Wat denk je van SIBLING van Over-The-Top Knitwear voor mannen?

Normaal plaatsen ik brei stuff hier niet op de site omdat het een haak-alleen blog. Echter, Ik ben achter op het verkrijgen van posten voor de week (Als gevolg van een stressgerelateerde situatie hier die eindigde in een slechte koude en vereist mij voor tijd opstijgen). Dus, Ik dacht dat ik zou gaan en vandaag gebruiken om te post enkele foto's van de over-the-top mannen breigoed die BROER OF ZUS gemaakt voor London Fashion Week 2013. Dan zet ik hem u … Wat vind je van dit spul?

Mannen Knitwear

mens knit clothing What Do You Think of SIBLINGs Over The Top Knitwear for Men?

mens knits What Do You Think of SIBLINGs Over The Top Knitwear for Men?

mens knitwear What Do You Think of SIBLINGs Over The Top Knitwear for Men?

mens shoulder snood What Do You Think of SIBLINGs Over The Top Knitwear for Men?

Zuster door broer of zus

Het merk gelanceerd zus door Sibling evenals, die had ook enkele unieke ontwerpen:

sister sibling fashion What Do You Think of SIBLINGs Over The Top Knitwear for Men?

womens knitwear What Do You Think of SIBLINGs Over The Top Knitwear for Men?

Dus, gedachten?

 

Foto credits:

Mannen beelden: Fotografie door Christopher Dadey via Business Insider

Vrouwen beelden via Amelia's Magazine

 

pinit fg en rect gray 28 What Do You Think of SIBLINGs Over The Top Knitwear for Men?

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!