New Harmony collectie van dezelfde Sky Fair Trade haak

Ik weet dat ik zojuist Dezelfde Sky de andere dag, maar ik heb om te delen over hen nogmaals al omdat ik ben liefdevolle hun nieuwe Harmonie collectie dat ik net geleerd over van de nieuwsbrief die geland in mijn inbox van hen.

De harmonie-collectie – Luxe haak Jewelry

Van hun website:

“Een exclusieve collectie ontworpen door DEZELFDE SKY Oprichter van Francine LeFrak in samenwerking met Mary Fisher — een kunstenaar, activist, spreker en auteur die leert van vrouwen in Rwanda & Zambia vaardigheden tot ambachtslieden. Het concept achter het ontwerp betekent hoe we zijn allemaal verbonden door de condition humaine… en dat alles onder de dezelfde hemel.”

De collectie is haakwerk door vrouwen ambachtslui van de Abataka-collectief in Lusaka, Zambia.

Harmonie collectie haak armbanden

GOLD HARMONY large 400x369 New Harmony Collection from Same Sky Fair Trade Crochet

Deze mooie haak armbanden, gemaakt met behulp van Fair Trade haak ontworpen om te helpen vrouwen in Afrika, zijn beschikbaar in goud of in “kaneel” Kleur.

CINNAMON HARMONY BRACELET large 400x369 New Harmony Collection from Same Sky Fair Trade Crochet

Zij verklaren: “Harmonie armbanden zijn gemaakt met ingewikkeld gehaakte zaad kraal links op een semi-rekken koord. Kantelen van de hand voor gemakkelijk slijtage en comfort, ze worden verkocht als één grootte past allen.”

Harmonie collectie haak kettingen

Hoewel ik graag zien dat de armbanden, Ik hou van de nieuwe haak kettingen uit deze collectie:

GOLD HARMONY NECKLACE large 400x457 New Harmony Collection from Same Sky Fair Trade Crochet

RUST HARMONY NECKLACE large 400x454 New Harmony Collection from Same Sky Fair Trade Crochet

Hou je het goud of de rode haak sieraden beter in deze collectie?

pinit fg en rect gray 28 New Harmony Collection from Same Sky Fair Trade Crochet

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!