Betty in blauw (haak voor honden)

Je hebt gezien Betty, de cockapoo die ik soms kijken, het dragen van dit Haak hond trui (dat ik heb gemaakt) evenals de Gehaakte hoed (dat mijn moeder voor haar maakte). U nog niet gezien het allemaal samen in een professionele afbeelding voor nu, Hoewel. Ik heb deze foto van haar als een late kerstcadeau. Is het niet schattig?

 

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

9 Opmerkingen:

 1. Ja, het is schattig. Mijn zus heeft een kleine hond die ze in zomer Outfits jurken (ze leven in zo Florida) en dit enkel aanraakt me, Ik kan zien dat haar Bella gekleed voor de winter die nooit komt !~!

 2. Heel schattig! Ik heb een grote hond (Buddy), Wie denkt dat mijn kleine hond Charlie's trui is somesort van een carryall. Weinig Charlie koud in de winter dus ik zijn trui zet aan en binnenkort na, Buddy probeert te halen hem met behulp van de trui als een handvat. Ik heb doorlopen 3 schattig truien tot nu toe deze winter!

  • In @Sacredcrocheter Awm zijn er foto's ergens dat we kunnen zien van uw hond truien? Een van de andere honden die ik kijken, een puggle, echt gemakkelijk koud en hij houdt om te dragen truien! Hij is de volgende die ik ben bezig met iets maken voor.

   • @CrochetBlogger
    Ik heb geen foto's maar ik gebruikte gratis patronen aanbieden van Ravelry voor kleine honden-Ik heb gemeten hem eerste en maakte kleine aanpassingen. De leukste één behoorde die ik gemaakt met behulp van namaakbont garen. Het wordt vrij verscheurd nu al!

    • @Sacredcrocheter the Puggle gaat aanpassingen nodig omdat zijn metingen soort wacky zijn maar er zijn zeker veel grote vrije en goedkope haak patronen die er voor kleine honden die gemakkelijk kunnen worden getweaked.

 3. Pingback: Onlangs met Betty (Hond foto 's!) | Dagboek van een slimme meid

 4. Hallo!
  I would love to make this little coat but I can’t find the pattern or a link for it.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *