Als u al na mijn Haak jaar van projecten de afgelopen paar weken dan moet je weten dat ik kreeg een beetje vastgelopen op de volgende Gehaakte tas patroon op mijn lijst: Phazelia de Laptop Cozy. Het nu geëvolueerd in twee andere zakken en is (meestal) voltooien.

Phazelia van Laptop geval

Oorspronkelijke ontwerp van Phazelia

Het patroon dat ik opgenomen op mijn lijst om te werken off van (Hoewel het is meer van een tutorial of een gids dan een patroon, per se) is Phazelia van Laptop geval, die ik gevonden via patronen op Ravelry. Het origineel is opgebouwd uit meer dan een dozijn kleurrijke zeshoeken die samen zijn gestikt tot een rechthoekige kast. Een extra twee gekleurde hexis worden gebruikt met klittenband als het geval afsluiting.

Oorspronkelijke Plan: Zwart-wit haak Laptop Cozy

Ik wist dat ik wilde niet Volg de instructies op deze op de brief. Ik wilde niet te doen zo veel kleurveranderingen. En verlangt dat het patroon met behulp van de haak draad met een kleine haak. Ik opteerde om te veranderen een beetje het plan. Mijn plan was om te gebruiken een E-haak, vijftien ronde voor elke zesvlak patroon om de juiste grootte doen maar elke hexi in een enkele kleur doen. Ik begon met wit hexis en was ofwel gaat te doen alle wit met zwart stiksel óf ik was van plan om te doen de zwart-wit hexis met rood stiksel.

Ik leerde een paar dingen als ik ging langs:

 • Als je niet veranderen van kleur elk paar rijen en u niet ijverig over het tellen van de rijen en steken dan het is echt moeilijk om zeshoeken recht telkens!
 • Ik houd niet van werken sc met een E-haak voor een langere periode van tijd. Het is ook vermoeiend op de handen!
 • De goedkope zwart acryl garen dat ik kreeg van de dollaropslag voelde als fiberglas op mijn handen en moest worden gereserveerd. Ik het vervangen door een andere acryl zwart garen en was in staat om al vooruit.

Nieuwe Plan: Twee kleine haak tassen

Ik werkte een handvol beide zwarte en witte zeshoeken en vervolgens gaf ik enkel omhoog op het maken van hen. Ik was zo ziek van waardoor ze. Ik was gewoon niet in het. Ik eigenlijk net als de hexi vorm maar ik was moe van de zwart-wit acryl E hookness van dit alles. Dus besloten heb ik om te nemen wat ik had en zie wat ik kon maken het in te passen in mijn doel van het maken van haak geschenk zakken voor de feestdagen. Het echt niet hoefde te worden immers laptop-grootte, gewoon zak vormige.

Dus is hier wat ik kwam met:

Ik maakte de grote zak eerst en het moet nog een beetje van het werk, hoewel het theoretisch kan worden voltooid de manier waarop die het is. Ik wil de rood rood stiksel alle de rond de hele zak voor een meer afgewerkte look, waarschijnlijk in hdc. De stiksels samen van de zeshoeken is niet perfect, maar ik ben blij met het eindresultaat als certificaat en cadeauzakje. Wanneer de zak wordt ingevuld een item, het kijkt vrij goed.

En ik houd eigenlijk werkelijk van de weinig zak. Ik had twee zwarte hexis overgebleven dus ik ze rug aan rug zet, gestikt hen samen met rood voor sommige durf en de rand toegevoegd. Ik heb nog niet garen rand toegevoegd aan om het even wat sinds de eerste paar maanden dat ik begon Haakvideo en ik vergat hoe in de juiste situatie kan het sommige echt mooie effecten toevoegen. Hier is een betere blik op de kleine zak:

Hoe doet u met uw jaar van projecten? Controleren op iedereen elses vooruitgang met deze YOP koppelingen.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

18 Opmerkingen

 1. Marie/Underground Crafter Antwoord

  Ik kan me voorstellen dat het zeer moeilijk om te doen de zeshoeken in één kleur alleen zou zijn. Uw afgewerkte tassen zijn geweldig, en bedankt voor het delen van de link naar het originele patroon/tutorial.

  • Kathryn Antwoord

   Dank @Marie … Ik deelde de links naar alles in mijn oorspronkelijke post YOP, Natuurlijk, maar soms vergeet ik om het in de afzonderlijke berichten en natuurlijk ik willen ervoor zorgen dat de designer krijgt sommige krediet en aandacht zelfs als ik uiteindelijk wijzigen het patroon aanzienlijk te doen. :)

 2. Houd rekening met mijn eigen steken Antwoord

  Awesome laptoptas! Hou van de kleur combo 's. Ik ben het volledig eens over sommige acryl – het leven is te kort om te werken met armzalige garen of garen dat piept!

 3. Het is zo teleurstellend wanneer iets niet blijken als je zou hopen, klinkt alsof je echt werden gehinderd door het dodgy zwart garen. Nog steeds, uw kleine zakken ziet er geweldig uit :) Laptops zijn net kleiner en kleiner toch, dus ze perfect voor de baan in zes maanden of zo zullen.

  • Kathryn Antwoord

   @Kate – Wat een groot punt! De kleine zak werkt voor een mobiele telefoon en de grotere zak werkt voor een eReader. :)

 4. Ik houd van hoe u aangepast om te maken het werk voor u….Wanneer iets niet werkt voor mij, Ik meestal gooien een grote afwetriem stok in een zak en verbergen het ergens!

  Liefde de zakje, heel lief!

  • Kathryn Antwoord

   @Faith … Ik krijg koppig en niet willen verlaten, projecten onvoltooide :)

 5. Ik hou gewoon van hoe u het patroon aangepast en gewijzigd wat werkte niet voor u naar iets fab en prachtige op zoek. Goed gedaan.

 6. Sarah - Ambachten van de Cwtch Antwoord

  Dat kleine zak is vooral zoet! En ik kan helemaal zien waarom u niet wilt doorgaan met uw oorspronkelijke plannen!!! :)

  • Kathryn Antwoord

   Dank @Dorothy … Zwart en wit met sommige rode pop is een van mijn favoriete kleuropties hoewel ik niet het veel in mijn eigen werk gebruiken.

 7. Anastaciaknits Antwoord

  Doet me denken aan de Afghaanse Moorse mozaïek maken – het was niet alle sc zeshoeken, maar er was een heleboel sc alleen rijen, & op took voor eeuwig, zelfs met de kleurwijzigingen.

  • Kathryn Antwoord

   @AnastaciaKnits … Ik begrijp totaal!! Soms kan een heleboel enkele haak meditatieve, maar als je niet in de stemming voor het dan het kan lijken alsof het is voor altijd nemen!

 8. OMGosh!!! IK HOU VAN, Hou uw laptop geval! Fenomenale werk. Mijn reactie toen ik voor het eerst zag uw pic, “Wow, dat is freakin’ cool!”

  • Kathryn Antwoord

   Dank @Kepanie … Het duurde wat werk te maken van het patroon veranderen in wat ik wilde, maar in het einde ben ik blij met de tas.

Schrijf een reactie