Nieuwe haak mode van Helen Rodel

Ik denk niet dat ik ooit moe van het zien van de nieuwe en geweldige werk van Helen Rodel zult krijgen. Dit is van haar lente / Zomer 2013 Start-en landingsbaan Toon, die kan worden gezien volledig op haar website.

helen rodel crochet bodysuit New Crochet Fashion from Helen Rodel

helen rodel crochet dress New Crochet Fashion from Helen Rodel

helen rodel crochet jumpsuit New Crochet Fashion from Helen Rodel

helen rodel crochet short dress New Crochet Fashion from Helen Rodel

helen rodel crochet New Crochet Fashion from Helen Rodel

helen rodel fashion New Crochet Fashion from Helen Rodel

Meer weten over Helen Rodel.

pinit fg en rect gray 28 New Crochet Fashion from Helen Rodel

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!