Jo Hamilton is een geweldige Haak kunstenaar. Ik zeg niet dat licht. Er zijn een heleboel haak kunstenaars met werk dat ik. Sommigen van hen zijn zeer technisch geschoolde. Anderen zijn zeer creatief. Maar Jo Hamilton echt indruk op mij met haar haak portretten. Ja, Ze maakt eigenlijk gelijkenissen van echte mensen met behulp van de haak. Wow! Dat is een niveau van Haakvideo Ik weet niet zeker dat ik kon ooit bereiken ongeacht hoeveel moeite ik erin.

Over haak kunstenaar Jo Hamilton

gehaakte kunstenaar al hamilton

Jo Hamilton in haar creatieve ruimte

Jo Hamilton is een Portland-gebaseerde kunstenaar die werkt in verschillende media, maar is momenteel alles over haak. In een interview Geplaatst op haar website zegt ze dat ze geleerd om haak van haar grootmoeder, toen ze nog een kind was en vervolgens opnieuw geleerd als een tiener en jarenlang doen als een ambacht voordat integreren in haar kunst. Het werk dat ze heeft gedaan dat ik ben het meest geïmponeerd met is haar haak portretten (waarvoor ze heeft een tentoonstelling van New York in mei 2011). Ik denk dat het is verbazingwekkend om te kunnen om dat te doen. Don't you?! Maar ze andere haak illustraties zo goed heeft gedaan, beginnen met een project genaamd ik haak Portland, Wat is een landschap van de haak van de stad.

Hoe doet ze het?

Het proces van het maken van een portret van de haak is niet bijna net zo wiskundige of gepland-out als je zou denken. In het hetzelfde interview op haar site, ze zegt:

“Mijn huis is gevuld met ballen van garen, alle gearrangeerd door kleur op de planken. Ik kan trek ze uit als ik ze nodig voor mijn gehemelte hebben. Een portret kan duren tot vijftig of meer uur in de loop van een maand, maar ik heb eigenlijk nog niet geteld, en ik net zoveel tijd op zoek als eigenlijk Haakvideo. De stukken evolueren uit de inside out. Ik maak geen grafieken, plannen of grafieken; het is een rij-door-rij organisch proces waarin ik niet altijd het resultaat is bekend, maar hebben geleerd om te vertrouwen op mijn manier van werken.”

Dat degenen onder ons die zou willen proberen onze hand op het type van de haak kunst ze maakt niet helpen, maar het maakt me zeker nog meer onder de indruk van dat werk! En bovendien, haar nummer een stuk van advies voor crocheters die willen ontdekken van de artistieke kant van het vaartuig is om te graven van patronen.

Voorbeelden van Jo Hamiltons haak Artwork

Hier zijn enkele voorbeelden van de portretten die me zo veel verbazen. Ze zijn groter dan het leven grootte:

Jo hamilton haak portret

Haak portret

En in andere werken, Hier is een detail van haar gehaakte versie van de Hawthorne-brug in Portland:

Vraag

Je heb ooit een andere haak portretten? Gelieve te delen met mij hebt u!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

9 Opmerkingen

  1. Pingback: 25 Haak kunstenaars om te leren meer over — haak wellust

  2. Pingback: Een andere editie van haak verbindingsliefde — haak wellust

  3. Pingback: Portret haak kunst van Pat Ahern — haak wellust

  4. Pingback: Link liefde voor beste haak patronen, Ideeën en nieuws — haak wellust

  5. Pingback: Bil (anatomie) na knoop: Online haak kunst exposeren — Haak wellust

  6. Pingback: Haak kunstenaar Jo Hamilton heeft een Show NY — haak wellust

  7. Pingback: Nieuwe haak patronen + Haak kunst, Mode, Boeken en meer (Link liefde) |

  8. Pingback: 30 Mooie voorbeelden van haak als kunst |

  9. Pingback: Tapestry haak met veel inspiratie foto's verkennen |

Schrijf een reactie