Bouwstenen Van Vanessa Chan op Vimeo

 

Vanessa Chan verkoopt haar amigurumi wezens op Etsy. Een heleboel mensen doen dit dus wat verheft Chans werk van ambachtelijke naar kunst? Dat is een enorme onderwerp maar voor mij is de stop-motion video hierboven het antwoord hier. Chan niet alleen maakt leuke schepselen maar video werk hier heeft gebruikt om te brengen ze tot leven in een koele artistieke manier.

Meer over Vanessa Chan

Ik leerde over Vanessa Chan uit een recent artikel in de Times Herald-Record. Het verklaart dat ze een Etsy winkeleigenaar is in haar vroege jaren twintig die haar eerste schepsel schattige ami (een gelukkig-faced ei) een paar jaar geleden. Lanceerde ze haar Etsy winkel Het Pudgy konijn om te verkopen van haar oorspronkelijke amigurumi ontwerpen. Haar andere belangrijkste creatieve liefde is stop-motion animatie en creëerde ze de bouwstenen video voor haar senior project, combineren van de twee creatieve werken in een.

Vanessa Chans Amigurumi kunst

Vanessa Chans amis zijn vergelijkbaar met veel van de amigurumi-items die zijn populair deze dagen. Ze zijn leuke kleine schepselen met dom expressies. Er is niets donker of dramatische over hen en je niet krijgen geen gemarteld kunstenaar ervaring hier. Natuurlijk, je krijgt ook niet een andere grote kunst berichten zoals je zou met andere soorten haak kunst. Ik denk, echter, dat u beginnen te krijgen een beetje meer diepgaande kunst exploratie met haar haak video. Er is iets een beetje griezelig of verdrietig of nadenkende over het. Dus er is sommige mysterie in die je niet gaat om te zien uit de zelfstandige haak stukken en dat intrigeert me.

Sommige van mijn Fave Chan stukken

Andere dan de video, een paar van mijn favoriete amigurumi items die Vanessa Chan heeft gemaakt omvatten:

Dit Smores Monster is een briefkaart dat Chan verkoopt en toont aan hoe ze amis combineert met fotografie om sommige koele kunststukken te maken!

Haak Dim Sum Bun

Bang rode appel met Monster Worm

Wat ik hoop te zien van Chan

Ik denk dat er is een heleboel echt cool kunst potentieel in Chans werk met video en nog fotografie. Ik hoop dat ze rekken haar amigurumi ontwerpen evenals blijven zal over het verkennen van het gebruik van deze andere media om te blijven innemen die afzonderlijke items naar het volgende niveau in de kunst.

Vraag van de dag: Overweegt u een vorm van kunst zijn amigurumi?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

8 Opmerkingen

  1. Pingback: Haak kunstenaar Joy Kampia O'Shell van de Hamburger jurk — haak wellust

  2. Pingback: 20 Onderhoudend haak Stop Motion Video's — Haak wellust

  3. Pingback: Dan en nu in haak (11/18 – 11/24) — Haak wellust

  4. Pingback: Belgische Home haak kunstenaar Renilde de Peuter — haak wellust

  5. Pingback: 20 Haak slakken, Rupsen, Slakken en wormen |

  6. Pingback: 42 Nieuwe haak patronen, 11 Voorbeelden van haak kunst en meer Link liefde |

  7. Pingback: 20+ Nieuwe haak boeken en tijdschriften (2015) |

Schrijf een reactie