Ontbrekende gebedsmantel Poster

door Kathryn op Januari 17, 2014 · 1 commentaar

in Haak Nieuws

Post image for Missing Prayer Shawl Poster

Deze poster maakte me zo verdrietig toen ik het zag in mijn buurt een tijdje terug. Het benadrukt hoe belangrijk deze handgemaakte items zijn voor de mensen die te maken en ze te ontvangen. Ik hoop echt dat dit een van haar weg terug naar huis gevonden!

Een tijdje terug heb ik een drie-delige serie van berichten over gebed Sjaals op Lion Brand's blog. Ik zou het leuk vinden als je gedropt door en deelde in je gedachten in de reacties op een van deze berichten. Het is zo krachtig om de verhalen van mensen over het maken en ontvangen van gebed sjaals horen!

Hier zijn de berichten:

pinit fg en rect gray 28 Missing Prayer Shawl Poster
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Vorige post:

Volgende post: