Wat denk je van de broer of zus Over-The-Top Truien voor mannen?

door Kathryn op Januari 24, 2013 · 6 reacties

in Haak Fashion

Post image for What Do You Think of SIBLING’s Over-The-Top Knitwear for Men?

Normaal doe ik niet gebreide spullen post hier op de site omdat het een haak alleen-blog. Echter, Ik ben achter op het verkrijgen van het aantal ambten voor de week (te wijten aan een stress-gerelateerde situatie hier, dat eindigde in een zware verkoudheid en moest ik om tijd te nemen). Dus, Ik dacht dat ik zou doorgaan en vandaag de dag gebruiken om een ​​aantal foto's van de over-the-top mannen breigoed op berichten dat SIBLING gemaakt voor London Fashion Week 2013. Dan zal ik het woord aan u … wat denk je van dit spul?

Heren Truien

mens knit clothing What Do You Think of SIBLINGs Over The Top Knitwear for Men?

mens knits What Do You Think of SIBLINGs Over The Top Knitwear for Men?

mens knitwear What Do You Think of SIBLINGs Over The Top Knitwear for Men?

mens shoulder snood What Do You Think of SIBLINGs Over The Top Knitwear for Men?

Zuster Door Sibling

Het merk lanceerde Sister van Sibling ook, die had ook een aantal unieke ontwerpen:

sister sibling fashion What Do You Think of SIBLINGs Over The Top Knitwear for Men?

womens knitwear What Do You Think of SIBLINGs Over The Top Knitwear for Men?

Dus, gedachten?

 

Foto credits:

Heren beelden: Fotografie door Christopher Dadey via Business Insider

Vrouwen beelden via Magazine Amelia's

 

pinit fg en rect gray 28 What Do You Think of SIBLINGs Over The Top Knitwear for Men?
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.
carolrmckay
carolrmckay

Darlingx!

Nee oma, dat is helemaal niet pijnlijk!

lehman1971
lehman1971

Ik zie een aantal mooi ogende patronen, maar het lijkt te worden overwonnen door de enorme-heid van dit alles. Maar, aandacht-krijgt, als dat is wat ze gaan voor. Ik zou nooit vermoeden items zoals dat op een baan, maar dan ben ik een soort van praktische perfectionist. Aan elk hun eigen, Ik denk dat!!

icrochetinoh
icrochetinoh

Anders en supergrote. Ik vind het leuk, maar het is niet erg realistisch lijkt alsof het heel zwaar zou zijn. maken ze een beetje kleiner en ze echt verkopen!!!

dlyrs
dlyrs

Het spijt me, maar dit is helemaal niet goed. :)

Trackbacks

  1. [...] plein lijkt te zijn verdwenen uit belangstelling voor nu. Mijn favoriete recente haak is het spul dat Sister van Sibling stak [...]

Vorige post:

Volgende post: