BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Haak op woensdag graag pronken met enkele van mijn eigen werk ter aanvulling van het nieuwsverhalen en schrijven ik over andere mensen haak. Vorige week ik featured een haak cowl (dat ik in een haak jurk zetten kan) en vermeld dat ik op een grote cowl maken kick laatste tijd geweest. Ik dacht dat u misschien graag zien een aantal van de anderen die ik heb gedaan:

Het patroon voor dit is de Chunky Char-Cowl in het boek Haak Chic.

Dit is een interne steek patroon met schelpen op de bovenkant en de onderkant (niet op basis van een bepaald patroon). Ik gebruikte de superzachte ArtYarns kasjmier sok garen te maken deze cowl en het voelt zo groot.

In een vorige post Ik schreef over de beëindigde Bernat Haven in witte garen dat ik moeite om te werken in iets. Het eindigde als een grote cowl, verzegeld samen met een shell steek toevoegen knop-achtige textuur aan de voorkant.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

2 Opmerkingen

  1. Pingback: Een jaar geleden in haak 4/1-4/7 — Haak wellust

Schrijf een reactie