Haak in Old-Time Arcade Game

door Kathryn op Februari 22, 2013 · 3 reacties

in Haak Nieuws

Post image for Crochet in Old-Time Arcade Game

Een van mijn favoriete magische plaatsen in de stad San Francisco is Musee Mecanique, een arcade museum dat games die teruggaat meer dan vijftig jaar kenmerkt. Ik had er niet in geruime tijd en was verbaasd toen ik vroeg me af rond opnieuw onlangs om te ontdekken dat een van de spellen is gevuld met gehaakte!

Musee Mecanique

DSC 5504 Crochet in Old Time Arcade Game

Deze oud-time arcade museum is gelegen in het toeristische gebied van Fisherman's Wharf. Het wordt beschreven als: “een van 's werelds grootste particuliere verzamelingen van mechanisch aangedreven muziekinstrumenten en antieke arcade machines.” De toegang is gratis. Ik gebruikte om te leven slechts een korte wandeling van hier dus het was een geweldige manier om eruit te komen van het huis en besteden slechts een paar kwartalen voor veel entertainment.

De Vintage Haak Soccer Game

DSC 5500 Crochet in Old Time Arcade Game

Toen ik rond was dwalende Ik vond dit echt oud voetbalspel en merkte meteen dat de personages in het waren gekleed in haak!

De manier waarop dit werkt is dat je een kwart stick in de machine en het blijkt op en knalt uit een voetbal. Er zijn groeven rond elk van de spelers, zodat de bal altijd zal vallen naar de voeten van de spelers.

DSC 5499 Crochet in Old Time Arcade Game

Het is een spel met twee spelers en u krijgen elk een handvat om te bewegen. De een handvat trapt de voeten van alle mensen in je team (inclusief de keeper). Ze bewegen niet op een andere manier en ze niet zelfstandig bewegen van elkaar.

DSC 5498 Crochet in Old Time Arcade Game

Je speelt totdat een van je trapt de bal in elkaars doel een keer. Het is eigenlijk super hard om dit te realiseren en het spel kan een hele lange tijd duren!

Some Other Awesome Old Arcade Games

Hier zijn enkele foto's van een paar andere oude arcade games die ik gespeeld toen ik bezocht dit keer:

DSC 5505 Crochet in Old Time Arcade Game

DSC 5502 Crochet in Old Time Arcade Game

DSC 5496 Crochet in Old Time Arcade Game

DSC 5483 Crochet in Old Time Arcade Game

DSC 5478 Crochet in Old Time Arcade Game

En waarom ik echt gaan hier

DSC 5493 Crochet in Old Time Arcade Game

Het merendeel van de arcade games in dit museum zijn echt oud, maar ze hebben ook een sectie voor ons 1980′s kinderen die Atari en vroege Nintendo hield. Leuk feitje over mij: Ik ben waarschijnlijk de beste mevrouw. Pac-man-speler die je ooit zult ontmoeten.

DSC 5492 Crochet in Old Time Arcade Game

Ik krijg constant de hoge score op elke Ms. Pac-Man spel dat ik speel. (Caveat: zijn er eigenlijk twee verschillende snelheden van het spel en ik kan vrijwel altijd de hoge score op de snelle versie, maar ben minder consistent aan de trage versie.)

Ik de hoge score op deze bepaalde machine sloeg dit keer op mijn eerste kwartaal. (Of eigenlijk vijftig cent want dat is wat zij rekenen deze dagen).

Wat en waar is de oudste arcade game die je ooit hebt gezien? Ik heb ook twee oude flipperkast musea geweest, in Las Vegas en in Alameda.

pinit fg en rect gray 28 Crochet in Old Time Arcade Game
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] is een gratis vintage arcade museum hier genoemd Musee Mecanique. Hield van dit teken op een van de [...]

  2. [...] Gnes’ wondere wereld: ”Ik heb amigurumi gemaakt ! Zoals: boze vogels, rekken, sack boy, pacman“. [...]

Vorige post:

Volgende post: