Mijn 2013 Haak Concupiscence Verplichtingen

door Kathryn op Januari 1, 2013 · 9 reacties

in Haak Concupiscence Info

Post image for My 2013 Crochet Concupiscence Commitments

Heeft u New Year's resoluties te maken? Ik heb een trend opgemerkt in de afgelopen jaren onder de mensen die ervoor kiezen dit niet te doen (of om het te doen, maar noem het iets anders), die waarschijnlijk te wijten aan het feit dat er zo'n negatieve connotatie het woord “resolutie” … het maakt mensen het gevoel dat ze bij hebben, te mislukken vanwege de vele jaren die ze hebben resoluties in het verleden dat ze niet te houden.

Persoonlijk, hoewel, Ik vind het hele idee van resoluties. Ik ben altijd reviewing mijn doelen, kijken of ik ben weg, vaststelling van nieuwe idealen voor mezelf in zowel werk en persoonlijke leven. Oud en Nieuw en mijn verjaardag zijn jaarlijks twee keer als ik dit doe, hoewel ik doe het in kleinere wegen het hele jaar door. In elk geval, of je wilt dat ze resoluties of afspraken of doelen te bellen, Ik heb wat gekregen 2013 plannen voor Haak Concupiscence en ik wilde om ze te delen met u in deze openbare ruimte vandaag.

2013 Haak Concupiscence Commitment

Het is mijn bedoeling om te blijven om mijn vaardigheden te gebruiken in schrijven en onderzoek aan het woord over zaken gerelateerd aan de haak voor het doel van het eren van de ambachtelijke verspreid, viert haar uiteenlopende toepassingen en het creëren van draden van verbinding onder degenen die gehaakte praktijk.

Specifieker

Ik ben vooral inzetten voor het geven van een stem aan onder-gediende, ondergewaardeerd en minder opgemerkte ruimten van het vaartuig met inbegrip:

  • De voordelen voor de gezondheid van de haak en hoe haak kan worden gebruikt om de totale mind-body welzijn te verbeteren
  • Het werk van de haak kunstenaars van allerlei aard, waaronder beeldende kunst, mode en kunst op straat
  • De unieke geschiedenis van dit ambacht ook aandacht is voor kunstenaars en ontwerpers van weleer

Ik ben ook vastbesloten om Crochet Concupiscence gebruiken om het werk van andere haak bloggers ondersteunen, gehaakte ontwerpers en makers in haak als een middel om de haak gemeenschap. Haak Concupiscence is bedoeld om zowel een knooppunt van informatie over alle dingen haken en een plek waar de mensen die geïnteresseerd zijn in die informatie viert zijn.

In het komende jaar

Ik zal meer delen in een volgende post over welke specifieke typen reeksen u kunt verwachten op deze blog in 2013. Ik zal ook delen van een aantal van mijn eigen persoonlijke crafting doelen. Maar net voor vandaag, Ik wilde concentreren op wat deze blog is alles over en wat mijn inzet is om u zo de prachtige lezers van deze site.

Wilt u een publieke toezegging in hoe je zal gebruiken haak om jezelf of anderen te bevoordelen in het komende jaar te maken? Het kan een krachtige manier om te helpen u te herkennen en waarderen de waarde van dit ambacht zijn. Voel je vrij om die verbintenis hier te maken in het opmerkingenveld.

pinit fg en rect gray 28 My 2013 Crochet Concupiscence Commitments
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.
undergroundcrafter
undergroundcrafter like.author.displayName 1 Zoals

Ik voel hetzelfde over resoluties :). Beste wensen voor een geweldige 2013 voor Haak Concupiscence!

helenviolet
helenviolet

Ik heb mezelf te zetten wat Crochet streeft dit jaar - om bezemsteel kant leren, Tunesische & filet haken en maak er iets van elke vaardigheid en om een ​​kledingstuk te maken (het maken van kleding is mijn nemisis - Ik ben rommel op het verkrijgen van de juiste maat!). Ik wil ook geld voor het goede doel te verhogen met de dingen die ik maak. Als ik snap het niet dit jaar gebeuren Ik zal het over te dragen aan 2014 :)

Dank voor Haak Concupscience!xxx

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@helenviolet Ik zou kunnen proberen om Tunesische leren dit jaar, ook. Ik had niet specifiek over nagedacht, maar het is iets dat echt mooi werk maakt en ik zou de bedoeling om het te leren op een bepaald punt. dat zou een goed doel zijn.

Is er een bepaald goed doel dat u wilt geld voor heffen?

helenviolet
helenviolet like.author.displayName 1 Zoals

@CrochetBlogger

Theres een prachtig goed doel in het gebied waar ik woon die counseling en het bevorderen van de geestelijke gezondheid bewustzijn, Ik zou het leuk vinden om hen te helpen :)

marilyn watson
marilyn watson

Ik verbind aan een ander jaar van crocheting.It helpt houd mijn gedachten bezig en helpt met de depressie en mijn gezondheid op lange termijn problems.I zal ook leren iemand te haken als ze dat willen, zodat het doorgeven van mijn kennis.

Trackbacks

  1. [...] deze week deelde ik met jullie mijn inzet te haken bloggen in 2013. Ik deelde ook een aantal van mijn specifieke plannen en doelen voor de blog van dit jaar. Vandaag dacht ik [...]

  2. [...] zijn uw sluwe plannen / doelen / hoop / dromen voor 2013?” Ik besprak mijn haak doelen en mijn haak bloggen doelen hier op Haak Concupiscence. Sommige van de beste antwoorden anderen gaven [...]

Vorige post:

Volgende post: