Haak geneest 2

Geïnspireerd door het lezen van Liefde in elke Stitch, Heb ik besloten om te gaan door mijn archieven en controleren van alle van de artikelen die ik heb geschreven door de jaren heen over hoe haak mensen heeft geholpen. Natuurlijk, Ik hou van de persoonlijke verhalen die de meeste maar ik zoals altijd ik over de geestelijke en lichamelijke gezondheidsvoordelen van haak delen kan. Toen kreeg ik benieuwd – Waarom nog niet ik al deze artikelen op één plek verzameld? Goed, Ik vraag dat niet langer – Hier is het archief van de haak gezondheid verhalen tot nu toe. Looking for crochet patterns to help your healing? Check our selection here.

Algemene artikelen over de gezondheidsvoordelen van haak

Haakvideo door depressie

Haak hielp specifiek me door middel van depressie (en angst die zijn gekoppeld aan depressie). Hier zijn artikelen over dat onderwerp:

Verdriet en depressie hebben overlappende kwaliteiten hoewel ze verschillende dingen. Haak helpt met verdriet evenals.

Andere specifieke gezondheidskwesties geholpen door haak

Haak helpt met veel meer dan depressie. Koppelingen naar persoonlijke verhalen van mensen gevonden kunnen worden later in deze post, maar eerst hier zijn een aantal fundamentele artikelen over hoe haak met specifieke ziekten of kwesties helpt.

Haak in therapie

Mindfulness / Meditatie haak

Persoonlijke verhalen van hoe haak geneest

Hier zijn de links naar alle van de verhalen die mensen hebben genereus en moedig gedeeld over hoe haak helpt hen genezen.

En meer!

Author

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

34 Opmerkingen

 1. Pingback: Regenboog liefde... | Inspirerende haak

 2. Pingback: Recente haak gezondheid Nieuws Roundup |

 3. Maschelle Mashburn Antwoord

  Ik ben net zo geschokt om te leren over knipoog! Uw bericht echt raakte me. Dank u voor de manier waarop die u vereerd Wink, verzekerd van uw eigen gevoelens die zijn opduiken vanwege haar zelfmoord. Ik heb geworsteld met depressie jarenlang. De enige reden dat ik hier vandaag ben is omdat mijn volwassen kinderen me belofte kind maakte nooit opnieuw dat, en als u wilt nooit laat ze met de pijn ik ben met mezelf uit de buurt van de wereld. Ik moest stoppen met drinken, omdat ik zag een directe correlatie tussen mijn littekens en alcohol. Ik voor het eerst geleerd van mandala's op Winks blog, “een creatieve wezen” . Ik wilde leren hoe ze te maken zo veel! Tot nu toe ben ik nog steeds doe coasters, hebben moeite Haakvideo in de ronde vanwege een chronische ziekte die invloed op mij neurologisch. Maar ik hield van haar blog, en ik heb nooit geweten van haar depressie. Haar creaties waren zo vol van vreugde! Ik heb mijn littekens, Ik gebruikte om ze te verbergen. Nu wanneer mensen reageren, Ik vertel ze dat ze zijn mijn slag littekens. Ze vertellen het verhaal van mijn strijd tegen depressie, en mijn overwinningen. Ik voel me ook vrees, maar hebben geleefdd via het en komen de andere kant doen alright, genieten van het leven en wordt echt gelukkig weer altijd herinnert me when I 'm in de donkerste diepten van depressie die ik door middel van het leven zal, Ik heb meegemaakt, en het zal beter. Dat is wat helpt mij ter ere van mijn belofte aan mijn kinderen. Ik ben het verzenden van u een grote dikke knuffel, en delen een droevig hart in het verlies van een mooie ziel. Onze Wink.

  • Kathryn Antwoord

   Dank u voor dit commentaar zo goed. Ik heb uw berichten rond het web en echt waarderen uw stem. De manier dat de Gemeenschap samen gekomen om elkaar te steunen tijdens deze tragedie is enorm inspirerend voor mij.

 4. Pingback: Gayle's haak bijdrage aan mandala's voor Marinke |

 5. Jeanie Turnbow Antwoord

  Ik sm een onlangs gepensioneerde leraar. Ik heb een nieuwe baby kleindochter en ik hsve verliefd op baby haak.

  • Jeanie Turnbow Antwoord

   Ik vind mezelf liefdevolle mijn grandbaby als ik dingen voor haar maken, ook als ik pin ideeën op Pinterest,

 6. Pingback: Haak mijn leven gered: E's verhaal |

 7. Pingback: Merril Hawkins: 1970de haak voor de gezondheid |

 8. NURIA INES MENDIGANA PILOZO Antwoord

  Hallo enkel sommige berichten lezen en zijn zeer interessant, Ik heb 48 jaar en nieuw werklozen, op deze leeftijd is het moeilijk om een vaste baan, Ik hou van de haak voor de richting van ves in wanneer, maar nu denk ik om dit te doen als een ambachtelijk bedrijf, Ik heb een aantal ideeën en ik willen uitvinden, zijn sommige naaien maar niet als maatregelen standaard zijn (s-m - l)Haak hoe om kleding te maken, Please kan help me met deze details, Gracias.

 9. Pingback: CyberMonday Sale: Buy Crochet / Craft Cell Phone Case to Support Needle Arts |

 10. Pingback: Hook To Heal Kindle Discount + Crochet Health Articles 2015 |

 11. Pingback: 20+ Amazing New Crochet Patterns and Other Crafty Finds |

 12. Pingback: Support Crochet Concupiscence and Indie Writing Through Patreon |

 13. Pingback: I love Crochet | Katie-Lou Makes Stuff

 14. Kathryn, thank you so much for this website and your work!
  This is close to my heart, crocheting is heals and is a lifesaver.
  I can’t wait to read all the PURE content you shared and read your book.
  If you do another series I would love to contribute.

 15. Pingback: Lynda @LoveAGoodYarn Shares Her Crochet Mandala + Thoughts on CALs |

 16. Pingback: 10,000 Crochet Patterns Curated for National Crochet Month! |

 17. Pingback: How Making a Crochet Mandala Helped Natasha |

 18. Pingback: Knit and Crochet Lemons Bring Stress Awareness To Tax Payers |

 19. Pingback: Don't stop knitting and crocheting

 20. Pingback: I got flowers! Podcast notes Episode 8 - Crafternoon Treats

 21. Pingback: Kleurrijke haak (Boekbespreking) |

 22. Pingback: How Crochet Helps Erica Dawn Rackett |

 23. Pingback: Crochet To Calm (Boekbespreking) |

 24. Pingback: Excerpt from Interview with Crochet Artist Deanna Gabiga |

 25. Pingback: 2016 in Review: Crochet Health and Benefits |

 26. Pingback: Interview with Craftsy Crochet Teacher Beth Graham |

 27. Pingback: Crochet Helps Syrian Refugees in Greece Cope |

 28. Pingback: A Comprehensive Resource on Crochet For Stress Relief |

 29. Pingback: Crochet Your Way to Better Mental Health • LoveCrochet Blog

 30. Pingback: Looking for new yarns … | Word from a bird

Write A Comment