished piece and I actually don’t know the answerbut I’m going to find out and let you know!

 3. Pingback: Dit Vintage garen Had psychische bevoegdheden — Haak wellust

 4. Pingback: Een jaar geleden in haak 1/29 – 2/4 — Haak wellust

 5. Pingback: Iets in de hoofden van Water naar Brazilië — haak wellust

 6. Pingback: Iets in het Water in Brazilië — haak wellust

 7. Pingback: 19 Projecten Presentatie plarn, Tarn en andere alternatieve Materiaal Haak |

Schrijf een reactie