Haak in Cristina Perri Muziek Video

This weekend I had this lovely magical moment that happened to have Christina Perri’s song A Thousand Years playing in the background.

It’s a beautiful song that I could completely get immersed in again and again. This morning I went to go find it on YouTube and came across the above video version of it, which was filmed by Elliott Sellers. As soon as I saw the video, I remembered another Christina Perri video that I shared here once before but had forgotten about.

crochet doily 500x237 Crochet in Cristina Perri Music Video

For the video below Christina Perri had put out a call for artists who wanted to create a single word or phrase in art. Nancy’s Crochet was one of the artists; she was given the words “Aan” en “omhoog” and she crocheted them so that they can now be seen in the video.

pinit fg en rect gray 28 Crochet in Cristina Perri Music Video

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!