New Series: 50 Jaren van Haak Geschiedenis (1930 – 1980)

door Kathryn op Januari 3, 2013 · 4 reacties

in Vintage Haak

Post image for New Series: 50 Years of Crochet History (1930 – 1980)

Ik vermeld gisteren dat voor 2013 Ik ben bezig met een nieuwe serie verband met Haak Geschiedenis. Het heet 50 Jaren van Haak Geschiedenis.

Haak History Series

Voor deze nieuwe gehaakte geschiedenis serie zal ik een post per week gericht op een jaar in de geschiedenis en het vinden van alles wat ik kan doen haken nieuws, informatie en publicaties in dat jaar. Ik zal volgende week beginnen met 1930 en de serie zal wekelijks lopen door einde van het jaar inpakken in 1980.

Waarom These Years?

Ik koos voor een vijftig jaar tijd om een ​​goede wekelijkse reeks maken. Ik was oorspronkelijk van plan om de eerste vijftig jaar van de 20e eeuw doen en doe dan de tweede helft van de eeuw in 2014. Maar ik verwacht dat er veel nieuws beschikbaar niet kan in het begin van de eeuw (hoewel mensen waren zeker haken) en ik wilde niet dat de eerste weken van het project te saai voor mijn lezers. Ik besloot om vooruit te springen.

Ik koos ervoor om naar 1930 want dit geeft een mooie overspanning van gehaakte geschiedenis aangezien er veel veranderingen in de ambachtelijke dankzij Depressie Era, oorlogstijd haak, naoorlogse crafting, en stijging van het vaartuig in populariteit in de jaren '60 en '70. Ik denk dat dit stukje van gehaakte leven zal ons allemaal een mooi overzicht van hoe haak veranderd in de 20e eeuw geven.

Wat te verwachten

Ik zal beginnen deze serie volgende week en kijken naar haak in het jaar 1930. Ik zal kijken naar alle beschikbare nieuws uit die tijd, proberen uit te vinden welke soorten patronen mensen volgden, zien of een haak boeken zijn uitgegeven, etc.. Ik zal proberen grondig te zijn in het verstrekken van u over hoe het was om een ​​crocheter in dit jaar met informatie!

pinit fg en rect gray 28 New Series: 50 Years of Crochet History (1930   1980)
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.
CrochetWithCris
CrochetWithCris

Ik voor mij kijk er echt naar uit naar deze serie. Ik hou van kijken naar de geschiedenis van het ambacht. Kan niet wachten om te zien wat je opgraven!

Trackbacks

  1. [...] week begint mijn nieuwe serie: 50 Jaren van Haak Geschiedenis. Vandaag gaan we kijken naar haak in het jaar [...]

Vorige post:

Volgende post: