Terug in maart die ik gepost 25 lijsten van 25 dingen om te inspireren crocheters. Sindsdien heb ik mijn lijsten van zijn detachering 25 dingen. Bijvoorbeeld, vorige week ik gepost mijn 25 favoriete haak citaten. Een van de items op de lijst is het verzamelen van 25 patronen van dingen die u wilt haak. Ik heb onlangs besloten dat ik wil deelnemen Blog-a-lang komen over op Ravelry (waar doen wij alle berichten op de dingen die we willen werken op Haakvideo/breien en dan wij blog over de status van die projecten wekelijks). Ik besloot om te combineren mijn 25 patronen met mijn Blog-a-long deelname.

Ik haak dagelijks en hebben verschillende productlijnen die ik ben bezig, maar er is een specifieke project dat ik moet beginnen aan te pakken en ik denk dat blog-langs zal me helpen met de verantwoordelijkheid voor die. Dit jaar ben ik naar geven mijn Kerstcadeaus in gehaakte zakken in plaats van in inpakpapier. Ik ben vreselijk bij inwikkeling presenteert zodat ze nooit goed toch kijken. Plus dat betekent dat elke gift wordt geleverd met de toegevoegde gave van een handgemaakte Gehaakte tas die opnieuw gebruikt worden kan. Dus als ik ga om dat te doen moet dan ik beginnen te werken op de zakken.

Hier zijn de 25 patronen ik ben gaan gebruiken voor mijn haak Kerstmis tassen (Hoewel ik variaties op een aantal van de patronen doen mag):

1. Acorn zakje

2. Herbruikbare haak Gift Bag

3. Kerstmis haak Tote

4. Grote gemakkelijk zak

5. FutureGirlCraft van Starling handtas

6. ValliesKids krijgen uw oma op zak

7. Oma's Valentine tas

8. Phazelia van Laptop geval

9. Bobble Wrap Laptop Sleeve

10. Vrij E-Reader geval

11. CrochetSpot van gemakkelijk wijnfles Cover

12. DIY netwerk wijnfles Cozy

13. Caron de Simply Soft haak geschenk zakken

14. Gehaakte Cardigan

15. Kids' Rainbow Treasure tas

16. Grillige kasteel tas

17. Vintage stijl Cardigan

18. Haakwerk wervelende tas

19. Gegolfde Gehaakte tas

20. Wijnfles Gift Bag

21.Haak hart portemonnee

22. Chevron Gehaakte tas

23. Laptop Cardigan mouw

24. Sweet Soap of zakje zakken

25. Dat ding Pouch

Ik zal werken bij het krijgen van dit gedaan dit jaar maar Blog-langs eigenlijk gaat pas een jaar vanaf nu. Als ik ben succesvol met het en genieten van het kan ik maken een nieuwe reeks doelen halverwege. Wens me geluk! UPDATE: U kunt zien de laatste post over wat ik deed en niet maken Hier.

Ik moedig u aan het maken van uw eigen inspirerende lijst van patronen die u wilt uitvoeren. Misschien zult u ze allemaal hebt voltooid en misschien zal u niet maar het zal zeker jumpstart sommige haken actie die u hebt uitgesteld!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

30 Opmerkingen

 1. De acorn zak is schattig!!! Grote lijst! Hou de Starling tas en ik weet zeker dat het zal ziet er geweldig.

  • Kathryn Antwoord

   Dank @Sara! Ik ben benieuwd naar het maken van een aantal van deze snel en de Starling is zeker een die ik ben enthousiast over.

 2. Ik hou echt van de acorn zak, Phazelia van Laptop geval, en oma's Valentine zak. Als ik dat deed de Valentijnskaart zak ik denk dat ik het zou doen in blues of Groenen. En je hebben geïnspireerd worden om een lijst van de dingen die ik wil haak te maken! (Hoewel ik niet van plan op het maken van mij om te worden 25 items lange, nog!)

  • Kathryn Antwoord

   @Sam – awesome – Ik ben blij te horen dat u van uw eigen lijst maken zult!

 3. Marie/Underground Crafter Antwoord

  Wat een geweldig idee! Bedankt voor de opvoeding van en ik ben benieuwd om te zien hoe ze komen langs!

 4. Wat een briljant idee en ik zou graag willen weten wat u gaat doen wanneer u klaar bent met alle tassen?

  • Kathryn Antwoord

   @ Carole – Dat is een goede vraag. Ik weet zeker dat ik zal uitzoeken het volgende grote project als ik werk op dit ene!

 5. Dit is een grote lijst van zakken! Ik leg veel van mijn kerstcadeautjes op mijn lijst – en ik toegeven, Ik hou van de gehaakte tas idee maar ik ben niet zeker dat ik heb je de tijd. Ik eigenlijk kleine zakken voor cadeau kaarten al haak en hang ze op de boom :)

  • Kathryn Antwoord

   @Cris – Ik hou van het idee van kleine gehaakte zakken voor kaarten van de gift. Ik hoop dat door op te starten in juli zal ik mijn tassen gedaan. Vorig jaar gaf ik wijn te veel mensen en ik haak omhoog wijn zakken voor het maar zij werden verricht super snel en ik was niet gek trots op hen. Goed genoeg, maar ik zou graag om beter te doen!

 6. Wow, wat een mooie selectie van zakken! Geweldig idee om ze te gebruiken als een onderdeel van een kerstcadeau!

 7. Geweldig idee. Ik hou van Grannys valentine tas – dat men nu in zijn wachtrij :-)

 8. Wow, dat klinkt als een leuke Ravelry groep! Ik moet om het te controleren!

  Ik heb al willen te maken Kerst zakken voor jaar en mijn moeder heeft het verzamelen van stof voor mij om te naaien hen omhoog. Het probleem is dat ik altijd toch veel van de geschenken maken en nooit lijken te hebben tijd om de zakken, ook! :(

  Ik hou van die acorn garen houder tas. Ik kijk uit naar meer informatie over uw projecten voor deze uitdaging!

  • Kathryn Antwoord

   @Maya – Bedankt! Ik echt wilde omvat foto's van elk van de zakken in de post, maar ik wist dat als ik wachtte tot ik had tijd om dat te doen dan zou ik het nooit zou opstaan.

 9. Sarah - Ambachten van de Cwtch Antwoord

  Ik hou van tassen en portemonnees – Ik heb een gevoel dat dit blog zal zijn een gevaarlijke plek voor mij in de komende 12 maanden!!!! :)

 10. Oh, wat een fantastische lijst! met een lijst als dat, Geez, Misschien zal ik deelnemen aan deze ravelry-groep!

 11. Pingback: Laten we Toast tot een jaar van haak projecten — haak wellust

 12. Pingback: Jaar van Project: Haak zakje tas — Haak wellust

 13. Pingback: Handgemaakte Holiday Gift Guide 2011: Hand gemaakte giften te maken | Ondergrondse Crafter

 14. Pingback: Jaar van projecten: Haak Master Class – Plaid dook | Ondergrondse Crafter

 15. Pingback: Een jaar geleden in haak — haak wellust

 16. Pingback: 625 Dingen om te inspireren u haak! — Haak wellust

 17. Pingback: Jaar van projecten: Vorig jaar / dit jaar — haak wellust

 18. Pingback: 15 Tips voor aarde-vriendelijke haak — haak wellust

 19. Pingback: Haak | Pearltrees

 20. Pingback: Adel | Pearltrees

 21. Pingback: 10 Oma-vierkanten, 30 Tassen (Haak Boekbespreking) |

Schrijf een reactie