Geef iemand de Gift van Hook aan Vandaag Heal

door Kathryn op Februari 8, 2013 · 0 reacties

in Mijn haak boeken

Post image for Give Someone the Gift of Hook to Heal Today

Kent u iemand die is ongelooflijk creativiteit, maar een beetje verlegen over die creativiteit weten? Iemand die ambachten, maar is bang voor bellen zichzelf een kunstenaar? Kent u iemand die te veel doet voor anderen en niet genoeg tijd voor zichzelf nemen weten? Iemand die heeft een paar emotionele problemen blokkeren haar creativiteit en wie je echt graag zou zien bloeien en uitgegroeid tot een gelukkiger, meer vervuld versie van zichzelf? U kunt haar helpen vandaag de dag door het geven van haar de gave van Hook te genezen.

Wat is Hook om te genezen?

Haak om te genezen is een uitgebreid programma voor mensen die willen gebruiken crafting om hun leven te verbeteren, specifiek door de lens van de haak. Het is ontworpen om mensen te helpen op elk niveau van de haak gebruiken het vaartuig om hun creatieve blokken te verkennen en uit te roeien, koesteren hun innerlijke kunstenaar en praktijk zelfzorg en zelfontplooiing.

Haak om te genezen met zijn drie kernproducten alle opkomende in de herfst 2013:

  • Creativiteit Oefeningen Boek. Het boek, gepland 10/1/2013 is een boek van creativity exercises for crocheters. Het zal laten zien hoe haak kan worden gebruikt om mindfulness te bereiken, los artistieke angst, duwen naar het volgende niveau van creativiteit, celebrate life, improve relationships and more. Many topics of creativity will be explored in this book to challenge crochet lovers to find new ways to craft themselves to wellness.
  • 12 Week Online Creativity Classes. Beginning in the fall the author will also be launching online creativity classes. These will be weekly classes with chat/ video components that offer detailed lessons and guidance exploring the core ideas presented in the Hook to Heal book.
  • One-on-one Email Support for Crochet Creativity. The author is going to take the lessons that she’s learned about using crochet to get deeper into your creative self and apply them to helping individuals one-on-one. She’ll be your personal creative crochet coach armed with hooks to help you get to the next stage of your personal growth.

Haak om te genezen is currently in the fundraising stage. The book and classes wil be available in the fall but funding is happening this month to make it all come to life.

How You Can Give This To Someone Who Needs It

The great thing about the Indiegogo fundraiser is that you can contribute to the creation of this product while also getting something for yourselfor for someone else who you know could really use the help of Hook to Heal.

Er zijn veel verschillende perks verbonden aan deze campagne en je kunt jezelf aanmelden voor hen of u kunt zich aanmelden in de naam van een vriend. Bij voorbeeld, u kunt doneren gewoon $1 en krijg je naam in het dankwoord van het boek. Of u kunt doneren $25 en krijg een voorpublicatie van de Haak om te genezen een maand voor de officiële val vrijlating. Voor slechts $5 meer kon je dat vooraf een kopie plus een gesigneerd exemplaar van mijn andere boek te krijgen, Haak Saved My Life, dat is over de gezondheidsvoordelen van crafting. Opnieuw, kunt u dat in uw naam of krijgt het voor een vriend in nood.

Als u wilt doneren en kies een extraatje voor een vriend, dan moet je controleren instructies Indiegogo voor dragen voor een vriend. Vergeet niet dat de homepage van het project (waar je eigenlijk maken de bijdrage) is http://igg.me/p/312305/x/2107895.

 

pinit fg en rect gray 28 Give Someone the Gift of Hook to Heal Today
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Vorige post:

Volgende post: