Haken en breien Keep Saving Lives

door Kathryn op Februari 26, 2013 · 2 reacties

in Haak Gezondheid

Post image for Crochet and Knitting Keep Saving Lives

Ik was zo opgewonden toen ik zag dat Lion Brand Yarn een post had geschreven over mijn boek, Haak Saved My Life. Terwijl ik hield van wat ze zeiden over het boek, wat me echt geraakt was wat mensen over hun eigen haken / breien gezondheid ervaringen in de comments gezegd.

Haak Geneest

Ik wil u aanmoedigen om lees de reacties jezelf, maar hier is een overzicht van de dingen die mensen gesproken over genezing van met behulp van haken en breien:

 • Miskraam, doodgeboorte en andere zwangerschapscomplicaties
 • Verdriet in verband met het verlies van dierbaren, waaronder moeders en fiancees
 • Kanker diagnose en behandeling
 • Verslaving
 • PTSS en andere traumagerelateerde aandoeningen
 • Depressie
 • Angst en paniekaanvallen
 • Chronische ziekte en chronische pijn, inbegrip fibromyalgie
 • Pijn en letsel
 • Spanning en stress-gerelateerde aandoeningen

Onze Haak Gezondheid Stories Matter

Het werd gehoor en het delen van verhalen als deze die me trots van het boek in de eerste plaats gemaakt. Ik ben zo blij dat het boek blijft mensen inspireren om te praten over dit onderwerp. Ik koester deze uitwisselingen op mijn blogs en de blogs van anderen, zoals Lion Brand. Wilt u uw verhaal delen? Word lid van de Haak Saved My Life Ravelry groep en verbinden met anderen die door yarncrafting genezen.

pinit fg en rect gray 28 Crochet and Knitting Keep Saving Lives
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

 1. [...] verbazingwekkende steun en positieve reacties van zoveel mensen en plaatsen (waaronder meest recentelijk Lion Brand Yarn in een blogpost ze deden [...]

 2. [...] me echt geraakt werd hoeveel mensen vertrokken reacties op die post het delen van hun eigen verhalen over hoe haken en breien therapeutische was geweest [...]

Vorige post:

Volgende post: