Betty in blauw (haak voor honden)

You’ve seen Betty, the cockapoo I watch sometimes, wearing this Haak hond trui (that I made) as well as the Gehaakte hoed (that my mom made for her). You haven’t seen it all put together in a professional picture before now, Hoewel. I just got this photo of her as a belated Christmas present. Isn’t it adorable?

 

pinit fg en rect gray 28 Betty in Blue (crochet for dogs)

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!