Als je keek naar mijn video een paar weken geleden die de slideshow van mijn rookkanalen en de capelets laten zien, dan u zou kunnen hebben gespot het debuut van mijn capelets een converteerbare cowl. Ik ben echt lief maken en dragen van deze dus ik wilde delen ze in meer detail hier.

De paarse en groene converteerbare Cowl Capelet

De zwart-wit converteerbare Cowl Capelet

Over de haak converteerbare Cowl Capelet

Wat ik leuk vindt aan dit ontwerp is dat het item op veel verschillende manieren gedragen worden kan (die ik heb geprobeerd om hier laten zien). Ik heb verschillende veren en fascinators die kan worden gedragen, niet alleen in het haar, maar ook als pinnen en dat is wat ik gebruiken om de pin van de cowl capelet gesloten op verschillende manieren. Dit open ontwerp laat een veel meer flexibiliteit voor de drager dan als ik had gekozen om het te sluiten uit. In principe om dit te maken doen ik gewoon geribde cirkels of zeshoeken, een in elke kleur, en dan steek ik ze samen voor ongeveer tien steken (en dat is het deel dat gaat achter mijn nek). Ik hou van de twee Toon-ontwerp, vooral omdat wanneer het item wordt gedragen als een cowl dan kunt u bepalen welke kleur toont meer.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

9 Opmerkingen

  • Kathryn Antwoord

   Dank @Marie … Ik heb zo veel plezier maken hen en ook het vinden van nieuwe manieren om te dragen hen en nieuwe pinnen / clips om te dragen met hen.

  • Kathryn Antwoord

   Dank @ElisabethAndree … Ik zeker hou van hun veelzijdigheid. En ik houd van nemend dom leuke foto's. :)

 1. Pingback: 365 Manieren om te dragen haak: Luxe Dassen — Haak wellust

Schrijf een reactie