Nog een week is gekomen en gegaan en we zijn kick-off van een nieuwe. Tijd vliegt. Hier is een update op een aantal van de haak dingen gaande is hier in mijn hoekje van de crafty wereld.

Haak creatief schrijven

De meeste van het schrijven dat ik doe is non-fictie schrijven, vooral wanneer het gaat om haak. Ik hou van onderzoek en feitelijke informatie en waargebeurde verhalen te delen. Echter, Ik doe ook sommige creatief schrijven, met inbegrip van verhalen en gedichten gerelateerde haak. Ik ben een schrijver op de HubPages en ze bent hosting een creatief schrijven wedstrijd deze maand, zodat ik heb het opzetten van sommige van die creatief schrijven die er voor de eerste keer. In het bijzonder, Ik heb het publiceren van een reeks van creatieve brieven geschreven aan mijn projecten haak en het garen die ik ben bezig met. Soort van een gevoel van humor manier van het bijhouden van mijn haak werken in woorden. Als u geïnteresseerd bent, Hier zijn enkele links naar die haak schrijven:

Eerste haak Commissie

Een beetje van spannende nieuws dat gebeurd deze week is dat ik mijn eerste Commissie om een haak item voor iemand anders. Ik heb zeker veel haak dingen gemaakt voor andere mensen, maar ik heb nooit specifiek ingehuurd om dit te doen en ik ben enthousiast over deze aangename draai van gebeurtenissen. Ik ben van plan om te gaan boven en daarbuiten in mijn levering van dit product omdat ik denk dat is belangrijk als het gaat om werk in opdracht! Meer informatie over dit als het zich ontwikkelt.

Haak kunstproject Update

Ik ben een beetje bummed om te zeggen dat ik niet voldeed aan mijn fondsenwerving doel om het geld te lanceren Swaddle, mijn haak kunstproject. Dat betekent dat ik niet iets van het geld krijgen ook al heb ik over een half dozijn mensen zeggen zij wilden mij te steunen. Ik kan niet te triest, Hoewel, want ik heb veel steun ontvangen van mensen die geïnteresseerd in de ontwikkeling van het project zijn. Ik ben nog steeds van plan om verder te gaan met het. Ik ben gewoon gaan moet vernieuwen mijn plannen en mijn tempo voor het project aan het beperkte budget dat ik voor het zorgen kunnen. Dat is waarschijnlijk zal betekenen meer klaring garen gebruiken in plaats van kwalitatief betere garen dat indie ververijen en verkopers ondersteunt, dat is niet de route die ik wilde gaan, maar we zullen zien hoe dit pannen uit. Ik zal volgende week sterk gericht op de redactie van mijn boek haak doorbrengen en dan ik zal terugkomen op dit project en hieraan enige aandacht te herwerken het plan.

Meer gratis garen van Listia

Ik eerlijk gezegd besteden niet dat alles veel tijd op Listia maar ik genoeg tijd om consequent gratis garen van de site. Hier is wat ik heb gekregen sinds mijn laatste update garen:

Het laatste garen is niet eigenlijk nog aangekomen dus ik trok een foto van het Internet. Het is een mohair zijde mix die ik ben nieuwsgierig om te proberen maar ik heb alleen de onderste seafoam kleur, niet de andere kleuren in de foto.

Wat er gaande is in de hoek van uw haak?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

2 Opmerkingen

    • Kathryn Antwoord

      Het is goed te @Debi – Ik vind een manier om te laten gebeuren. Thanks so much voor de steun. Je bent geweldig!

Schrijf een reactie