Als Hook om te genezen krijgt meer Funding ik weg te geven 5 Kopieën van Haak Saved My Life

door Kathryn op Februari 26, 2013 · 3 reacties

in Mijn haak boeken

Post image for If Hook to Heal Gets More Funding I’ll Give Away 5 Copies of Crochet Saved My Life

Ik ben zo opgewonden om te zeggen dat de fundraiser ik heb gedaan om mijn volgende boek te ondersteunen, Haak om te genezen, bereikt 100% financiering van deze week! Ik ben zo ontroerd door de steun die ik van iedereen gekregen (of je kunnen veroorloven om niet te doneren of bent geweest!) Er zijn nog een paar dagen weg toen financiering zal geaccepteerde en ik kan alle beetjes gebruiken dus ik dacht dat ik een deal met je maken … als Hook om te genezen sluit zijn financiering met $3000 Ik zal een grote giveaway doen op deze blog biedt vijf gratis exemplaren van mijn boek Haak Saved My Life.

Over Hook To Heal

Haak om te genezen is mijn volgende boek project omvat online lessen en e-coaching. Het doel van dit project is om te helpen crocheters leren hoe ze hun ambacht gebruiken om hun levenskwaliteit te verbeteren, eren hun innerlijke kunstenaar, verbeteren van hun relaties en in het algemeen genezen. Ik was bezig met een ontwerp van een van de hoofdstukken vanmorgen en ik ben zo blij met hoe het zich ontwikkelt. Net als met Haak Saved My Life, het gaat om wat persoonlijke inzichten en verhalen rond haken voor de gezondheid op te nemen in aanvulling op de oefeningen en praktische tips het zal bieden.

Meer informatie over Hook om te genezen van de Indiegogo pagina hier.

Over Haak Saved My Life

Voor degenen die niet weten, Haak Saved My Life was mijn 2012 boek over de mentale en fysieke gezondheid voordelen van de haak. Het is verbazingwekkend steun en positieve reacties van zoveel mensen en plaatsen ontvangen (onlangs omvatten Lion Brand Yarn in een blogpost dat ze gisteren).

Meer informatie over Haak Saved My Life hier.

De Fundraiser

Als een zelf-gepubliceerde auteur ik nodig om contant geld up front moeten in staat zijn om mijn volgende boek te publiceren, Haak om te genezen, die komt dit najaar. Sommige van de dingen die ik financiering voor nodig, zoals een fotograaf, drukkosten en een editor (Een kleine klacht mensen hadden over het eerste boek was dat het een redacteur nodig had en ik moet zeggen dat kost geld!) Dus ik heb gedaan een fundraiser om te proberen om dat geld te krijgen om het boek te gebeuren. En iedereen die bijdraagt ​​iets voor terug.

Als u doneert gewoon $1 aan de campagne vindt u een openbare melding te krijgen op mijn blog u te bedanken voor uw steun en zal ook hebben uw naam opgenomen in de acknolwedgments van het gedrukte boek.

Voor slechts $10 kun je niet alleen een digitale kopie van het boek als het klaar is, maar ook een gratis klein zijbalk advertentie haakt Concupiscence voor een maand.

En $25 je een grotere advertentie voor een maand plus een gedrukt exemplaar van het boek dit najaar krijgen.

Er zijn ook andere opties voor het schenken, die u kunt verkennen op de Indiegogo pagina.

De Giveaway

Er zijn slechts een paar dagen om te doneren. Als de financiering sluit met $3000 of meer dan ik een giveaway hier zal doen op de blog aanbieden ondertekende exemplaren van Haak Saved My Life tot vijf gelukkige mensen. Die boeken zal komen met een paar andere-haak-gerelateerde verrassingen in het pakket. De giveaway zal gemakkelijk in te voeren en zal internationaal open.

Maar is het niet $3000 een groot doel? Ja, maar ik denk dat het doe-staat. Ik heb een aantal offline bijdragen van mensen die ik nog moet toevoegen aan de campagne ontvangen. Ik weet van minstens een donatie die nog komt deze week. En als er een paar meer mensen dan dragen Ik denk dat we daar. Wat denk je?

pinit fg en rect gray 28 If Hook to Heal Gets More Funding Ill Give Away 5 Copies of Crochet Saved My Life
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.
lyndamotvos
lyndamotvos

"Haak" is een geweldig boek, ja een redacteur zou helpen en dat is wat fondsen voor, en ik vermoed dat Hook ook zal zijn. Veel succes met deze en alle toekomstige inspanningen.

Trackbacks

  1. [...] Ik hoop dat ik een giveaway van vijf gesigneerde exemplaren van Haak Saved My Life doen. Als de financiering voor mijn volgende boek bereikt $3000 voor de financiering afloopt (dat is echt snel!) dan zal ik de giveaway doen. Meer informatie. [...]

Vorige post:

Volgende post: