Geef iemand de gave van de haak te genezen vandaag

Do you know someone who is incredibly creativity but a little bit shy about that creativity? Someone who crafts but is afraid of calling herself an artist? Do you know someone who does too much for others and doesn’t take enough time for herself? Someone who has a few emotional issues blocking her creativity and who you would really love to see blossom and become a happier, more fulfilled version of herself? You can help her today by giving her the gift of Hook to Heal.

Wat is de haak te genezen?

Haak om te helen is een uitgebreid programma voor mensen die bewerken gebruiken willen om hun leven beter, specifically through the lens of crochet. It is designed to help people at any level of crochet utilize the craft to explore and eradicate their creative blocks, nurture their inner artist and practice self-care and self-development.

Hook to Heal with have three core products all emerging in Autumn 2013:

  • Creativiteit oefeningen boek. Het boek, gevolg van 10/1/2013 is a book of creativiteit oefeningen voor crocheters. Het zal tonen hoe haak kan worden gebruikt om mindfulness, release artistieke angst, duwen naar het volgende niveau van creativiteit, celebrate life, improve relationships and more. Many topics of creativity will be explored in this book to challenge crochet lovers to find new ways to craft themselves to wellness.
  • 12 Week Online creativiteit klassen. Beginning in the fall the author will also be launching online creativity classes. Deze zullen wekelijkse lessen met chat / video-onderdelen die gedetailleerde lessen en begeleiding bieden verkennen kern ideeën in de haak te helen boek.
  • One-on-one e-mailsteun voor haak creativiteit. The author is going to take the lessons that she’s learned about using crochet to get deeper into your creative self and apply them to helping individuals one-on-one. She’ll be your personal creative crochet coach armed with hooks to help you get to the next stage of your personal growth.

Haak om te genezen is currently in the fundraising stage. The book and classes wil be available in the fall but funding is happening this month to make it all come to life.

How You Can Give This To Someone Who Needs It

The great thing about the Indiegogo fundraiser is that you can contribute to the creation of this product while also getting something for yourselfor for someone else who you know could really use the help of Hook to Heal.

There are many different perks associated with this campaign and you can sign yourself up for them or you can sign up in the name of a friend. Bijvoorbeeld, you can donate just $1 and get your name in the acknowledgments of the book. Or you can donate $25 and get an advance copy of Hook to Heal one month before its official fall release. For just $5 more you could get that advance copy plus a signed copy of my other book, Haak mijn leven gered, which is about the health benefits of crafting. Nog een keer, you can get that in your name or get it for a friend in need.

If you want to donate and choose a perk for a friend then you should check out Indiegogo’s instructions for contributing for a friend. Remember that the homepage of the project (where you actually make the contribution) is http://igg.me/p/312305/x/2107895.

 

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!