Haak naden afbeelding van een Tutorial op Chagrijnig meisje

Ik heb gedaan een Haak Boekbespreking of the great Haak afwerking technieken boek door Betty Barnden. Zoals ik al zei vervolgens, Dit boek begint met Barnden van “10 Gouden regels voor een grote afwerking”. Ze zijn slim instructies zodat dacht ik dat ik zou delen wat ze hier zijn (maar in mijn eigen woorden).

1. De juiste hulpmiddelen gebruikt voor de baan.

Dit is een regel die ik gevonden heb te gelden voor elke hobby en elk aspect van het leven. Het is allemaal gewoon makkelijker als u de juiste hulpmiddelen voor het werk hebt. In dit geval, dat betekent dat je genoeg garen in de juiste kleurstof veel voor het project waarvoor u werkt, de gewenste haaknaalden, eventuele aanvullende begrippen u nodig zoals knoppen en sommige extra hulpmiddelen zoals schaar en een meetlint.

2. Gauge controleren wanneer u begint.

Als je wilt om een item dat eruit ziet als het patroon dat u werkt of een haak item dat een bepaalde grootte van persoon past dan wilt u ervoor te zorgen dat je het maken van de juiste grootte. Dit betekent dat uw profiel en aan te passen aan het patroon of de pasvorm die u voordat u wilt daadwerkelijk hebt gekregen gaan op het project controleren. De tijd om te doen dit aan het begin van het een project is ontworpen om te voorkomen dat tijd-verspillen later.

3. Haak consequent.

Het idee achter deze regel is dat je wilt om ervoor te zorgen dat elke steek ziet als degene voordat het eruit en is strakker noch losser dan wat je hebt gewerkt gedurende het hele project. Dit is soms moeilijk als u werkt aan een groot project, omdat elke keer dat we haak, We kunnen een beetje anders vanwege de manier waarop die we zitten haak, Hoe benadrukt wij voelen op het moment of hoe moe zijn we. Nemen een korte blik op uw steken om ervoor te zorgen dat u consequent bent Haakvideo gedurende het hele project is de moeite waard uw tijd voor een slimme afgewerkt product.

4. Haak zorgvuldig.

Tellen uw steken. Uw rijen tellen. Controleer dat de herhaling van het patroon u nu heb onthouden en automatisch werkt eigenlijk klopt. Zorg ervoor dat de stukken die geacht worden te voldoen aan (zoals de mouwen) eigenlijk komen overeen.

5. Uw voortgang bijhouden als u haak.

Hoe vaak heb je gereserveerd voor een haak-project in het midden van het werken en dan niet geweest vrij zeker welke rij u nodig om te starten op wanneer u terug terug naar de haak patroon? Hoeveel keer heb je genomen een haaknaald uit een project, vergeten wat haaknld u gebruikten en dan begon in het midden met een haak die te groot of te klein was? Notities maken zoals u haak helpt om te voorkomen dat deze problemen die volledig het eindproduct ruïneren kunnen.

6. Plan vooruit voor het eindproduct.

Bijvoorbeeld, Als het klaar item gaat worden een aantal motieven die moeten worden samengevoegd kan dan u wilt verlaten genoeg garen op elke motief om te gebruiken voor de verbinding. Een slimme manier om u denk vooruit te helpen is om te krijgen in de gewoonte van het lezen een haak patroon helemaal door voordat u het werken.

7. Wees niet slordig met uw OHW.

Ik ben schuldig aan het verlaten van een WIP opknoping rond willekeurig in mijn huis, maar ik heb geen huisdieren of kinderen en ik niet laten mijn werk in de keuken dus het is meestal niet een big deal. Mensen met meer chaotische huishoudens willen om hun WIPs in zakken of magazijnbakken ter voorkoming van schade als ze aan het werk bent.

8. Kritiek van uw werk als je gaat.

Neem een pauze op verschillende punten in het gehele project haak en vraag jezelf af als het gaat de manier die het geacht wordt te. Wees eerlijk met jezelf, zelfs al is het moeilijk. Dus vele malen we doorwerken aan een project, wanneer we weten iets is niet terecht omdat we ook dicht bij het en niet wilt rippen terug ons werk. Bekritiseren als u gaan met behulp van een objectieve oog zal helpen u meer perfect afgewerkte producten verkrijgen.

9. Zorgvuldig verzamelen.

Niets kan ruïneren een goede haak project sneller dan onjuiste montage. Ik weet dit uit ervaring, omdat ik altijd als de werkelijke haak proces en de montage haat. Dat is eigenlijk waarom ik niet werken doorgaans projecten met een heleboel motieven en sterk liever naadloze bouwprojecten. Ik ken mezelf. Waarom perfect haak werk als je niet gaat net zo voorzichtig zijn in uw vergadering? Dus leren hoe te doen uw naden correct en hoe aan te sluiten uw motieven en uw tijd nemen over dit stadium voor een product goed afgewerkte haak.

10. Voegen dat finishing touch.

Uw product is volledig haakwerk en zorgvuldig samengesteld. Nu is het tijd om echt af het met dat laatste kleine aanraking. Het is wellicht een decoratieve rand, een grote knop sluiting of een beetje van fringe. Dat hangt af van het project en uw persoonlijke smaak.

 

Ik denk dat het belangrijkste om te merken is hier dat de werkelijke afwerkingstechnieken die wrap up van een project zijn slechts een tiende van het werk dat nodig om het product ziet er geweldig uit in het einde te maken. De planning en zorgvuldige Haakvideo van uw werk tijdens het hele proces gaat negen tiende van de weg naar een grote klaar object maken!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

1 Commentaar

  1. Pingback: 10 Redenen om staal voor haak Gauge (en 10 Redenen niet te)! — Haak wellust