75 Verbazingwekkende Mensen die ik Loving Right Now!

door Kathryn op Februari 18, 2013 · 10 reacties

in Haak Blog Sponsors

Post image for 75 Amazing People I’m Loving Right Now!

Dit is een publiek dankzij 75 mensen die hebben bijgedragen tussen $1 en $75 each to my Indiegogo fundraiser for Haak om te genezen, dat is de volgende boek dat ik aan werk. I’ve got the book’s outline and draft ready and I’m super excited about getting to share it with you this fall. The fundraiser has a little bit less than two weeks to go and still needs 19% more funding.

Special Crochet Thanks!

Thanks also to the other people who did contribute to the campaign but chose to leave their names anonymous. You are not on this list but you are so appreciated!

 • Anne Oldenhuis
 • bearyannpawter
 • Bethel of Bethania
 • Billy Jack Koncelik
 • Carolyn Jarie Getter
 • countrymaison
 • Deborahy30004
 • Dorothy Hunter-Talbot
 • Tijdens Erica
 • Gwen Blakley Kinsler
 • icrochetinoh
 • jdwln320
 • Jessica Carlos
 • Judy Witherby
 • Kaern Dong
 • Karem Carino
 • Katherine Gordon
 • Katherine M Auerheimer
 • Katrina Bodart
 • Laurie Wheeler
 • linda Miśkowiec
 • Lori Sievert
 • Lyndi Rivieren
 • marciascarpelli
 • Mags (@ Magsiesss)
 • Margaret Mills
 • Margaret351
 • Marinke Slump
 • Marjolein Kleinman
 • Mary Zeman
 • michael_dore
 • Miriam Vercillo
 • onecricket
 • Patricia P Bericht
 • Patrick Ahern
 • Patricia Momigliano
 • RJ Blain
 • Sarah Jones
 • sdoty72
 • Sheliah Kline
 • sherylmeans
 • snarlingbadger
 • Sophia Roberts
 • Stephanie Hicks
 • Suzy Harrison
 • wendy mckenney
 • Wendy Whipple

Als u hebben bijgedragen aan de campagne en je hoeft je naam niet te zien hier, kan het zijn dat u uw Indiegogo bijdrage anoniem hebt ingesteld. U kunt dat veranderen door naar uw Indiegogo account en het wijzigen van uw zichtbaarheid op uw bijdrage. U kunt ook e-mail me om me te laten weten dat u wilt worden erkend voor uw bijdrage en ik zal deze post updaten met uw naam!

And More Haak Thanks

Niet iedereen heeft geld om te geven. Dat is oke! Bedankt aan elke persoon die het woord via hun blogs heeft verspreid over dit project, sociale media en andere kanalen. En dankzij elke persoon die mij een bemoedigend woord heeft gestuurd zeggen dat ze uitkijken naar Hoek om te genezen. Je bent zo speciaal.

Wat Hook aan behoeften Heal

Haak om te genezen is nu 81% gefinancierde. Dit is geweldig! Als dat is alles wat ik krijg, Ik ben nog steeds dankbaar voor elke cent. Echter, als ik niet mijn volledige subsidiebedrag te bereiken dan moet ik een betalen 5% hogere vergoeding te Indiegogo dan ik zou moeten betalen als ik te bereiken dat bedrag. Al mijn financiers zou waarschijnlijk liever zien dat het geld gaat naar het maken van Hook zo groot mogelijk voor ons allemaal dus het zou geweldig zijn om te genezen als we die middelen kunnen duwen over dat eindcijfer.

Hoe te helpen:

 • Schenken $30. Krijgen een exemplaar van het gedrukte boek als het klaar is. Hier krijg je een kopie van Haak Gered Mijn Leven in een paar weken. Plus krijgt gratis 300×300 sidebar reclame haakt Concupiscence voor een volle maand waard $100.
 • Schenken $10. Je hebt een digitale kopie van het boek dit najaar krijgen. Plus als je wilt kun je een gratis 300×100 advertentie op Haak Concupiscence aan het woord over uw eigen sites / projecten / werk.
 • Doneren gewoon $1. Alle kleine beetjes helpen. Plus je krijgt je naam te krijgen in berichten zoals deze (gratis reclame en publieke erkenning!) En u zult uw naam te krijgen in erkenningen van het boek.
 • Vertel iemand anders over dit project. Hit die sociale media knoppen aandeel. Voeg een opmerking over waarom je denkt dat mensen dit misschien leuk vindt.

Draag hier.

pinit fg en rect gray 28 75 Amazing People Im Loving Right Now!
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.
AmicaDeLibrorum
AmicaDeLibrorum

Hallo! Ik schonk aan uw project anoniem, but I thought you might want to know I have advertized your Indiegogo campaign on my book review blog in as a postscript to a review of Crochet Saved My Life. You can see it at http://booklearningblog.wordpress.com/2013/02/22/crochet-saved-my-life/. I have only just started to review books, so I only get a little trickle of readers, but every little bit helps, rechts?

craftybegonia
craftybegonia

This is wonderful! I'm a diabetic and at times I have been in real health trouble, battling with all I had, but aside from God's strength and grace, I found a lot of comfort and encouragement in using my hook to benefit orphan children. It has given me much joy, and I think that has also brought healing in many ways. Anyone who has had to struggle with a physical problem in a world of apparently healthy people will understand the comfort I am talking about.

@rhonda_greene @CraftGossip @gourmetcrochet @Hooked4Life @cutecrochet @crochetkitten @allsocute @amygurumi

Country Maison
Country Maison

Hi Kathryn,

Just to let you know I have blogged about it today too. My blog is only 4 months old so I don't even get hundreds of views per day but I hope you get some contributions from the few people that read me.

Ik hoop dat je de volledige financiering.

De link naar de post is hier:

http://countrymaison.blogspot.com.es/2013/02/hook-to-heal-project.html

xEva

Trackbacks

 1. [...] Ik bracht de maand crowdsourcing financiering voor mijn volgende haak boekproject, Haak om te genezen. Met dank aan elke persoon die een bemoedigend woord heeft aangeboden, hebben het project in sociale media, etc.. Ik zal het doen van een volledige roundup bericht binnenkort dan op mijn hoofdwebsite benadrukken alle mensen die naar de fundraiser bijgedragen. [...]

Vorige post:

Volgende post: