Betty in Blauw (haak voor honden)

door Kathryn op Februari 12, 2013 · 8 reacties

in Mijn haakwerk

Post image for Betty in Blue (crochet for dogs)

Je hebt gezien Betty, de cockapoo Ik kijk soms, het dragen van dit gehaakte hond trui (die ik gemaakt heb) alsmede de gehaakte muts (dat mijn moeder maakte voor haar). Je hebt niet gezien het allemaal bij elkaar in een professionele foto voor nu, hoewel. Ik heb deze foto van haar als een verlate kerstcadeau. Is het niet schattig?

 

pinit fg en rect gray 28 Betty in Blue (crochet for dogs)
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.
Sacredcrocheter
Sacredcrocheter

Heel schattig! Ik heb een grote hond (Makker), die denkt dat mijn kleine hond Charlie's trui is somesort van een carryall. Little Charlie krijgt koud in de winter, dus ik zette zijn trui op en kort daarna, Buddy probeert om hem op te halen met behulp van de trui als een handvat. Ik heb meegemaakt 3 schattige truien tot dusver deze winter!

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@Sacredcrocheter AWM zijn er foto's ergens dat wij kunnen zien van uw hond truien? Een van de andere honden Ik kijk, een puggle, koud wordt echt gemakkelijk en hij vindt het heerlijk om truien dragen! Hij is de volgende Ik ben bezig met het maken van iets voor.

Sacredcrocheter
Sacredcrocheter

@CrochetBlogger

Ik heb geen foto's, maar ik gebruikte gratis patronen van Ravelry voor kleine honden-ik voor het eerst gemeten hem en maakte kleine aanpassingen. Het leukste was degene die ik gemaakt met behulp van faux fur garen. Het is behoorlijk verscheurd nu al!

Lynda M O
Lynda M O like.author.displayName 1 Zoals

Ja, Het is schattig. Mijn zus heeft een kleine hond die ze jurken in zomer outfits (ze in So Florida wonen) en dit enkel me slayed, Ik zie haar Bella gekleed voor de winter die nooit aankomt !~!

Trackbacks

  1. [...] is een van de honden I petsit soms (en ook een huisdier Ik haak voor!) Ze is een cockapoo. Elke keer als ik haar volk willen stoppen en raak haar omdat [...]

Vorige post:

Volgende post: