Photo Credit: Jason Rossi

Ik scannen regelmatig het nieuws voor artikelen over haak. Ik ben voortdurend aangetrokken tot de artikelen over oudere vrouwen die zijn Haakvideo voor een goed doel. Er is gewoon iets over het idee dat er al deze oude vrouwen uit daar zetten hun vaardigheden te gebruiken om zich te houden druk terwijl het voortdurend om anderen te helpen zelfs tot op zeer hoge leeftijd een beroep doend op me. Vrouwen zoals Bea White, een 92-jarige vrouw die heeft de meeste van haar gezichtsvermogen verloren van macula degeneratie, maar heeft niet laten die haar weerhouden houden haar haken naar haak schoot gewaden voor kankerpatiënten.

Verslaggever Keshia Clukey zegt dat wit ging door een moment van medelijden voor zichzelf wanneer ze voor het eerst besefte dat ze verloor haar gezichtsvermogen. Nochtans wilde ze zitten rond haar eigen partij jammer hosting, zodat ze besloten om iets te doen voor iemand anders. Haar mistige gezichtsvermogen haar activiteiten beperkt, maar ze is in staat te voelen de hechtingen te werk haak zodat ze de haak pakte en begon te werken.

Vorig jaar White voltooid een volledige 1500 vrijwilligers werken Haakvideo voor kankerpatiënten. In die tijd maakte ze meer dan honderd schoot gewaden, gemiddeld twee ronde gewaden per week. Praten over het draaien citroenen in limonade. Dames als deze zijn net zo inspirerend en herinner me steeds weer over zowel de waarde en kracht van haak!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

6 Opmerkingen

  1. Pingback: Goede leest | De vaste Hand

  2. Pingback: Bijna blinde vrouw doneert haar haak — Haak wellust

  3. Pingback: 15+ Inspirerende blinde Crocheters en visueel gehandicapten die haak |

Schrijf een reactie