Klokken door crocheTime

 

Sarah Londen (wiens naam u herkennen misschien omdat ze het een doet de haak een regenboog project dat ik nog steeds wil maken pleinen voor maar nog steeds nog niet is!) heb een bericht op haar blog onlangs regisseren lezers om te controleren de Etsy winkel van haar vriend Natasja. Zodra ik popped op over naar de winkel, genoemd crocheTime, Ik viel in liefde met de prachtige, kleurrijke, pop-gevoel klokken die ze maakt. Ik was van plan om te posten op de blog onmiddellijk als die dagen “Haak op Etsy” Kies maar toen dacht ik, “eigenlijk, Ik wil meer weten over deze!) dus ik geïnterviewd Natasja. Hier is dat interview:

CROCHETBLOGGER: Het beste ding over je creaties is uw groot gebruik van kleur. Bent u van plan uw kleuren bij voorbaat voor elk project uit of doen u enkel mix en match zoals je, kiezen wat je wilt op het moment?

 

Bedankt om te zeggen dat ik ben een groot gebruik van kleur! Ik ben gewoon van nature aangetrokken tot heldere, verzengend kleuren, en het geeft me een trap om te zien hoe de kleuren interactief met elkaar. Ik hou gewoon van, liefde, liefde kijken naar mijn stash van garen (bekend als de “doos met speelgoed” in ons huis) met alle tinten van groen en blauw dat de reds maakt, roze en paars “pop”.

 

Wanneer ik beslissen wat kleuren samen gebruiken, het is echt gewoon een heb het gevoel dat ik heb om te gaan met. Ik hou van wat ik zie en het maakt me enthousiast en gelukkig, of anders het niet dus ik heb een andere kleur kiezen. De combinatie moet “praten” voor mij. Ik denk dat mijn zingy kleur combo's misschien wel waarom ik heb ladingen van favorieten en uitzicht op mijn klokken, maar alleen 4 verkoop (2 op Folksy en 2 op Etsy) – mensen houden van wat ze zien, maar ze kunnen niet noodzakelijkerwijs een ruimte hebben in hun huis met dezelfde kleur regeling als mijn klokken zodat ze niet kopen de klok die jammer is.

 

CROCHETBLOGGER: Ik hou van de pop-py-feel van uw klok ontwerpen. Wat inspireert je werk? (Zijn er bepaalde kunstenaars of tijdschriften of dingen die je kijkt naar dat u deze unieke gevoel voor stijl hebben gegeven?)

 

Ik kan niet echt mijn vinger op wat mij inspireert. Ik geef de voorkeur eenvoudige ontwerpen zodat ik kleur als de belangrijkste attractie gebruiken kan. Toen ik ontwierp de klokken ging ik eigenlijk alleen maar met mijn darm gevoel. Ik herinner me ik was op een trein naar het werk en net begonnen met het tekenen van cirkels en spelen rond. Mijn man zegt dat de klokken en de kleuren zijn een weerspiegeling van mijn persoonlijkheid. Hij heeft waarschijnlijk gelijk als ik gewoon doen wat komt van nature.

 

CROCHETBLOGGER: Ik weet dat u naast uw klokken bloem broches en magneten maken. Zijn er andere items die u maakt?

No, alleen deze. De broches waren eigenlijk alleen toegevoegd aan het vullen opwaarts naar de winkel. De belangrijkste dingen is de klokken.

 

CROCHETBLOGGER: Heb je favoriete garen merken / typen? Ik weet dat u werkt voornamelijk in katoen en vroeg zich af of er een specifieke reden voor dat was?

 

Ik hou gewoon van het natuurlijke gevoel van katoen. Voor mij, Er is geen betere merk dan Rowan voor kleur. Mijn klok gezichten worden gedaan in witte Stylecraft Classique katoenen want het is een mooie katoen maar goedkoper dan Rowan waardoor economische, als ik dergelijke een heleboel wit moet. De motieven en randen zijn alle Rowan Handknit katoen. Ik vinden gewoon niet van iets dat dicht bij Rowan voor kleurintensiteit komt. Hun rood (ze noemen het Rosso) is gewoon geweldig!

 

CROCHETBLOGGER: Ik weet dat uw Etsy winkel is vrij nieuw. Wat maakte u besluit om te beginnen een? Hoe is die ervaring tot nu toe geweest?

I ran out of space. Serieus. Ik hou van de klokken zo veel (de kleur en design mogelijkheden zijn eindeloos) dat ik wil maken meer en meer, maar ik slechts zoveel klokken in mijn huis hangen kan. Mijn man in al zijn wijsheid zei: “Goed, Waarom niet u hen gewoon verkopen?” Dus deed ik. Het is nog steeds overweldigend voor mij dat mensen zoals mijn klokken en geld te betalen voor hen.

 

CROCHETBLOGGER: Ik vind het geweldig omdat klokken echt niet zo gebruikelijk in huizen vandaag als ze gebruikt worden, Sindsdien hebben we allemaal onze computers en telefoons te geven ons tijd.

 

CROCHETBLOGGER: Hoe heeft het gewerkt met uw manlief op de klokken? Werk je samen creatief of doen je gewoon je ding doen en geef het af aan hem om zijn deel te doen?

 

Wij vasthouden aan wat ieder van ons het beste – Ik haak en hij verandert mijn haak kringen in werken klokken en hij is ook verantwoordelijk voor verpakking. Hij letterlijk is de “tijd” in crocheTime. Tijdens de week zal ik haak en in het weekend we samen zitten en monteren alles. Wanneer ik nodig een klankbord of tweede advies geeft hij altijd mij zijn eerlijke mening, die ik heb echt waardering voor. Hij zal niet noodzakelijkerwijs commentaar geven op de kleuren of het ontwerp (behalve het geven van me een knuffel of doen een beetje dansen met mij als ik klaar bent met een bijzonder leukerd), maar met zijn oog voor detail uitstellen ik meestal aan hem als het gaat om de verhouding of werken kwaliteitsaspecten. Mijn standaard vraag aan hem is “deze look doet recht aan u?” die hij altijd eerlijk antwoorden. Deze hele ervaring zou niet half zo mooi geweest, als het niet voor hem. Op het gevaar af klinkende corny, Hij is de wind onder mijn vleugels, of moet ik zeggen “de teek achter mijn klok”? :-) Ik kan op brabbelen over hem nog urenlang. De twee grootste liefdes van mijn leven zijn haak en mijn man, zodoende zijnde kundig voor verenigen naar de tweetal terwijl een beetje geld te maken, is mijn idee van de hemel.

 

CROCHETBLOGGER: Dat is zo mooi!!

CROCHETBLOGGER: U noemt in uw Etsy-profiel dat u waren niet getekend te breien of quilten of een van die andere binnenlandse Kunsten. Wat denkt u dat verschilde met haaknld?

 

Ik heb een geheugen van mijn grote oma Haakvideo. Ik herinner mij kijken naar haar als een meisje (over 7 of 8 jaar oud) Haak een bleke gele Afghaanse, terwijl ze onder de Afghaanse zat! Dat was magisch voor mij. Ze gebruikt alleen een korte metalen kleverige ding, Ze maakte nog deze grote deken voor haar om te zitten onder, en blijven werken aan! Wanneer ik dat in vergelijking met mijn moeder's breien, waar ze moest gebruiken twee lange metalen kleverige dingen en alleen gemaakt truien, grote oma's deken was weg koeler! Ik denk dat beeld moet hebben ingediend in mijn hersenen en inspireerde mij in augustus 2009 (over 25 jaar later) om te beginnen aansluiten. Ik denk dat aansluiten is in mijn genen, zelfs als het twee generaties overslaan.

 

CROCHETBLOGGER: Hebt u een favoriete steek? (Ik weet niet waarom, Ik heb gekregen zo nieuwsgierig over mensen van antwoorden op dit laatste tijd. Mijne zijn nu hdc en gekruiste dc maar het verandert.)

 

Interessante vraag! Ik zou zeggen hdc evenals. Ik heb medelijden altijd met het – het is niet een sc en niet een dc, alleen halverwege tussen. Zeer onder gewaardeerd kleine steek dat een.

 

CROCHETBLOGGER: Zijn er crocheters daar wiens werk je met name bewonderen?

 

Ja! Sarah Londen en Emma lam. Ik heb besteld vooraf Sarah's boek op Amazon net gisteren. En Emma's werk is zo fris en mooi.

 

CROCHETBLOGGER: Ik wil mijn handen krijgen op Sarah's pleinen boek, ook!

 

CROCHETBLOGGER: Wat wil je andere mensen weten over haak?

 

Het is koeler dan breien.

 

CROCHETBLOGGER: Is er iets anders dat u wilt mijn lezers om te weten over u of uw werk?

 

Ik zou graag doen meer aangepaste bestellingen. Zoals ik al zei in antwoord op uw eerste vragen, mijn kleurencombinaties mogelijk niet geschikt is voor uw kleurenschema, maar het laat zien wat gedaan kan worden. Ik heb aanbiedingen op elk van mijn Etsy en volkse winkels te “Maak uw eigen klok” waar kopers kunnen kiezen de verschillende aspecten van de klok, met inbegrip van grootte. Ik ontving een aangepaste volgorde op maandag voor een 45cm klok. Ik had nooit gedacht van het maken van een zo groot, maar nu dat ik bezig met het ben, Ik weet dat het gaat om zijn geweldig. Dat deed me denken dat misschien anderen grote klokken willen zou. Dat is wat ik hou over aangepaste bestellingen – u leren kennen de mensen het kopen van hen. Ik kan het beeld van de klok opknoping in welke kamer ze koopt het voor, en erachter te komen wat kopers echt willen.

 

CROCHETBLOGGER: Dat is zeker een van de beste dingen over het kopen van onafhankelijke verkopers, lokaal of via sites zoals Etsy – die mogelijkheid voor persoonlijke verbinding!

Opmerking: Natasja is gebaseerd in Surrey zodat de klokken zijn geprijsd in ponden, niet dollar. Bezoek crocheTime.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

4 Opmerkingen

  1. Pingback: Een interview met de jouwe echt « crochetime

  2. Pingback: Oscar nominatie haak — Haak wellust

  3. Pingback: Meest sensationele haak klokken — Haak wellust

Schrijf een reactie