Hier krijg je een $50 Blog Ad plus een digitale Haak boek voor Just $10!

door Kathryn op Februari 15, 2013 · 3 reacties

in Haak Giveaways

Post image for Get a $50 Blog Ad plus a Digital Crochet Book for Just $10!

Gewoon een herinnering over de deal die ik loop deze week, waar u gratis reclame te krijgen op de zijbalk van Haak Concupiscence in ruil voor een bijdrage aan mijn haak te haken fundraiser project Heal.

Haak om te genezen

Haak om te genezen is mijn volgende boek project voor crocheters die willen hun eigen innerlijke creativiteit te verkennen, eer de kunstenaar binnen, genezen van diverse problemen in het leven, verbeteren van hun relaties en nemen hun ambacht naar het volgende niveau. Het zal ook optionele online lessen en e-coaching.

Hier krijg je een digitale kopie van het Boek

Een $10 donatie aan de fundraiser vandaag betekent dat u de oprichting van dit nieuwe boek te ondersteunen en ook dat je je eigen digitale exemplaar van het boek krijgt als het klaar is dit najaar. Je zult ook je naam in het dankwoord van het boek en noemt op mijn websites.

$50 Blog Ad zonder extra kosten

En alsof dat nog niet genoeg, diezelfde $10 donatie krijg je een volle maand van reclame op Haak Concupiscence met een 300×100 zijbalk advertentie plus vermeldt op de blog in de hele maand. U kunt zelfs uw gehaakte spullen te bevorderen met een giveaway post op deze blog. Deze blog bereikt meer dan 150,000 lezers per maand. En u kunt hun aandacht te krijgen voor uw $10 schenking!

Meer details hier.

Bijdragen aan de fundraiser hier.

pinit fg en rect gray 28 Get a $50 Blog Ad plus a Digital Crochet Book for Just $10!
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] we graven in, hoewel, enkel een herinnering over de deal die ik ren deze week waar u gratis reclame te krijgen op de zijbalk van Haak Concupiscence in ruil voor een bijdrage aan mijn haak te haken Heal [...]

  2. [...] Schenken $10. Je hebt een digitale kopie van het boek dit najaar krijgen. Plus als je wilt kun je een gratis 300×100 advertentie op Haak Concupiscence aan het woord over uw eigen sites / projecten / werk. [...]

  3. [...] we graven in, hoewel, enkel een herinnering over de deal die ik ren deze week waar u gratis reclame te krijgen op de zijbalk van Haak Concupiscence in ruil voor een bijdrage aan mijn haak te haken Heal [...]

Vorige post:

Volgende post: