Haak gezondheid enquête Update

Crochet Health Survey Logo Crochet Health Survey Update

Dank u zo veel aan iedereen die heeft genomen, Tweeted, linked to or otherwise participated in my Haak gezondheidsenquête. Zijn er meer dan 46oo reacties tot nu toe en ik ben blij! Ik wilde geven u een kleine update vandaag over de enquête, waarom ik ben bezig met het, waar het geblogd over het is geweest en hoe u kunt blijven helpen.

Haak gezondheidsenquête FAQ:

Hoe lang zal het omhoog?

Deze haak gezondheidsenquête zullen live tot ten minste het einde van juli en mogelijk langer. Ik wil om te krijgen zo veel media-aandacht voor het mogelijk, zodat ik de breedste waaier van respondenten beschikbaar bereiken kan.

Wat is het punt?

Ik ben het verzamelen van informatie uit deze enquête om te leren over hoe haak is helpen van mensen met de ziekte alsook met de verbetering van de kwaliteit van het leven. Ik zal publiceren informatie uit de resultaten van de enquête om alle mensen beter te begrijpen hoe haak gebruiken om te helpen zichzelf en anderen te helpen. Het is mijn hoop dat deze brede studie een geloofwaardige verwijzing die partijen belanghebbende zullen kan gebruiken om steun te krijgen van de haak programma's in diverse instellingen, waaronder verpleeghuizen opgericht te verwerven, scholen, gevangenissen, ziekenhuizen en therapie centers.

Wat moet ik doen als ik heb moeite met de enquêtetool op vragen 11 en 12?

Ik hae is gewezen op zijn er twee vragen over de enquête die niet goed voor sommige mensen werken. De vragen zijn #11 en #12, die vragen u sommige dingen in volgorde gerangschikt. Er lijkt te zijn een eigenaardigheid dat maakt het werk ten onrechte op sommige browsers. Als u vindt dat het niet voor u werkt, Gelieve enkel deze twee vragen overslaan en vooruit met de enquête. Ik heb een opmerking toegevoegd aan de enquête iedereen te laten weten dat ik ben me bewust van het probleem. Ik zal worden rekening houdend met dat wanneer ik de resultaten bekijken. Mijn excuses voor de tech-probleem!

Waar kan ik meer informatie?

Van this press release and from the links below.

Luisteren naar de Podcast:

crochet saved my life podcast Crochet Health Survey Update

Terug in 2012 I had the honor of doing a podcast interview with Diane of Craftypod all about my book Haak mijn leven gered. Natuurlijk, het geeft een heleboel informatie over haak gezondheid en dus is relevant voor het onderwerp van deze enquête. Om te helpen me bevorderen de enquête, Diane has made this podcast available for free for one month so you can listen to it!

Haak enquête gastposten:

Ik heb de volgende gastposten meer voorlichting over de enquête gedeeld:

Bovendien, I was interviewed for a post by Poëzie in garen who asked me about my crochet history, waarom ik haak om te genezen en wat de enquête is alles over.

Ook geblogd op:

crochet health 400x268 Crochet Health Survey Update

Deze prachtige mensen hebben ook geblogd over de enquête:

 • Nero’s Post and Patch who writes: If you like, share Kathryn’s study and survey and your own experiences about crochet. Has it helped you through some difficult periods in your life? Do you feel it’s a therapy in your busy eveyday life? Have you found out if crochet has been healing you?”
 • Crochet Kween Gwen who writes: Kathryn Vercillo well known as the #crochetblogger at Haak wellust is fast becoming the expert when it comes to the health benefits of crochet as she studies to become a psychologist.
 • Sarah Sweethearts who adds: I do believe that the art of crocheting or knitting, like any other peaceful, repetitive hobby, is calming. I know it certainly calms me.
 • Hallo Jenny Brown who kindly said: How do I sum up Kathryn Van Haak wellust? She’s so kind, she has a rocking Blog (with graphics that remind me of bygone days developing real film negatives – and yes, I am old), she has a great instagram feed, and she’s an amazing schrijver.”
 • Moogly who writes: “If you crochet, you likely see some sort of benefit from your time with the hook! For many it’s relaxation, for others it’s mental stimulation – and when it’s really good, it’s a combo of the two! You might crochet to make money, or to keep your hands limber despite medical issues. Whatever the reasons – this survey is for you!”

En meer!

Thanks to everyone for the amazing support.

What You Can Do To Help:

 • Take the survey
 • Share the survey on all of your social media channels including your Ravelry groups
 • Send out an email blast asking people to take the survey
 • Do a blog post or newsletter article about the survey
 • Talk about itthe more people know, the more we’ll all learn!
pinit fg en rect gray 28 Crochet Health Survey Update

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
 • Image of Cover for Crochet Saved My Life

  Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!