Ik ga weg veer een klein beetje van mijn gebruikelijke Haak overzichten van het boek deze week te kort over drie boeken die ik onlangs opgepikt op het onderwerp van het verven van garens praten. Ik heb nagedacht over proberen het verven van garens voor een tijdje nu en het is iets wat ik wil om verder te gaan met een beetje in 2012. Het zal interessant zijn om te zien of het is iets dat ik geniet, want ik voelde me echt aangetrokken tot het idee en toen ik las deze boeken en nu ben ik benieuwd of het verven van garens is echt voor mij. Het is misschien niet, maar ik wil het proberen uit te vinden en ik denk dat deze drie boeken in combinatie met elkaar te maken een geweldige bron voor het begin en nieuwsgierige Dyer.

1. Hand Verven Garen En Fleece door Gail Callahan.

Dit boek gaat over de basics van het begin tot het garen te verven met de hand. Hoewel ik het nog niet geprobeerd, het boek voel ik me een stuk comfortabeler over het proces. Het vereenvoudigt de stappen, breken ze naar beneden in verteerbare stukken. Het maakt niet praten veel over het meten van spullen of ervoor zorgen dat u precies het juiste materiaal. In plaats daarvan, het gaat over de kern van dingen die je moet doen als je wilt de hand verven garen beginnen. Het biedt verschillende opties voor verschillende stappen (bijvoorbeeld, met behulp van verschillende warmtebronnen, zoals de kookplaat, de magnetron of een slowcooker). Dit boek gaat over het verven van natuurlijk eiwit garens (zoals wol) met behulp van kleurstof en commerciële kleurstoffen.

2. Oogsten Color: Hoe te vinden Planten en maken natuurlijke kleurstoffen Rebecca Burgess.

Een van de redenen dat ik heb aarzelen om het verven van garen te beginnen is omdat ik niet echt willen zorgen te maken over het gebruik van chemicaliën in mijn keuken. Ik heb een klein appartement en zou worden verven op dezelfde plaats waar ik koken en hoewel ik weet dat andere mensen doen dit zonder incidenten, Ik weet dat ik de neiging om de hoeken hier en daar gesneden met nieuwe hobby's en ik liever mezelf niet in gevaar te brengen op die manier. Dus het is in toenemende mate een beroep op mij om na te denken over het gebruik van natuurlijke kleurstoffen en dat is wat dit boek over gaat. Het is een diepgaand boek over het verven van garen met planten en kruiden en het wordt in hoe je die planten in uw omgeving en hoe een aantal van hen groeien. Het is een gedetailleerde tegenhanger van het eerste boek en samen Ik voel me alsof ze me een veel interessante informatie hebt gegeven om op te kauwen.

3. Verven te breien door Elaine Eskesen.

Dit is eigenlijk een breipatroon boek dus je zou denken op het eerste gezicht dat het mij niet interesseren want ik haak, maar niet breien. Echter, niet de kracht van dit boek niet onderschatten. Het gaat erom hoe om garen te gebruiken verven en dan is het over hoe u het meeste uit de hand geverfd garen te krijgen in je breiwerk. Hoewel niet alle details van toepassing op haakwerk, Ik denk dat het biedt een aantal echt grote informatie die u helpt om u te informeren over de kleur proces en geeft je een veel te denken. Deze stof tot nadenken lijkt alsof het zou helpen toe te voegen een extra niveau aan het garen verven ervaring en rondes uit mijn lijst van drie must-have middelen voor wanna-be garen ververs. Ik zal u laten weten of ik blijven deze boeken aanbidden zoals ik verder te gaan met het leren te verven.

Is het verven van garens iets dat je interesseert?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

4 Opmerkingen

  1. Marie/Underground Crafter Antwoord

    Bedankt voor het delen van deze reviews. Ik heb alleen gedaan Kool Aid verven (die ik hou van) maar wilde andere soorten verven proberen. De kleine keuken ding maakt het minder wenselijk al!

    • Kathryn Antwoord

      @Marie … Sommige mensen doen echt geweldige dingen met KoolAid kleurstof, niets mis mee! Ik wil verschillende methoden proberen.

  2. Ik heb onlangs begonnen met het verven van mijn eigen garen, vooral omdat ik ben moe van het proberen om de kleur die ik wil in de commerciële garens vinden. Ik gebruik de zure kleurstoffen en kleurstof in mijn keuken en vinden dat zolang je gemorst product zo snel als je ze te maken en ik doe!! het is veilig. Het belangrijkste om te doen is houd je dye apparatuur (bijvoorbeeld, je, roerders containers enz) scheiden van uw keukenapparatuur, gebruik newpapers, papieren handdoek of een vergelijkbaar met uw bankoppervlakken beschermen tegen gekleurd en veeg gemorste. Als u deze eenvoudige stappen bent u veilig. Vergeet niet dat soms de beitsen gebruikt voor natuurlijke kleurstoffen kunnen ook behoorlijk smerig. Ik gebruik huishoudazijn als het zuur en warmte van de kookplaat aan de commerciële kleurstoffen die ik gebruik stellen.

  3. Pingback: Dan en nu in haak (11/25 – 12/1) — Haak wellust

Schrijf een reactie