BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Graag surfen of weet iemand die dat doet? Hier zijn vijf haak items te zetten op de lijst must-buy of must-make:

1. Haak zwembroek.

Het item nummer een haak die elke surfer nodig heeft is een zwembroek. Haak badmode is populairder Bedankt uitgegroeid tot publiciteit als start-en landingsbaan toont door Australische ontwerper Lisa Maree en tijdschrift dekking in Sports Illustrated. Ja, Er zijn haak zwemkleding die goed genoeg niet alleen goed uitzien, maar blijf in het water zijn gemaakt.

Een die ik hou van is De gestreepte badpak met schelpen, door Minchaka.by/julia; patroon beschikbaar op Ravelry.

2. Gehaakte Tote tas.

Heb je altijd dingen die u nodig hebt om te gooien in een zak met u te nemen naar het strand (Als uw surfboard wax en zonnebrandcrème!). Een haak tote tas is een praktische, stijlvolle oplossing. Een boek dat biedt verschillende stijlen die u zelf maken kunt is Gehaakte zakken!: 15 Hip projecten voor Carrying Your Stuff

Ik vind dit ook “strand mat en tote tas”; patroon beschikbaar op FaveCrafts:

3. Barefoot haak sandalen.

De meeste surfers die ik ken als om het gevoel van het zand op hun tenen als hun wandelen rond het strand tussen surfsessies te kunnen. Barefoot haak sandalen zijn een volledig stijlvolle manier om te maken dat gebeuren. Er zijn veel verschillende ontwerpen en patronen voor haak sandalen. Ik hou van deze; patroon verkocht op Folksy door Isamo haak.

4. Haak Water fles houder.

Surfen is een geweldige sport dat je moe en dorst daar onder de zon maakt. U wilt altijd om ervoor te zorgen dat je een fles water bij je hebt. Haak waterfles houders zijn zeker populair nu, zoals dit één ontworpen door FairTradeFamily:

5. Haak Plushies en decoraties.

U kunt raken de golven elke minuut van elke dag, maar dat is gewoon niet mogelijk. Pronken en vieren uw liefde van het strand met items in uw huis die overeenkomen met surfen en de Oceaan. Bijvoorbeeld, Hoe zit dit schattige gehaakte krab gemaakt door Etsy SweetCarolyns:

Of deze haakwerk surfplank, ook verkocht op Etsy, door madewithlovebylaura:

Welk artikel haak zou je meest willen als een surfer?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

5 Opmerkingen

 1. Ik heb al die behalve de barefoot sandalen, omdat ik denk barefoot dat sandalen zijn dom en ik heb voeten die niet waard presentatie naast. = D

  • Kathryn Antwoord

   @Calophi – Mooi! Ik denk dat ze zien er mooi in de foto's maar ik heb niet elke hetzij. :-p

 2. Ik heb al die behalve de barefoot sandalen, omdat ik denk barefoot dat sandalen zijn dom en ik heb voeten die niet waard presentatie naast. = D

 3. http://yarnchick.blogspot.com/ Antwoord

  Dit zijn allemaal heel mooi, liefde de zwembroek!
  Ik heb geprobeerd te reageren op uw blog voor enige tijd hun, Ik hoop dat dit werkt ;)

  • Kathryn Antwoord

   @YarnChick … Het werkte – Sorry om te horen dat u problemen met commentaar hadden. :( Ik haat het als dat op andere blogs, gebeurt dus ik weet hoe vervelend dat kan worden. Bedankt voor je blijvende!

Schrijf een reactie