Haak gezondheidsenquête – Persbericht (Gelieve te delen!)

door Kathryn op Juni 20, 2014 · 23 opmerkingen

in Haak gezondheid

Voor onmiddellijke vrijlating

Screen shot 2014 06 20 at 9.21.55 AM Crochet Health Survey  Press Release (Please Share!)

Een nieuwe Haak gezondheidsenquête is gegaan om te bestuderen hoe haak geneest mensen. Dit is een 27-vraag enquête (meestal meerkeuze) ontworpen om gedetailleerde informatie over de lichamelijke en geestelijke gezondheid te verzamelen haak problemen die worden geholpen door middel van werk en in welke mate de vaartuig is nuttig. De enquête wordt geproduceerd door Kathryn Vercillo, een expert op het onderwerp van genezing door haak.

Kathryn Vercillo is de auteur van Haak mijn leven gered, een boek over de ambachtelijke voordelen voor de gezondheid. In het boek deelt ze haar eigen verhaal van Haakvideo om te genezen van chronische depressie. Ze interviewt ook twee dozijn andere vrouwen die hun verhalen delen van aansluiten om te genezen. Bovendien, ze aggregaten het beschikbare onderzoek in crafting om te genezen.

Verschillende formele studies zijn uitgevoerd waaruit haak blijkt te genezen. De nieuwe studie is ontworpen om toe te voegen aan de beschikbare informatie over dit onderwerp. Een unieke ding over het is dat de studie richt zich specifiek op haak in tegenstelling tot het eerste het met andere ambachten. Een ander uniek kenmerk is dat het gaat verder dan de vraag "haak help?” (omdat we weten dat het doet) en onderzoekt hoe het helpt, in welke mate en welke symptomen.

Kathryn Vercillo zal een diepgaande analyse van de resultaten van deze studie doen. Ze zullen deze informatie gebruiken om te publiceren een volledig verslag over de gezondheidsvoordelen van crafting. Ze zal ook de informatie in de toekomst publicaties en het als basis voor verder onderzoek in dit belangrijke onderwerp dienen zal gebruiken.

Een enquête als dit heeft het potentieel om te leiden tot een aantal voordelen met inbegrip van:

 • Geloofwaardigheid om haak in meer montages met inbegrip van ziekenhuizen, herstel centra, stationaire therapie groepen, gevangenissen en scholen
 • Informatie die kan worden gegeven aan artsen en therapeuten om te helpen hen begrijpen hoe haak kan genezen
 • Hulp voor mensen die willen leren hoe haak kan helpen hen genezen
 • Legt de basis voor extra onderzoeksmogelijkheden in het onderwerp

U kunt helpen ondersteunen het ambacht van het haak door bij te dragen uw reactie op deze nieuwe enquête. De enquête is beschikbaar op https://www.surveymonkey.com/s/crochetsaveslives.

U bent welkom bij dit persbericht volledig of gedeeltelijk publiceren, zolang het verwijzingen Kathryn Vercillo en links rechtstreeks naar de enquête. Query's kunnen worden gericht aan Kathryn Vercillo, die kan worden bereikt via haar blog, Haak wellust, of via e-mail op kathryn.vercillo (op gmail).

pinit fg en rect gray 28 Crochet Health Survey  Press Release (Please Share!)

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

8 opmerkingen
FrancoiseHolaind
FrancoiseHolaind

je suis tout a fait d accord le crochet apporte beaucoup non seulement la créativiter mais en plus une plénitude ''calme et détente et des moments que l ont peu partager en groupe et ou il y a dialogue sa ne peu etre que bénéfique a tous c superrr

RecycleCindy
RecycleCindy

I love that you are studying the benefits and healthful ways crocheting can help a person. I have found crocheting to be very useful in dealing with cancer and going through chemo treatments. I just took the survey and wish you best wishes on your studies of this.

Natalia Kononova
Natalia Kononova

I posted it in my crochet groups on Facebook and Google+. Hopefully people respond. :) But summer is a dead time for this kind of activity. Good luck with your work!

West Coast Leslie
West Coast Leslie

Thanks so much for this. I took the survey and will be sharing it on my blog!

CrochetBlogger
CrochetBlogger Moderator

@RecycleCindy Thanks for participating. I am so glad to hear that you've found crochet to be helpful during chemo treatment. I can definitely understand why!

Laatste blogpost: Blogged: Juni

Trackbacks

 1. […] Hoe haak geneest mensen. Verspreid het woord heinde en verre om andere mensen te nemen evenals! Hier is het persbericht dat vertelt u meer over […]

 2. […] Thanks so much voor lezing! Meer Moogly krijgen in je leven met Facebook, Twitter, G , Pinterest en Tumblr, en aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat je niet een ding missen! Voor meer informatie over deze mailenquête, Ga naar haak wellust. […]

 3. […] op wo, Jun 25, 2014 door Lindsey Kathryn over op haak wellust doet een enquête over de gezondheidsvoordelen van haak. Hier is een beetje over Kathryn en haar onderzoek: Wanneer en hoe heb je leren haak? IK […]

 4. […] Neem deze enquête nu. En grote schaal te delen! Meer informatie is hier beschikbaar. […]

 5. […] nog meer gegevens over de haak en anderen crafting heeft genezen, en ze heeft uw hulp nodig – Volg deze link om te lezen het persbericht en neem de korte enquête. Ik deed het, en ik beloof, het heeft […]

 6. […] We hebben gezien studies die kijken of haak mensen helpt, en die studies hebben veel toegevoegd aan ons begrip van het vaartuig. Zij hebben ons geleerd dat de haak is waarschijnlijk om te helpen verminderen depressie en leeftijd kan voorkomen- Verwante geheugenverlies. Maar die studies hebben typisch haak keek als een van verschillende ambachten, en ze heb gevraagd als haak helpt mensen in plaats van te verkennen hoe haak helpt mensen. Ik heb een nieuwe enquête om te vouwen op dit bestaande materiaal en bestuderen van de vele verschillende manieren die mensen zijn genezing door haak. Ik heb op basis van vragen voor de enquête op bestaand onderzoek met inbegrip van de onderzoek dat ik gedaan heb mezelf in het schrijven van mijn haak gezondheid boeken en artikelen. De enquête is ontworpen om te onderzoeken de voordelen mensen op dit moment van het vaartuig krijgt zijn. Ik zal analyseren en publiceren van de resultaten. Het is mijn hoop dat de gepubliceerde resultaten mensen in een verscheidenheid van instellingen helpen kunnen. Als wij de manieren in welke haak bewijzen kunnen geneest, We kunnen meer steun krijgen voor het vaartuig in ziekenhuizen, herstel centra, therapie groepen, gevangenissen, scholen en meer. En al van ons kunnen hebben een beter begrip van hoe dit vaartuig die we liefhebben ons op meer manieren helpt dan wij zelfs weten. Kunt u helpen door middel van de enquête nu overwegen. Of u kunt meer over het leren van dit persbericht. […]

 7. […] nieuwe haak gezondheidsenquête is gegaan om te bestuderen hoe haak geneest mensen. Dit is een 27-vraag enquête (meestal meerdere […]

 8. […] Je heb mijn gezondheidsenquête haak genomen? Zoniet, Doe dat dan nu! Of leer meer hier. […]

 9. […] Ik heb gemaakt een haak enquête om te bestuderen van de voordelen voor de gezondheid van onze ambachtelijke. Neem een paar momenten te nemen aan de enquête. Wanneer u klaar bent, het zou fantastisch zijn als u het woord om te vragen anderen om deel te nemen evenals kon verspreiden! Hier is de persbericht. […]

 10. […] Dit persbericht en van de koppelingen […]

 11. […] een moment te nemen mijn enquête over de voordelen van de haak. En delen met anderen! Meer info nodig? Het persbericht heeft […]

 12. […] Neem deze enquête nu . En grote schaal te delen! Meer informatie is hier beschikbaar. […]

 13. […] de zomer die ik een enquête met gehaakte gezondheid (die is nu gesloten) voor meer informatie over hoe mensen zijn profiteert van dit vaartuig. Ik ontvangen […]

Vorige post:

Volgende post: