Willekeurige foto uit San Francisco :)

 

Ik heb meer dan eens hier vermeld dat ik de neiging om te doen mijn garen online winkelen van indie ververijen en verkopers (zoals Candy streng en Maas in de wet door zes strengen). Of anders dat in de LYS van de plaats die ik bezoek als ik reis. Maar natuurlijk San Francisco is gevuld met garen-liefhebbende mensen en dus we hebben een heleboel opties voor het kopen van garen hier in de stad. Sommigen van hen ik heb gecontroleerd en sommigen van hen heb ik niet. Hier is een roundup van San Francisco garen winkels (in-stad alleen, niet in de omgeving van Bay hoewel Liz over op Donna's ClanBase is een van meerdere mensen die hebben vertelde me dat ik echt nodig om te controleren de LYS over de baai in Sausalito).

Degene die ik heb:

 1. Imaginknit. Dit is de “grote” opslaan dat bijna iedereen gehoord als ze rond voor een winkel in San Francisco vragen. Het is een grote twee-kamer garen store in The Castro met garen dat van vloer tot plafond in beide kamers gaat. Het is kleurrijk en luchtige en lichte, die ik hou van. In feite hou ik echt van deze winkel. Ze hebben een heleboel selectie, Er zijn altijd meerdere medewerkers en de mensen die hier werken zijn behulpzaam zonder wordt overbearing. Ze hebben artikelen voor crocheters evenals breiers. Om eerlijk te zijn, Ik kan me niet herinneren als zij staal in haak en brei maar ik denk dat ze doen. Ik echt zelden kijken de stalen tentoongesteld in de LEIE en ik heb er een tijdje. Wat ik herinner me dat ze een heleboel hebben is de “goede” garens die u niet krijgen op een winkelketen maar kunt krijgen op andere standaardopties LYS in vele steden. Dus zijn er een heleboel grote opties, maar niet noodzakelijkerwijs Super unieke opties. Goede plek, Hoewel, en ze hebben een online winkel. Ze bieden ook verschillende haak klassen, met inbegrip van een vrije vorm workshop, Hoewel ik niet heb genomen.
 2. Atelier garens. Dit is het garen archief dat zich het dichtst bij mijn huis op het gebied van lagere Pacific Heights (ish) en dus de dat ik tot meest vaak geweest. Het is een brei-zware winkel die niet stalen of patronen hebben up in haak. Ik zou niet zeggen dat het is anti-haak, Hoewel, Hoewel sinds ik ben niet een van de mensen die met name bewust van dit probleem is merk ik soms niet het waar andere crocheters mogelijk. Bijvoorbeeld, Ik heb niet gevraagd voor alle haak hulp dus ik weet niet wanneer zij mij antwoorden zeggen konden als ik dat deed. Ik heb de neiging om de voorkeur van het Internet voor die dingen te. :) Zij hebben een haak en brei workshop, Hoewel, waar vragen voor beide vaartuigen kunnen worden beantwoord. In ieder geval, ze hebben een heleboel verschillende garens opties en ik altijd vinden hier iets dat ik graag. Het is een kleine kamer maar op een gezellige manier. Dit is waar ik heb mijn Lang door Langalux en KnitCol garens. Één ding die i in deze winkel liefde is hun verkoop afdeling.
 3. Greenwich garen. Deze winkel sluiten-aan-de-Bay was de eerste winkel die ik ging naar in de stad nadat ik voor het eerst geleerd om de haak en het totaal geïntimideerd me omdat ik gewoon niet niet beter wist. Terugkijkend het is eigenlijk een grote kleine winkel voor de crocheter die wil een gezellig plekje van haar eigen. Het is een kleine winkel van het twee-kamer met garen van vloer tot plafond in beide kamers. De voorkamer is thuis aan een grote tabel waar een groep lijkt te worden voortdurend verzameld alleen bezig met hun spullen (Ik voortdurend zeggen maar ik heb alleen in er twee of drie keer en het toeval kunnen worden, niet lijkt, Hoewel). Het enige wat dat ik niet graag over deze winkel was dat het had geen prijzen op het garen. Maar it's been awhile; dat zou kunnen hebben veranderd. Hun website vertelt me dat ze zijn er voor 30 jaar.
 4. Prinses dier. Dit is het nieuwste mij archief. Ontmoette ik het @PrincessAnimal op SF Crafting in het openbaar een paar weken geleden en ik heb sindsdien twee keer in haar missie wijk winkel. Het is eigenlijk een volledige ambachtelijke winkel (“San Francisco de nieuwste rock 'n roll
  ambachtelijke bar
  “), niet alleen een winkel. Echter, het heeft een sectie van garen dat afkomstig is uit lokale ververijen met inbegrip van een lijn van garen met kleurstellingen speciaal voor prinses dier geverfd en vernoemd naar de buurten in San Francisco, dus het heeft dat speciale tintje dat vermelden draagt. Er zijn ook een heleboel Cascade garens op deze winkel. Moeite waard een stop voor zeker.

Degene die ik nog niet bezocht:

 

 1. Artfibers. Het is gekomen in gesprek een paar keer in de afgelopen paar weken die ik nodig heb om te stoppen in deze winkel Financial District. Ik had niet bekend over het maar dan @futuregirlcraft vertelde me waar het was (Zoek naar de funky-lettertype teken dat enkel zegt “garen” omhoog in de lucht voor deze tweede verdieping shop. Ik heb alleen goede dingen gehoord over het maar het nog daar nog niet gemaakt.
 2. Schroot. Dit eigenlijk is niet een winkel maar in plaats daarvan is een soort van zuinigheid winkel voor kunstenaars die soms heeft garen. Ik hou gewoon van het idee van dit, vooral omdat onze werkelijke spaarzaamheid winkels hier bijna nooit garen hebben en met name omdat de gehele winkel gewoon kunsten en ambachten leveringen die u kunt graven is door, vind uw schatten en betalen een lage kostprijs voor. Ik heb hier nog maar ik heb een datum gepland om hier te gaan in een paar weken.
 3. Stedelijke Fauna garen Studio. Ik heb absoluut niets gehoord over deze winkel, maar het komt wanneer ik doe een onderzoek Google Maps voor garen winkels en het heeft een website dat ziet er intrigerende. Ze zijn brei-zware, Geloof ik, maar blijkbaar krijgen garen van indie ververijen in het hele land, die ik hou van. Ze hebben een maandelijkse drop-in vezel nacht waar het publiek wordt uitgenodigd om het project van de vezel van hun keuze en ambachtelijke. Misschien zal ik controleren dat uit!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

11 Opmerkingen

 1. Ik hou van stedelijke Fauna, u moet check it out. Het is cool! Anne

 2. Ik hou van stedelijke Fauna, u moet check it out. Het is cool! Anne

 3. Ik hou van stedelijke Fauna, u moet check it out. Het is cool! Anne

 4. Pingback: Toen en nu: Een terugblik op vorig jaar in haak (7/22 – 7/28) — Haak wellust

 5. Pingback: Haak met Mizuhiki papier koorden wilt — haak wellust

 6. Yippeee! Dank je wel voor deze post! Als dingen uit te werken zoals ze moeten (omdat ze altijd doen) Ik zal reizen naar SF in November voor de tweede keer dit jaar. Jongen, deze lijst van winkels zal in handig komen! Laatste keer dat ik er was bracht ik een paar uur in Britex, gaan er tweemaal.

  • CrochetBlogger

   er de @madwhimsy worden een aantal groten hier! Als u het gevoel dat het, Laat me weten wanneer u komen en kunnen we koffie/thee (of garens) :)

 7. Pingback: Ik hart haak Blogs! Deze Week Link liefde! — Haak wellust

 8. Pingback: Ik ben verliefd op mijn San Francisco huis — haak wellust

 9. Pingback: Kathryn de haak hoek: Week van augustus 8 — Haak wellust