Sada, een ambachtelijke haak met dezelfde Sky

 

Ik ben altijd verbaasd over de manier waarop dat haak het leven van mensen op zoveel verschillende manieren helpt. Op een eenvoudig niveau biedt het de gemiddelde crafter met een stress-verlichting creatieve afleiding. En dan zijn er manieren dat het leven van de mensen serieus verbetert, zoals door de Dezelfde Sky sieraden project die helpt een leven met HIV overlevenden van bieden de 1994 genocide in Rwanda.

Dezelfde Sky is een eerlijke handel bedrijf dat is ontworpen om empowerment van Rwandese vrouwen door hen te voorzien van de gereedschappen die ze nodig hebben om zichzelf onderhoudende leven door het verkrijgen van een verkoopbare vaardigheid en consistente werkgelegenheid. Zij doen dit door het onderwijs van de vrouwen tot haak en maken armbanden, die worden vervolgens verkocht en de netto-opbrengst van die verkoop gaan rechtstreeks terug in het bedrijf te voorzien van meer Rwandese vrouwen dezelfde kansen.

Dezelfde Sky werd opgericht in 2008. Het werkt specifiek om te helpen HIV vrouwen en vrouwen met AIDS die overlevenden van de genocide waren. Deze vrouwen werden blootgesteld aan AIDS als een direct effect van de seksueel geweld die zij tijdens de periode van genocide ervaren. Gedurende deze tijd verloren ze ook hun echtgenoten en andere mannelijke familieleden, waardoor ze was geconfronteerd met armoede eens de genocide over. Dezelfde Sky doelen om deze situatie te keren, de vrouwen teruggeven hun waardigheid en hun gevoel van eigenwaarde met gehaakte gebaseerde ondernemerschap.

Dezelfde hemel is enkel één programma dergelijks waarin Haak speelt een rol bij de verbetering van de hele samenlevingen door ondernemend kansen. Een ander voorbeeld dat ik keek eerder op deze blog was Escama Studio, die helpt uit arme vrouwen in Brazilië. U verrichten weet van andere Fair-Trade haak gebaseerde programma's zoals deze?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

2 Opmerkingen

 1. Meer eerlijke handel haak

  Ik hou van de look van deze haakwerk covers voor oefening ballen door een Zuid-Afrikaanse groep. Zij haak niet alleen ze ook gebruik gerecycleerd t shirt garen en wat mijn moeder uit het noorden van Engeland noem gekoppeld of lap tapijten. De zakken die deze groep maken kijken prachtig in de foto's die ik heb een vriend die tassen in deze stijl uit Zuid-Afrika heeft gekocht en ze zijn echt prachtig hoewel ik niet zeker of het is dezelfde groep. Als u op zoek bent voor meer ontwikkeling/eerlijke handel groepen wil zou dan ik aanraden controleren deze uit.

  Van de blog:
  ” Mielie, biedt een regelmatig inkomen aan sommige 50 mensen (voornamelijk vrouwen) die de producten die ik ontwerp handcraft. Waar mogelijk gebruiken we gerecycleerd materiaal.”

  http://fa.mielie.com/index.php?m = 06&y = 11

  Ook op Facebook als “Mielie”

 2. Pingback: Sam Sky Fair Trade haak in actie — haak wellust

Schrijf een reactie