Deel uw haak gezondheid verhaal

crochet health 400x268 Share Your Crochet Health Story

I believe that crochet heals. And the research is bearing out what I’ve long believed. But you already knew that right? And I want to know how you knew it. I’m seeking to complete fresh new email interviews with anyone who has been healed by crochet in any way. Als haak u door depressie geholpen heeft, angst, lichamelijke ziekte, trauma, verdriet of iets anders bij allen en u zou willen delen uw verhaal dan neem contact. Email me at [email protected]. Your story may be shared on the blog, in a magazine or in a future book project.

pinit fg en rect gray 28 Share Your Crochet Health Story

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!