BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Jessica Arrigo altijd al wilde leren hoe haak. Het was een levenslange droom. Klinkt als een eenvoudige taak maar het aanzienlijk moeilijker was gemaakt door het feit dat ze beide van haar handen aan een infectie had verloren. Dus, Arrigo ontvangen wanneer een hand transplantatie, een van de eerste dingen die ze geleerd hoe om te doen was hoe haak.

Ik leerde over dit verhaal tijdens het lezen van een verhaal van ABC News over een Dual hand transplantatie dat werd onlangs afgerond aan de Universiteit van Pennsylvania. De vrouw die dat transplantatie ontvangen wilde anoniem blijven, zodat het verhaal onderzoekers geïnterviewd Arrigo die een hand transplantatie over een jaar geleden aan de Universiteit van Pittsburgh ontvangen.

Arrigo had verloren haar handen en zowel van haar voeten als gevolg van een infectie in haar bloedsomloop. Zij moet doen uitgebreide fysieke therapie om te houden van haar nieuwe hand werkt goed, maar ze is blij om het te hebben. Naast het leren hoe haak, Ze heeft geleerd hoe te vliegen een vliegtuig en viert kunnend houden haar dochter peuter.

Zover de haak gaat, het was iets dat ze had willen leren voordat ze haar handen had verloren. Ze vermoedelijk nooit rond om te nemen de tijd om te leren. Ze had eens de transplantatie, ze waarschijnlijk besefte dat ze ooit deze dingen niet mag zetten off dat ze wil doen!

Ik denk dat dat de herhaalde motie van haak eigenlijk goed voor haar hand is. Het is een grote vorm van fysieke therapie voor mensen die werken om hun hand vaardigheden te ontwikkelen. Ik zou graag zien wat ze heeft geboekt!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Schrijf een reactie