BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Ik ging door het nieuws over haak uit een verscheidenheid van bronnen en kwam ik een vermelding over Susie Hewer die zal worden uitgevoerd in volgende maand Liverpool Marathon. Wat heeft dat te maken heeft met haak? Gebeurt er niets behalve dat ze te houden van het Guinness World Record voor de langste keten Haakvideo terwijl het runnen van een marathon! Ik wist niet dat over haar eerder en had om meer te leren!

Susie Hewer: Breien Runner

Hewer is het best bekend als de loper die breit terwijl ze haar marathons doet. Volgens haar blog, Extreme breien Redhead, Ze heeft lopen de marathon van Londen een half dozijn keer en de helft van die tijd was ze het gat breien manier. Ze heeft het Guinness World Record voor het maken van de langste sjaal brei terwijl het runnen van een marathon. Ik kan niet geloven dat er meer dan één persoon die dat doet! Zij had beter voorzichtig of they gonna moet medische code Y93D1.

Susie Hewer ook haakpennen

Hoewel ze bekend is meer voor haar breien, Hewer zeker ook worden. In 2010 ze besloten om haak een ketting tijdens het uitvoeren van de Marathon van Londen en dat is toen won het Guinness World Record voor “de langste keten van de haak terwijl het runnen van een marathon”. Een bladeren via haar blog onthult dat ze wordt momenteel het verpakken omhoog een Gehaakte oma vierkant algemeen.

Susie Hewer: Indrukwekkende Runner

Ik lopen niet dus ik niet een ton over het weet maar ik een beetje weet. Hewer heeft ongeveer twee dozijn marathons lopen. Bovendien, Ze heeft twee langer ultra marathons lopen. Ze loopt om het bewustzijn en geld in te zamelen voor Alzheimer onderzoek in het Verenigd Koninkrijk. Kudos aan deze vrouw.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

4 Opmerkingen

  1. Pingback: Now thats motivatie! « Belle Monde handgemaakte

  2. Pingback: De ontbrekende schakels (Haak de Link liefde aan mijn vakantiedagen) — Haak wellust

  3. Pingback: Link liefde voor beste haak patronen, Ideeën en nieuws — haak wellust

  4. Pingback: Link liefde voor beste haak patronen, Ideeën en nieuws — haak wellust

Schrijf een reactie