Ik heb gemerkt een enorme trend in rookkanalen voor mannen laatste tijd. Ik voor het eerst begon te merken het hier en daar op de haak blogs die ik lees. Ik moet bekennen dat ik dit soort afgedaan als een haak-liefhebbers trend en niet een echte modetrend. Echter, Vervolgens heb ik begonnen met het zien van steeds meer mannen in haak en brei rookkanalen in mijn omzwervingen rond de stad. Een beetje meer onderzoek heeft mij verteld dat rookkanalen zijn steeds populairder voor mannen. In het algemeen, Ik ben niet echt liefdevolle de trend. Ik heb een heleboel jongens dragen rookkanalen die gewoon niet zo groot op hen kijken. Maar de volgende tien sexy jongens die ik online gevonden heb maken me nadenken over de mogelijkheden in deze trend!

1. Mowl Mens Cowl

Deze cowl is gemaakt door BessetteArt uit Etsy. Ik herkent niet de stevige steek hier gebruikt (jij?) maar de beschrijving zegt dat er inderdaad haak. Met die ogen op dat hottie piercing, Ik schelen niet echt wat het is … Ik stem voor het! En ik moet zeggen dat als je niet de mannelijke haak cowl ding koopt, check out dit model pronken andere ontwerpen in dezelfde Etsy winkel en zien of het je geest is gewijzigd.

2. Unisex Chunky Cowl

Ik ben vooral sceptisch over het idee van unisex haak rookkanalen. Ik vind rookkanalen op vrouwen aantrekkelijk en rookkanalen op mannen … niet zozeer. Maar deze foto van een unisex cowl gemaakt om door Etsy mgbdesigns heeft me verkocht!

3. Mannen breed grijze Cowl

AW, wat een cutie … en de hond is schattig ook. :) Dit is het soort haak cowl dat ik denk dat de meeste jongens waarschijnlijk niet kunnen trekken dat uit maar als u de juiste man in de juiste instelling, het geheel werkt! Het is uit Etsy intriguedknits.

4. Unisex Neckwarmer

Black is een klassieke kleur die voor zowel mannen als vrouwen werkt. Dit men is door DiNuovo. Ik denk dat ik ben beginnen te begrijpen deze mannen cowl ding.

5. Havermout Cowl

Deze cowl ziet er super gezellige, nietwaar? Ik denk dat wanneer rookkanalen werk op jongens zijn inachtneming ten dele aan het feit dat je gewoon jezelf vlijen tegen hen kan zien! De havermout mannen cowl is door thecattsuglybabies.

6. De stevige dagelijks Cowl in Kiwi

Deze kerel laat zien dat mannen rookkanalen in felle kleuren dragen kunnen, niet alleen neutrale, en nog steeds trek een sexy look. Liefdevolle het! Het is door collectioncliche uit Etsy en er is meer man candy … Ik bedoel haak rookkanalen … om te kijken naar daar.

7. Paarse Cowl met Brass knoppen

Ja, een man kan zelfs trekken uit een warme blik het dragen van een paars cowl met knoppen op het. En ja, Ik ben verbaasd. Maar het is duidelijk een winnaar omdat verkoper smittenkittenorig hadden om een opmerking op de pagina van het product dat het model niet te koop!

8. Drie kleurencirkel sjaal

Dus dit is een is meer van een cirkel sjaal dan een cowl maar ze in dezelfde neckwarmer familie. Ik vind dit een omdat het gebruik maakt van meerdere kleuren in het ontwerp dat uniek van de meeste mannen haak rookkanalen is. Het is door mallorydee.

9. Nek minnaar Hugger

Alleen de naam van deze cowl maakt het geluid zoals het behoort tot een aanhankelijk man, nietwaar? Het feit dat hij het dragen van een haak cowl tijdens het lezen gewoon voegt aan de sexiness. Deze cowl is door MelodyMaria.

10. Cowl voor hem

We kunnen uit deze lijst met de cowl ronde voor hem door tolduso. Het is een acryl garen cowl gemaakt op bestelling in een verscheidenheid van kleuren. We zien het ziet er goed hier in het grijs.

Dus, Wat zijn uw gedachten over mannen haak rookkanalen? Uw mening veranderd helemaal nu?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

19 Opmerkingen

 1. Ik weet niet of ik kon krijgen mijn vent om te dragen een van deze, maar na het bekijken van deze ik denk echt dat i 'm going dat to haak een.

  • Kathryn Antwoord

   @Rachee … Proberen te overtuigen hem ten minste om u te laten nemen van een foto met ons te delen! :)

 2. Lisa met Tolduso Antwoord

  Dank u voor het toevoegen van mijn cowl in uw prachtige blogpost….Ik weet dat laten voor de bursalen om te dragen maar ik denk nog steeds dat ze zijn meer gericht op vrouw en ziet er zo warm en gezellig op de vrouwelijke…maar kijken naar deze foto's er is sommige sexy gaande met de man en de rookkanalen… :)

 3. CATT Alexander Antwoord

  Dank u zo heel veel voor het opnemen van mijn havermout Cowl in deze prachtige collectie. Mijn vriendje was zo'n goede sport toen ik vroeg hem om te modelleren voor mij. Ik kan niet wachten om meer foto's van meer rookkanalen en neckwarmers. Het lijkt erop dat mannen kunnen dragen hen zeer goed!
  :-)

  • Kathryn Antwoord

   Dank @Catt … Veel van Etsy dames lijken te hebben sommige grote jongens in hun leven! :)

 4. Thanks so much voor met mijn man en mijn hond! Ik hou van een man in een grote cowl. Smelt mijn hart

 5. Smittenkittenorig Antwoord

  thx zozeer voor het opnemen van mijn cowl gemaskerde man in de mix. Ik begon waardoor ze voor mannen wanneer mijn echtgenoot uitgedrukt ergernis bij sjaal tails tijdens Winteractiviteiten zoals sneeuw schept & Outdoor sporten.

  • Kathryn Antwoord

   @SmittenKittenOrig … Geweldig om te weten dat ze nuttig voor de jongens en niet gewoon goede eye candy zijn. :) Grote werk!

 6. Alle van hen ziet er geweldig uit! Ik was verbaasd. Mijn man zou nooit dragen een, maar ik hou van de look. Met behulp van de juiste modellen en de juiste instellingen helpt. Natuurlijk kunnen leuke jongens een natte papieren zak blikgoed maken.

 7. Pingback: Geschenken, Chats en meer van Kathryn de haak hoek — haak wellust

 8. Pingback: Etsy haak Interview met Castaway Collectiona — haak wellust

 9. Pingback: Geek Chic: Hot stijl in glazen en haaknld — haak wellust

 10. Pingback: 30 Mooie voorbeelden van haak als kunst |

 11. Pingback: Nieuwe haak patronen + Haak kunst, Mode, Boeken en meer (Link liefde) |

Schrijf een reactie