BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

We have seen Kourtney Kardashian wearing crochet swimsuits in het verleden. And we have taken several looks at the great line of crochet swimsuits made by Lisa Maree. Nu krijgen we te zien de twee gecombineerd. Zoals je kunt zien op de foto hierboven, Kourtney Kardashian is on the cover of Shape Magazine wearing a crochet swimsuit by Lisa Maree. It’s the brand’sApple Tree Bikini”. Their crochet bikinis are cute but they’re one pieces are even more detailed and gorgeous so it’s something worth checking out if you haven’t already.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

2 Opmerkingen

    • Kathryn Antwoord

      @IlonaLisa Maree is a professional swimsuit designer so it is my assumption that they don’t share any of their patterns.

Schrijf een reactie