Haak gezondheidsenquête – Persbericht (Gelieve te delen!)

Voor onmiddellijke vrijlating

Screen shot 2014 06 20 at 9.21.55 AM Crochet Health Survey   Press Release (Please Share!)

Een nieuwe Haak gezondheidsenquête is gegaan om te bestuderen hoe haak geneest mensen. Dit is een 27-vraag enquête (meestal meerkeuze) ontworpen om gedetailleerde informatie over de lichamelijke en geestelijke gezondheid te verzamelen haak problemen die worden geholpen door middel van werk en in welke mate de vaartuig is nuttig. De enquête wordt geproduceerd door Kathryn Vercillo, een expert op het onderwerp van genezing door haak.

Kathryn Vercillo is de auteur van Haak mijn leven gered, een boek over de ambachtelijke voordelen voor de gezondheid. In het boek deelt ze haar eigen verhaal van Haakvideo om te genezen van chronische depressie. Ze interviewt ook twee dozijn andere vrouwen die hun verhalen delen van aansluiten om te genezen. Bovendien, ze aggregaten het beschikbare onderzoek in crafting om te genezen.

Verschillende formele studies zijn uitgevoerd waaruit haak blijkt te genezen. De nieuwe studie is ontworpen om toe te voegen aan de beschikbare informatie over dit onderwerp. Een unieke ding over het is dat de studie richt zich specifiek op haak in tegenstelling tot het eerste het met andere ambachten. Een ander uniek kenmerk is dat het gaat verder dan de vraag "haak help?” (omdat we weten dat het doet) en onderzoekt hoe het helpt, in welke mate en welke symptomen.

Kathryn Vercillo zal een diepgaande analyse van de resultaten van deze studie doen. Ze zullen deze informatie gebruiken om te publiceren een volledig verslag over de gezondheidsvoordelen van crafting. Ze zal ook de informatie in de toekomst publicaties en het als basis voor verder onderzoek in dit belangrijke onderwerp dienen zal gebruiken.

Een enquête als dit heeft het potentieel om te leiden tot een aantal voordelen met inbegrip van:

  • Geloofwaardigheid om haak in meer montages met inbegrip van ziekenhuizen, herstel centra, stationaire therapie groepen, gevangenissen en scholen
  • Informatie die kan worden gegeven aan artsen en therapeuten om te helpen hen begrijpen hoe haak kan genezen
  • Hulp voor mensen die willen leren hoe haak kan helpen hen genezen
  • Legt de basis voor extra onderzoeksmogelijkheden in het onderwerp

U kunt helpen ondersteunen het ambacht van het haak door bij te dragen uw reactie op deze nieuwe enquête. De enquête is beschikbaar op https://www.surveymonkey.com/s/crochetsaveslives.

U bent welkom bij dit persbericht volledig of gedeeltelijk publiceren, zolang het verwijzingen Kathryn Vercillo en links rechtstreeks naar de enquête. Query's kunnen worden gericht aan Kathryn Vercillo, die kan worden bereikt via haar blog, Haak wellust, of via e-mail op kathryn.vercillo (op gmail).

pinit fg en rect gray 28 Crochet Health Survey   Press Release (Please Share!)

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!