Nieuwe Limited Edition Armband uit Same Sky (Fair Trade Haak)

door Kathryn op Januari 25, 2013 · 1 commentaar

in haak over de hele wereld

Post image for New Limited Edition Bracelet from Same Sky (Fair Trade Crochet)

Zelfde Sky is one of the fair trade crochet organizations I’ve written about in the past that works with artisans in other countries to create original crochet jewelry sold at higher-end prices in developed nations, het aanbieden van een duurzame woon via crafting.

New Crochet Bracelet Set from Same Sky

crochet bracelet fair trade New Limited Edition Bracelet from Same Sky (Fair Trade Crochet)

They have just released a new limited edition one-size-fits-all crochet bracelet set called theHematiteOoh La La, Prosperity Set. The set features three unique crochet techniques: 3-Bead Spiral, Polka Dot, Random Spun. Ik hou van het zien van deze verschillende gehaakte sieraden technieken die worden gebruikt in een luxe-stijl-item dat zo anders dan wat mensen normaal denken als haak eruit ziet.

Van hun website:

same sky fair trade crochet jewelry New Limited Edition Bracelet from Same Sky (Fair Trade Crochet)

More about Same Sky

detail of crocheted fair trade bracelet New Limited Edition Bracelet from Same Sky (Fair Trade Crochet)

Zelfde Sky was founded in 2008. Het werkt specifiek op HIV vrouwen en vrouwen met AIDS die overlevenden van de genocide waren assisteren. Deze vrouwen werden blootgesteld aan aids als direct gevolg van het seksueel geweld dat ze ervaren tijdens de periode van de genocide. Gedurende deze tijd verloren ze ook hun echtgenoten en andere mannelijke familieleden, waardoor ze geconfronteerd met armoede zodra de genocide voorbij was. Zelfde Sky wil deze situatie om te keren, geven de vrouwen hun waardigheid terug en hun gevoel van eigenwaarde door-haak basis ondernemerschap.

pinit fg en rect gray 28 New Limited Edition Bracelet from Same Sky (Fair Trade Crochet)
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] know I just mentioned Same Sky the other day but I have to share about them once more already because I’m loving their new [...]

Vorige post:

Volgende post: