Ik gebruikte om een van die mensen die kon het niet doorgronden waarom iemand zou verkleden hun huisdieren. Een trui voor een hond? Nee dank je. Mijn grote Chow/Lab mix zou heb schopte mijn kont als ik had geprobeerd dat op haar! Maar dan ben ik verhuisd naar San Francisco en gewend aan mensen die kleinere honden en langzaam ik heb gebruikt om mensen kleren zetten hun honden. En een of andere manier werd ik iemand die giften van Kerstmis voor mijn beste vriend hondje koopt. Het is dus niet zo verwonderlijk dat uiteindelijk zou ik willen haak iets voor haar.

Meet Betty. Ze is een cockapoo die in het hart van San Francisco woont. Ze is een hoge energie-hond en ze niet altijd liefde haar kleren te houden maar na slechts een minuut van krabben op deze trui besloten ze dat ze comfortabel en gezellig was en de rest van de dag loungen bracht rond in het.

Ik het ontwerp gebaseerd op de stedelijke Granny hond trui die is een gratis haak patroon uit Lion merk garen. Ik gebruikte het om me de juiste grootte te helpen en te krijgen van het fundamentele idee voor de nek, hoewel ik niet het patroon voor de hals volgen en het voorgestelde garen niet gebruiken. Voor de nek heb ik een van mijn favoriete steek patronen, de fpdc, BPDC naast elkaar in een rij om te maken een dubbele-Geribde stof.

Het garen die ik gebruikte was een mohair en zijde mix garen dat ik gekregen voor gratis op Listia. Het is niet precies de gemakkelijkste in termen van zorg maar Betty's een overdekte hond wassen en ze zal niet worden dragen het elke dag dus het moet goed. Ik hou van de kleur van het mohair garen en ik dat vermengd met een crème katoen garen voor een kleur combo die ik hou echt van. Ik ben blij met het eindresultaat en ik moet bekennen dat er een goede kans is dat Betty in de nabije toekomst een ander trui zal krijgen.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

7 Opmerkingen

  1. Marie/Underground Crafter Antwoord

    Echt schattig. En ja, dat is onvermijdelijk wat er gebeurt wanneer u bent omringd door mensen met kleinere honden behandeld als “bont baby's.”

  2. Pingback: Mom's gehaakte muts voor Betty — haak wellust

  3. Pingback: 20 Dingen die je met een Gehaakte oma-vierkanten doen kunt — haak wellust

Schrijf een reactie