Haak heeft raken de start-en landingsbanen veel de laatste tijd. Emilio Pucci bleek uit een haak maxi jurk in een recente verzameling. Stella McCartney enige aandacht gekregen voor haar Gehaakte bakken. Ferragamo heeft een gehaakte jurk en een totalisator te gaan samen met het in de komende lente collectie.

Wanneer dingen krijgen dit trendy, hun prijskaartjes spike. Een gehaakte tas met een naamplaatje Dolce en Gabbana daarop is de Miss Charles Gehaakte tas hierboven afgebeeld. Stijl Bistro rapporten die het verkoopt op Nordstrom voor $1375. Zou u betalen dat veel voor een merknaam tas gehaakte of zou u zorg er zelf in plaats daarvan?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

4 Opmerkingen

  1. Pingback: Designer Crocheter: De 50 Beroemde mode-ontwerpers Project — Haak wellust

  2. Pingback: Gaultier beschikt over haak schoenen op de startbaan — haak wellust

Schrijf een reactie