Een van de bijzondere kenmerken van December op de blog is dat elke dag in December een giveaway dag is! Dit is mijn vakantie cadeau aan mijn prachtige lezers. Elke dag giveaway gaat lopen voor een volledige dag, van net na middernacht tot net voor middernacht. Dus net na middernacht zal vanavond ik kom na de eerste giveaway voor 1 December en dat blijven helemaal tot het einde van de maand.

Over de Giveaways:

Dit zijn de korte, gemakkelijk-aan-Voer geschenken om te vieren de vreugde om te geven die is zo leuk in deze tijd van het jaar. Giveaway items omvatten haak boeken, garen, handgemaakte haak items en meer dus check in elke dag om te zien wat je kunt winnen! Voel je vrij om verspreid het woord over 31 Dagen van Giveaways.

Sommige Details en informatieverschaffing:

Ik zal aankondigen de winnaars dagelijks op Twitter en Google Plus elke dag volgende op de giveaway. (Dus zal ik posten op deze sites op vrijdag voor verhuren u weet wie er gewonnen heeft donderdag de giveaway.) Ik zal doen een per winnaar roundup aankondiging op de blog. Ik zal verschepen zodra per tot het einde van de maand. Ik heb geen enkel probleem met u opnieuw gifting van wat je winnen maar ik ben niet het maken geen garanties over de vakantie verzending. Alle items die voor giveaway zijn zijn handgemaakt door mij of items uit mijn stash tenzij anders vermeld in dat dagje post.

Heb je iets haak om weg te geven?

Ik heb niet alle van de maand plekken nog gevuld met items uit mijn eigen stash. Als u hebt een haak-item dat u zou willen weg te geven over mijn blog (zoals een cadeaubon naar uw Etsy winkel, een handgemaakte item of een haak patroon) gebruik dan het contact formulier op mijn site te laten me weten!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

17 Opmerkingen

 1. Oh die klinkt als leuk, Kerstmis is om de hoek.

  Ik heb onlangs terug in Haakvideo. eerder deze week een dame uit mijn fractie quilten liet me een paar steken. Naast de keten stich ik alles vergeten, dus ik dankbaar was. Tot nu toe, Ik heb twee outfits voor enkele van mijn dochters poppen, en ze wordt gevraagd dat ik meer maken. :)

  Ik heb gekregen de meeste van mijn kerst ambachten voltooid. Ik heb beaded jewelry, ornamenten, en kaarten. Het zou mooi zijn als ik kan crocht iets te. Zij zullen niet iets extravagante (voor nu) dat komt later.

  • Kathryn Antwoord

   Dank @Ssteadman … Ik gaf eigenlijk wijn in haak Cosies voor bijna iedereen die kwam naar mijn huis vorig jaar. Ze zag er geweldig onder de boom!

 2. Pingback: Awesome haak Blog Award! van haak wellust | Ondergrondse Crafter

 3. Pingback: Giveaways… « Garen Dharma – Haak is mijn verstand

  • Kathryn Antwoord

   Dank @mostlynerdycrochet … I didn’t do a great job of spreading the word in advance but it’s starting to trickle out now.

 4. really having a hard time find the entry rules. sure would like to win. hou van je blog, subscribed via google reader and I check it every day

  • Kathryn Antwoord

   @MauraSorry if the entry rules were confusing. I post a new giveaway each day and there’s an option to enter through Rafflecopter on each post.

 5. What a nice book! I would love to share something like that with my students. I’m currently teaching about 10 4th graders how to crochet through the CIS after-school program at our local school district. The knitting needles are a bonus.

 6. Thanks for the information about Stacey Trock’s new book, Gehaakte Softies. I really like how she includes a section about the basic shapes prior to the individual patterns. It makes me want to try to crochet a critter again! My youngest daughter really wants me to crochet a dragon for her. Maybe I’ll tackle such a project soon… ;)

 7. Pingback: En de winnaar is « crochetime

 8. Pingback: Haak Doilies | De vaste Hand

 9. Pingback: Gehaakte Softies Blog Tour, Boek Review en Giveaway! — Haak wellust

 10. Pingback: Vogue breien Stitchionary 6 Review en Giveaway — haak wellust

 11. Pingback: Soort een rustige haak hoek — haak wellust

Schrijf een reactie