Een van de dingen dat ik veel de laatste tijd in haak nieuws gezien heb is melding gemaakt van de gehaakte lichaamsdelen die zijn gemaakt door Sarah Louise Burns. (Ik heb eerst ontdekt over hen vorige week via Neatorama). Burns is eigenlijk een New York City actrice die werk in haar vrije tijd haak. Wat ze haakpennen is verschillende organen en soms andere lichaamsdelen.

Zoals u van de foto van de gehaakte hart hierboven zien kunt, ze zet veel inspanning in het maken van haar gehaakte lichaamsdelen anatomisch correct kijkt. Naast het hart, items die momenteel in haar zijn Etsy winkel Gehaakte longen omvatten (regelmatige evenals smoker's longen), een gehaakte urinewegen systeem, een haak hersenen, een lever, een alvleesklier, een schildklier en gaten.

Ik ben niet zeker dat heel wat u zou doen met deze items. Ze het hart veranderen in een kussen, dus er aantal mogelijkheden er is. Of anders je gewoon zou kunnen stellen hen op display. Ze zijn ongewone kleine items die ze voor een eerlijke prijs verkoopt. En de haak werk ziet er goed gedaan.

Je heb ooit iets als dit voor?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

6 Opmerkingen

    • Kathryn Antwoord

      Bedankt voor de opmerking. Ik ben blij dat u inspiratie vinden in deze. Mensen zijn haken een aantal echt verbazingwekkende dingen.

  1. Pingback: Dagboek van een slimme meid » Post Topic » Anatomisch correcte Hearts lijken het te zijn “In” Wat dit Valentine's

  2. Pingback: Actrice en Haak kunstenaar Sarah Louisa Burns - Crochet Concupiscence

  3. Pingback: Haak: 2011, 2012, 2013 (1/21 – 1/27) — Haak wellust

  4. Pingback: Gelukkige verjaardag aan mijn vader in haak |

Schrijf een reactie