Terug in maart heb ik een profiel van Jo Hamilton, een haak kunstenaar die doet geweldig werk maken van portretten uit de haak:

Ik was zo blij toen ik zag een link op Mijn liefde voor jou als een stormloop van paarden vertelde me over een koele fotoproject genaamd work.Place waarin zijn creatieve Portland mensen gefotografeerd in hun werkplekken. Mijn oog was meteen aangetrokken tot een werkruimte gevuld met garen en dat is toen ik ontdekte de ruimte tot Jo Hamilton behoort. Ik klikte naar de work.Place archief voor het profiel er op Hamilton's creatieve ruimte.

De foto is door Carlie Amstrong. Meer dan klik om te zien alle van de foto's in de site – veel van garen yumminess plus één van de haak portretten in actie. Amazing!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen

  1. Pingback: 50 Jaar van de haak geschiedenis: 1931 — Haak wellust

  2. Pingback: Portret haak kunst van Pat Ahern — haak wellust

  3. Pingback: 27 Nieuwe haak patronen + Meer (Link liefde) |

Schrijf een reactie