Krijgen een $50 Blog Ad plus een digitale haak boek voor slechts $10!

Just a reminder about the deal that I’m running this week where you can get free advertising on the sidebar of Crochet Concupiscence in exchange for a contribution to my Hook to Heal crochet fundraiser project.

Haak om te genezen

Haak om te genezen is my next book project for crocheters who want to explore their own inner creativity, honor the artist within, heal from various troubles in life, improve their relationships and take their craft to the next level. It will also include optional online classes and email coaching.

Get a Digital Copy of the Book

A $10 donation to the fundraiser today means that you support the creation of this new book and also that you’ll get your own digital copy of the book when it’s ready this fall. You’ll also get your name in the acknowledgments of the book and in mentions on my websites.

$50 Blog Ad at No Extra Cost

And as if that’s not enough, that same $10 donation will get you a full month of advertising on Crochet Concupiscence with a 300×100 sidebar ad plus mentions on the blog throughout the month. You can even promote your crochet stuff with a giveaway post on this blog. This blog reaches more than 150,000 readers each month. And you can get their attention for your $10 donatie!

More details here.

Contribute to the fundraiser here.

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen:

  1. Pingback: This Week's beste haak Link liefde! — Haak wellust

  2. Pingback: 75 Geweldige mensen die ik ben Loving nu! — Haak wellust

  3. Pingback: Ik hart haak Blogs! Deze Week Link liefde! — Haak wellust

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!