Je kan helpen Fonds Largescale Haak Art Project

door Kathryn op Januari 7, 2013 · 3 reacties

in Haak Art

Post image for You Can Help Fund Largescale Crochet Art Project

Ik heb eerder gezegd dat Yarn Bombing Los Angeles is bezig met een enorme haak kunstinstallatie, want ik was een van de vele mensen die zich aangemeld om oma vierkanten doneren aan het project. Maar wat ik niet genoemd heb, tot nu, is dat ze nodig hebben enige financiering te helpen trekken dit ding uit, dus ze zoeken crowdsourced ondersteuning. U kunt zo weinig doneren $1 om het project tot leven komen.

De Yarnbombing Project

granny squares You Can Help Fund Largescale Crochet Art Project

Yarn Bombing Los Angeles is bezig met een grote haak installatie bij een in Los Angeles museum dit jaar genoemd CAFAM: Granny Squared. Ze leggen:

“YBLA heeft samen met crocheters over de hele wereld aan de gevel van de Craft and Folk Art Museum in Los Angeles te dekken, Californië, in oma vierkanten. Dit zal een publiek kunstproject dat een kleurrijk statement zal maken en beschikken over het werk van mensen van over de hele wereld, zowel kunstenaars en niet-kunstenaars.”

Ze moesten over 4700 gehaakte vierkantjes aan de voorzijde van het gebouw en kregen over 200 van ons te sturen aan donaties. Ik stuurde in een bos van pleinen in de verschillende gevraagde kleuren die ze nodig hadden; zien mijn donatie hier.

Crowdsourced Funding Nodig

Ze nodig hebben over $15000 totaal om dit ding af te trekken, maar vragen voor slechts ongeveer de helft van die van crowdsourced financiering. Wat doen ze het geld voor nodig? Hier leggen ze:

“We hebben behoefte aan fondsen aan aannemers veroorloven, verzekering, en extra materiaalkosten over installatie. Installatie vraagt ​​voor het inhuren van technici om het proces te overzien, aannemers om de monteurs te behandelen, onverwachte kosten zoals brandvertragende en aansprakelijkheidsverzekering, zodat ons project is het bouwen van veilige. Bovendien, we zouden graag een catalogus en extra print materialen te publiceren om dit baanbrekende project te herdenken. We pasten voor sommige subsidies, maar we moeten ook verhogen ten minste $8,000 om in staat om iedereen die betrokken is bij de installatie en documentatie betalen – aannemers, bouwkundige ingenieurs, architecten, fotografen, cineasten, grafisch ontwerpers – voor hun tijd en arbeid. De extra middelen die zal gaan naar de voltooiing van het dak van het gebouw, dat is op dit moment geen deel uit van de installatie plan.”

Zoals met alle crowdsourced financiering van projecten, donoren krijgen iets in ruil voor wat ze geven. Sommige van de dingen die u kan krijgen, afhankelijk van hoeveel je doneren, behoren ondertekend Artist Trading Cards, oma vierkante posters, de gedrukte catalogus, een handgemaakt kussen, en een custome yarnbombed voorwerp van uw keuze.

Donaties moeten zijn voordat 20 februari. Klik hier voor de volledige details en info over hoe om hier te doneren.

pinit fg en rect gray 28 You Can Help Fund Largescale Crochet Art Project
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Yarnbombing Los Angeles is die een hele museum gevel met oma vierkanten! [...]

  2. [...] je nog nooit hebt gedaan. Kies een soort project dat je nog nooit hebt geprobeerd, als een grote schaal haken kunstwerk of een strak gemonteerd draagbaar kledingstuk of een amigurumi [...]

  3. [...] Het Krediet: Crochetconcupiscence.com [...]

Vorige post:

Volgende post: