Zwarte schapen wol garen Haul

Black Sheep Wools Yarn Haul

Ik deed onlangs een post presentatie mijn bezemsteel kant bijgevuld haak vaatdoeken. In die post gezegd dat ik een kleine gift card had ontvangen wanneer ik genomineerd was de Zwarte schapen wol April blogger van de maand. Het garen die ik voor deze vaatdoeken gebruikte behoorde wat ik gekocht om te proberen met behulp van dat Geschenkenkaart. Ik dacht dat ik zou de rest van mijn zwarte schapen wol garen trek pronken:

Black Sheep Wools Yarn Haul

Black Sheep Wools Yarn Haul

Black Sheep Wools Yarn Haul

Het garen in de bovenste rij hierboven is wat ik gebruikt voor degenen haak vaatdoeken. Het is Sirdar Snuggly Baby spikkels katoen / acryl mix garens. Ik heb het in vier kleuren: blauw, groen, grijs en paars (die allemaal zijn eigenlijk gespikkelde met wit). Onder die (nog steeds in de foto hierboven) u kunt zien dat ik kreeg ook drie verschillende kleurstellingen van Sirdar Montana, die is een mix van 70% acryl, 30% wol. Hier is wat ik heb:

Black Sheep Wools Yarn Haul

Black Sheep Wools Yarn Haul

Ik heb een kans om te spelen met het allemaal gehad, nog, maar ik zal houden jullie op de hoogte als ik!

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

One Comment reactie:

  1. Oooooo – mooie garens. Veel plezier bij het spelen met het. :)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!