5 Manieren om een ​​Color Label Printer te organiseren Your Haak Stash

door Kathryn op Februari 24, 2013 · 6 reacties

in Haak Nieuws

Post image for 5 Ways to Use a Color Label Printer to Organize Your Crochet Stash

Hoe ziet je stash eruit? Als een crafter, je weet precies wat ik bedoel met het woord stash. Het is een beetje verschillend voor elk van ons, maar ongeacht wat maakt de stash Ik denk dat we allemaal worstelen een beetje met de beste manier om dat stash te organiseren in onze ruimte. Ik heb de gelegenheid om vandaag een bericht over de voordelen van een schrijven kleur labelprinter in het huis en ik wilde die gelegenheid gebruik maken om een ​​aantal tips over het gebruik van etikettering om je stash organiseren delen.

Stash Probleem #1: Garen, Garen, Overal Er is Yarn

DSC03812 500x375 5 Ways to Use a Color Label Printer to Organize Your Crochet Stash

Ik heb niet veel rommel rond mijn huis. In werkelijkheid, een van mijn favoriete dingen om te doen is om te gaan door mijn huis en declutter het, fysiek opruimen van de oude naar de nieuwe te omarmen op een manier die ik denk dat schept wat mentale ruimte voor dat ook. Mijn enige grote uitzondering op deze: garen. Ik hou van garen. Ik hou van het verzamelen van garen, gebruik van garen, weergeven van garen. Ik heb meer garen in mijn huis dan ik dit jaar kon gebruiken hoewel ik vrijwel geen garen te kopen in 2012 en hebben niet gekocht van toepassing op alle in 2013. Dus voor mij, de stash is het garen.

Grotendeels, Ik wil eigenlijk mijn garen waar ik het kan zien. Ik heb een bos van vintage-y uitziende metalen containers gekocht, zoals washbuckets en unieke vuilnisbakken en metalen kommen, en ik heb mijn garen stash in deze georganiseerd door kleur. De verschillende blues, paars en grijs zijn wat zijn momenteel te zien in deze metalen containers rond mijn huis.

Het ding is dat dit alles garen hebben op vertoning zou overweldigend en ook onpraktisch. Dus ik heb nog steeds een grote stash van garen die moet worden opgeslagen. Ik heb een draad kast voor deze. Het garen gaat in zakken en verzegelde containers, georganiseerd door kleur. En dit is waar een kleur labelprinter echt goed zou werken voor mij; Ik kon uitprinten etiketten voor verschillende soorten garens (gewicht, vezel, etc.) en drukken die in de kleur van het garen dat in de betreffende zak of doos, klap het etiket aan de buitenkant van de container en in staat zijn om gemakkelijk te zien welke tas ik wil binnenkant van mijn garen kast voor een bepaald project.

Stash Probleem #2: Waar Die AVI's en UFO's Put.

crochet stuff 5 Ways to Use a Color Label Printer to Organize Your Crochet Stash

Sommigen van u misschien al een geweldige zin voor organisatie als het gaat om uw garen, maar misschien uw probleem is wat te doen met de AVI's. Veel crocheters houden tonnen en tonnen van verschillende projecten die tegelijk. En ik denk dat bijna iedereen van ons hebben die degenen we begonnen, zeker willen ooit afmaken, maar zijn gewoon niet nu voelt. Waar moeten ze gaan?

Als je het geluk hebt om een ​​ambacht kamer bent dan kunt u deze onafgewerkte stukken in een gedeelte van uw ambachtelijke kamer zetten. Anders, je kan hebben om ze op te slaan in diverse lades en kasten. Ze in zakken is echt slim, vooral als je genoeg bent georganiseerd om alle volgende omvatten in die zakken:

  • De haak je begon met
  • De gehele set van garen je nodig hebt voor het volledige project
  • Het patroon

Als je niet duidelijk tassen met behulp dan wilt u misschien een Labeler gebruiken om een ​​notitie over de WIP aan de buitenkant van de zak, zodat u gemakkelijk kunt herinneren wat het is als je op zoek bent naar het weer in de toekomst. Etikettering van uw projecten in zakken als dit kan ook erg handig zijn als je met meerdere AVI's met u reizend en willen ze te pakken voor het gemakkelijk terugvinden.

Stash Probleem #3: Haken en Begrippen

large set of crochet hooks 400x400 5 Ways to Use a Color Label Printer to Organize Your Crochet Stash

In januari vroeg ik een paar “gehaakte vragen van de dag” gerelateerd aan haken inclusief hoe ze te organiseren en hoeveel te veel was. De antwoorden zijn voor iedereen anders. Als je een van die mensen die honderden haaknaalden heeft dan kan dit deel van je stash probleem.

Veel mensen willen hun haaknaalden tonen. Echter, je kan nodig zijn om sommige van uw haaknaalden weg in de opslag gezet. Erachter te komen of je ze wilt organiseren op merk, per set, door het materiaal ze opgebouwd uit of op grootte en vervolgens scheiden in aparte containers. Label die duidelijk zodat het makkelijk voor u om de haak je wilt volgende keer dat je op het punt om een ​​project te starten bent grijpen!

Hulp met haaknaald organisatie nodig? Kijk eens naar deze tien tips.

Stash Probleem #4: Patronen, Tijdschriften en Boeken

crochet magazine 400x268 5 Ways to Use a Color Label Printer to Organize Your Crochet Stash

Uw garen wordt opgeborgen in netjes gelabeld en verzegelde containers. Uw haken zijn makkelijk te vinden. Uw AVI's en UFO's zijn beheersbaar. Maar je hebt een boek probleempje. Uw huis is vol met gehaakte boeken, Haak tijdschriften en zelfs uitgeprint haak patronen.

Hier zijn enkele tips:

  • Overwegen om digitale. U kunt haak patronen te organiseren op uw computer en gebruik hulpmiddelen zoals Ravelry te maken het gemakkelijk om de patronen die u wilt vinden wanneer u ze wilt!
  • Maak een haakpatroon bindmiddel voor die losse uitgeprint patronen. Als u veel van hen, meerdere bindmiddelen die zijn gelabeld aan de buitenkant voor eenvoudige organisatie kan een goede keuze zijn.
  • Scheid de haak boeken en tijdschriften in hun functies. Met andere woorden, houd je haak encyclopedieën en steek woordenboeken samen en uw haakpatroon boeken samen. Blijf je vintage magazines omdat je van hen, maar niet daadwerkelijk gebruik maken van de patronen? Die kunnen in een aparte ruimte van de meer recente zaken haak tijdschrift dat je hebt ezelsoren om patronen te voltooien van.
  • Draai wat er in je fysieke ruimte. Je bent waarschijnlijk alleen maar om te werken aan een aantal projecten tegelijk dus gewoon houden een paar gehaakte patroon boeken uit voor die inspiratie. Box de anderen omhoog, etiket van de doos en plak het weg. Om de paar maanden, roteren dat uit en zet de nieuwe inspiratie in je ruimte!

Stash Probleem #5: Meer spullen dan Space

crochet stash 5 Ways to Use a Color Label Printer to Organize Your Crochet Stash

Ik denk dat het probleem voor velen van ons is niet de specifieke aard van de gehaakte items en begrippen en instrumenten die we verzamelen, maar het feit dat we meer van die dingen dan we echt ruimte voor hen. Ik weet dat is zeker het geval voor veel van ons stedelijke sluwe meisjes hier in San Francisco waar de opslagruimte is zo ongelooflijk beperkt. Ik ben voorstander van het stroomlijnen en decluttering zoveel mogelijk dan na dat het vinden van een goede labeling systeem waarmee u gemakkelijk vinden wat u zoekt. Craft projecten zijn veel leuker als de voorbereiding en clean-up voor hen wordt vereenvoudigd!

Wat maakt het grootste deel van desorganisatie in uw garen stash? Hoe kun je een kleine stap om dat probleem op te lossen vandaag?

pinit fg en rect gray 28 5 Ways to Use a Color Label Printer to Organize Your Crochet Stash
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.
lyndamotvos
lyndamotvos

Organisatie is een doorlopend project-Ik woon in de East Bay met echtgenoot in 542 m² en een andere 120 voor een studio / werkruimte / tools en opslag in de rug. Creativiteit is de sleutel. Met behulp van welke containers zijn gratis, en ze niet regelmatig, Ik verschuiven en veranderen wanneer de leveringen wonen en hoe ze worden opgeborgen als het afmaken van projecten en nieuwe beginnen, steeds AVI's in hun eigen recht. Ik hou van de voortdurende eb en vloed-ik ben opgegroeid in getijdenzones en kan het bewustzijn van de maan cycli niet los. U hebt ons gegooid enkele nuttige ideeën in dit artikel; dank.

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@lyndamotvos Ik ben voortdurend bijwerken van mijn organisatie zeker, op basis van welke materialen ik heb op het moment en wat mijn creatieve prioriteiten zijn. Het is zeker een uitdaging in de kleine ruimtes van de SF Bay Area, maar ik vind dat de beperkte ruimte dwingt mij melding wordt over wat ik te houden te zijn en hoe gebruik ik het. Hou van je "eb en vloed" beschrijving!

Laatste blog post: 3 Meer Pieces of Past Poëzie

Trackbacks

  1. [...] 5 Manieren om een ​​Color Label Printer te organiseren Your Haak Stash. [...]

  2. [...] deed een post van zeven van links van zeven dagen en omvatte mijn post over het organiseren van je stash; op een andere dag dat ze gekoppeld ook mijn post over gehaakte kunstenaar Yokoo [...]

  3. [...] 7 Manieren om uw Yarn Stash Organize. Via @ lionbrandyarn. Enkele andere haak organiseren van ideeën. [...]

Vorige post:

Volgende post: