Interview met Kathryn: De februari Haak vragen

door Kathryn op Februari 28, 2013 · 1 commentaar

in Mijn haakwerk

Post image for Interview with Kathryn: The February Crochet Questions

Gedurende de maand vroeg ik een verscheidenheid van verschillende soorten-haak-gerelateerde vragen op diverse locaties, waaronder Facebook, G en Tjilpen. Ik afgerond alle van de beste antwoorden in een post op deze blog eerder vandaag, maar wat ik heb niet gedeeld zijn mijn eigen antwoorden op deze zelfde vragen. Leer mij beter kennen door te leren wat mijn reacties zijn op de # crochetquestionoftheday vanaf februari.

Er zijn veel verschillende stijlen van gehaakte kunst van de gemengde media abstracte kunst aan draagbare mode kunst. Wat vind je leuk in gehaakte kunst?

JangHeung Art Park 400x300 Interview with Kathryn: The February Crochet Questions

Dit is een zware dobber voor mij om te beantwoorden omdat gehaakte kunst is waarschijnlijk mijn favoriete aspect van de haak en ik hou zo veel verschillende delen van het. Sommige van mijn favoriete type haak kunst omvatten:

Als je gaat om een ​​item te haken voor het goede doel vandaag, wat zou je doen en wat oorzaak zou het voor?

Vroeger was ik een hoop werk met pleegkinderen te doen en de laatste tijd heb ik nagedacht over het feit dat ik zou willen krijgen opnieuw betrokken bij die op een bepaalde manier. Een van de dingen die ik ben het denken over het doen is het vinden van een manier om haak genezing te bieden aan kinderen te bevorderen als een goed doel deel van mijn Haak aan project Heal. Ik weet niet zeker wat ik zou maken; dat is iets wat ik zou meer moeten nadenken over.

Kansen die al bestaan ​​voor haken voor kinderen in de pleegzorg onder Geef een Hoot (gehaakte uilen voor pleegkinderen), A Little Bit of Comfort en Rode Sjaal Project.

Hoe voel je je over het weven in eindigt?

granny square blanket weave ends 400x595 Interview with Kathryn: The February Crochet Questions

Ik haat het. Het is de reden dat ik niet veel-motief gebaseerde projecten of projecten met een heleboel garen kleurveranderingen.

Ik denk dat er iets echt gunstig te leren werken door middel van deze. Ik heb een aantal echt grote opvattingen over hoe dit is slechts een deel van het proces gezien. Wat kan ik zeggen, als iemand op het pad naar verlichting te haken Ik ben zelf een Work In Progress.

Wat denk je van in termen van stijl als het gaat om te haken? Boheems? Tijdgenoot? Vrouwelijk? Welk woord zou u gebruiken?

sister by sibling crochet fashion 400x571 Interview with Kathryn: The February Crochet Questions

Ik ben altijd op zoek naar haak op de baan en ontwerper haak dus ik eigenlijk echt denken hoe haak kan gedragen worden in hoge stijl. Als ik denk haak, Ik denk “unieke chique”. Binnen dat, natuurlijk, er kunnen tal van andere stijl die van toepassing zijn.

Noem uw top drie favoriete haken blogs!

crochet link love 400x267 Interview with Kathryn: The February Crochet Questions

Kan het niet! Ik lees te veel van hen. Dit is de hele reden dat elke zaterdag hier op de blog ik publiceer Haak Link Liefde het delen van al mijn favoriete-haak gerelateerde links uit tal van blogs op het web. Dus ik ga deze onmogelijke vraag overslaan!

Welke denk je dat je meer geld te verdienen - het verkopen van uw afgewerkte gehaakte items of verkopen van uw originele patroon(s)?

(Deze vraag was eigenlijk gesteld in een post over op CraftGossip.com.)

Ik dacht echt dat op een gegeven moment over beide dingen doen. Uiteindelijk realiseerde ik me dat wat ik te bieden heb is mijn schrijven en dat uiteindelijk wat zal niet alleen mij geld, maar ook mij gelukkig maken, richt zich op het schrijven werk ik kan doen in gehaakte inclusief het schrijven van deze blog, het schrijven van de haak tijdschriftartikelen en het schrijven van mijn boeken.

Dat gezegd, Ik weet uit gesprekken met een heleboel verschillende haak ontwerpers dat de beste manier om geld te verdienen is om uw inkomstenstroom te diversifiëren en zowel haak patronen en afgewerkte gehaakte items te verkopen, balanceren van uw tijd als nodig is om zowel zo rendabel mogelijk te maken.

Wat mixed media of ambachtelijke artikelen (zoals knoppen, linten, etc.) Ga goed met je haak?

DSC 3073 400x268 Interview with Kathryn: The February Crochet Questions

Op dit moment ben ik echt geïnteresseerd in het combineren haak met collage, dus ik ben het uitzoeken hoe 3d haken op het doek en compliment dat verduren papier, fotografie, tijdschrift cut-outs, stof, etc.. om mixed media kunst te maken.

Voor zover het toevoegen van andere ambachtelijke producten aan mijn draagbare haak, Ik hou het eenvoudig, omdat ik niet echt zoals naaien, maar ik zou graag meer creatieve gebruik van koele knoppen verkennen.

Maak de zin af … Ik hou van haken omdat …

Ik hou van haken, omdat in veel opzichten het mijn leven redt.

Heb je ooit gehaakt een pop of knuffel? Vertel het verhaal over het hier!

CIMG0003 400x531 Interview with Kathryn: The February Crochet Questions

Ik gehaakt een set van ninjas. Het was de enige aangepaste verzoek dat ik ooit ingehuurd om te doen. De les die ik leerde was dat ik niet wil items te koop haken, bijzonder aangepaste items. De andere les die ik geleerd heb is dat zelfs dacht dat de eigenlijke haken van de amigurumi onderdelen was een stuk gemakkelijker dan ik had verwacht dat ik niet genieten van het proces van het maken van de poppen, want ik hou niet van vulling, verbinden en weven in eindigt (zie hierboven!) :)

Wat was het laatste ding dat u in verband met haken gekocht? (Welke garen, welk patroon, die haken, etc.?

Dat is een goede vraag. Ik heb eigenlijk al heel goed over niets toe te voegen aan mijn stash de laatste tijd, dus ik heb niet veel gekocht. Ik ben gelukkig genoeg om een ​​heleboel verschillende items te ontvangen, hoewel, soms omdat mensen willen dat ik hen beoordelen, soms omdat mensen zijn gewoon gul en onlangs als onderdeel van een gesponsord bericht programma.

Een aantal van de coole items die ik heb op dit moment heb dat zal ik vertellen over in de komende functies oa:

Waar koopt u uw garen koopt? Wat denk je dat de voor-en nadelen zijn van het kopen van lokale / indie garen?

Ik mijn garen koopt uit een verscheidenheid van bronnen, maar ik denk dat er een heleboel Goede redenen om Local Yarn kopen.

Wat is het kleinste item dat u ooit hebt gehaakt?

Toen ik haken bovengenoemde ninjas besefte ik dat een van de armen was niet goed werkt. Ik nam wat ik had en omgezet in een klein mandje. Ik wou dat ik een foto van genomen, maar helaas dat is verloren tijd.

Wat is de grootste post die je ooit hebt gehaakt?

crochet blanket Interview with Kathryn: The February Crochet Questions

Gehaakte dekens zijn de grootste die ik heb gemaakt tot nu toe. Een van mijn doelen is om een ​​grootschalige gehaakte kunst aan de muur installatie die een hele muur in mijn slaapkamer dekt te maken, maar dat is een project dat momenteel wordt gedroomd dan gewerkt.

Heeft u steek markers gebruiken? Welke gebruik jij? Voor welke projecten / doel?

photo 2 500x375 Interview with Kathryn: The February Crochet Questions

Ik heb geen steek markers gebruiken. Ik meestal niet werken in de ronde, dat is de enige keer dat ik kan zien echt willen om ze te gebruiken. Toen ik haak doen in de ronde, het is meestal een klein project dat ik in slechts een vergadering en ik ben meestal comfortabel tellen mijn steken als ik ga, zodat ik geen steek markers nodig. Ik zal volledig toegeven, echter, dat Ik ben bij de verkeerde plaats bij het doen van v in de rondte op meer dan een gelegenheid, dus ik denk dat het slim om breibakens gebruiken, zelfs als ik niet doen wat ik predik.

Wat haak project heb je afgerond dat je het meest trots op?

crochet dress1 400x300 Interview with Kathryn: The February Crochet Questions

Een van de eerste gehaakte jurkjes Ik ooit heb gemaakt zonder gebruik van een haak patroon was een vrij trots project voor mij.

Wat haak boek heb je gevonden de meest uitdagende op een positieve manier?

In termen van techniek zijn er enkele grote geavanceerde haak boeken die ik uitdagend heb gevonden en dat hielp me groeien een beetje als een crafter. Dora Stein oren Custom Gehaakte Truien en Kristin Omdahl's Naadloze Haak Interview with Kathryn: The February Crochet Questions zijn de twee die onmiddellijk te binnen schieten.

Een van mijn favoriete projecten die heb ik de uitdaging met dat opgenomen met behulp van een haak boek was om een ​​hele maand te besteden werken via de haak patronen in Sharon Silverman's Haak Sjaals boek en houdt een dagboek bij, terwijl dat te doen.

U haken iets voor iemand anders en ze hebben niet de manier waarop je ze wilden reageren. Hoe voel je je? Wat doe je? Wat betekent dit voor de toekomst crafting?

Ik stelde deze vraag, want het is iets dat ik ga om te dekken in meer diepte in een van de hoofdstukken in mijn aanstaande boek, Haak om te genezen, die zal worden dit najaar. Het is iets waar ik nog steeds over dus ik ga wachten met het beantwoorden volledig op dit moment, maar ik kom terug naar de blog te komen en deel meer als ik vormen vollediger gedachten over het!

Deel de links naar uw eigen haak gerelateerde sociale media sites.

Als je naar beneden scrollen naar de onderkant van mijn blog en kijk naar de rechter hoek vindt u al mijn sociale media iconen te zien en je me kunt vinden en volg mij rond op het web! U kunt ook aanmelden voor mijn gratis maandelijkse nieuwsbrief haak.
pinit fg en rect gray 28 Interview with Kathryn: The February Crochet Questions
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.
WEARESIBLING
WEARESIBLING

@ CrochetBlogger @ KristinOmdahl gehaakte rok en jas voor # AW13 # LFW :-)

Vorige post:

Volgende post: