Januari Haak Vragen van de Dag: Beste antwoorden Roundup

door Kathryn op Januari 31, 2013 · 4 reacties

in Haak Blog

Post image for January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup

Dit jaar heb ik de dagelijkse Haak Vraag van de Dag vorig jaar hervat dat ik sporadisch gedaan via sociale netwerken. Ik ben meer georganiseerd over het dit jaar, hoewel, dus elke dag zul je in staat zijn om de vraag te vinden (en beantwoorden als je wilt) via meerdere kanalen, waaronder Facebook, G en Tjilpen. De eenvoudigste manier om gelijke tred te houden met de dagelijkse vragen is waarschijnlijk te volgen en controleren de Haak Vraag van de Dag van Commissarissen dat ik opgericht. Plus aan het einde van elke maand Ik ben bezig met een roundup van alle vragen die ik stelde en een aantal van de beste antwoorden die ik kreeg! Hier is in januari roundup.

Wat zijn uw 2013 Haak Goals?

Ik vroeg, “Wat zijn uw sluwe plannen / doelen / hoop / dromen voor 2013?” Ik besprak mijn gehaakte doelen en mijn gehaakte bloggen doelen hier haakt Concupiscence. Sommige van de beste antwoorden anderen operationeel waren:

Rebecca Huben zei: “Ik wilde haken alleen leren voor amigurumi / speelgoed. Nu ik de basis steken naar beneden Ik denk dat ik wil een kledingstuk van een soort proberen. Ik heb gedaan 2 kappen en ik heb een deken in progress. Nog steeds geen speelgoed?! :)”

Pretty Little Homemade Things zei: “Ik ben van plan om een ​​aantal van de nieuwe steken Ik blijf pinning op Pinterest leren”.

Alle Pinterest antwoorden op de doelen vraag hier. Bekijk alle Facebook beantwoordt hier.

Wat is je favoriete Haak Stitch?

puff stitch crochet January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup

Ik zei:: “Mijn favoriet om naar te kijken is het edelmetaal gewoon omdat het zo anders, maar het is niet zo leuk om te doen met de meeste garen types” en ik voegde eraan toe dat ik ook graag hdc en post hechtingen.

Mijn zei: “Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden. Ik vind ze allemaal, ieder is geweldig in sommige bepaald aspect. Als ik moest kiezen, Ik denk dat ik zou zeggen dat de shell steek. Het is mijn ga naar, snel, gemakkelijk, geen negatief manier om een ​​beetje flair toe te voegen aan bijna alles.”

Threadcrafts had een aantal goede suggesties: “basketweave onder de omvangrijke enen en latwerk, schelpen en ventilatoren voor de ingewikkelde degenen”.

Bekijk alle Pinterest antwoorden en Facebook antwoorden.

Hoe noem je jezelf?

Ik heb altijd hou deze vraag! Ik vroeg: “Noem je jezelf een crocheter, een kunstenaar, een artisanale, een vezel kunstenaar, vervaardiger, een maker, een schepper, een kleine ondernemer ... of iets anders?” Verschillende mensen zeiden “hoer” of een variant daarvan. Andere grote antwoorden opgenomen:

Irene Lundgaard zei: “Crocheter eerste plaats, altijd Haak Faclitator en soms Master Crocheter – en kleine ondernemer ook.”

Kristine Volledige zei op Pinterest: “Mijn zoon zegt dat ik een crocheter (fonetisch uitgesproken).”

Danielle Branch zei: “Ik maak gehaakte producten voor mijn vrienden winkel. Ze verwees naar als kunstenaar te maken! Dat vind ik leuk!”

En Betty Jean Philippi grapte: “Je wilt niet te horen wat ik noem mezelf toen ik fout gegaan van een patroon! @&$^% #!!!”

Er waren veel meer antwoorden op Facebook!

Wat is Uw Haak Intentie?

Ik vroeg: “Wat is een intentie u kunt instellen voor uw haakwerk? De mijne, zoals beschreven in het bericht van vandaag op mijn persoonlijke haak crafting doelen voor dit jaar is: “Haak is een manier om mezelf en anderen te helen. Ik zal altijd komen om het met een creatieve en open geest en een verlangen om het te gebruiken om goed te doen in een aantal kleine manier.”

Niet te veel mensen waren dapper genoeg om deze te beantwoorden, maar Catherine C Reed slim zei: “Ik maak gebruik van de volledige vrijheid om gekke dingen te maken.”

How Do You Like To leren haken?

how to crochet broomstick lace January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup

Ik vroeg: “Geeft u de voorkeur patronen die zijn geschreven, visueel symbool grafieken of video-instructies?”

Mensen hadden veel te zeggen over dit ene, vooral op Facebook. Het was zeker gemengd maar ik was verrast om te zien dat veel mensen net als ik en liever geschreven patronen!

Shannon Lewis zei: “Geschreven, maar dat is waarschijnlijk oorzaak dat is wat ik leerde op en hebben meer dan iets anders gebruikt. Video's helpen voor de lastige dingen.”

En Diane Sherman zei: “Ik denk symbolen zijn de kat pyjama! Maar ik zal ploeteren door middel van schriftelijke als ik moet. Ik denk dat ik begon te haken voordat er symbolen (is dat mogelijk,lol!) en ik had moeite om te begrijpen geschreven. Dus toen ik ontdekte symbolen, na een patroon werd een briesje.”

@ BarbieCat1 op Twitter zei: “Ik gebruik vaak zowel, men met het versterken van de andere. Sommige instructies zijn duidelijker… soms een grafiek beter zal zijn.”

En Ondergrondse Crafter maakte een groot punt: “Het hangt af van waar ik haken. Ik hou symbool grafieken veel, maar vinden ze moeilijker te volgen bij het woon-werkverkeer. Dus voor een metro project, geschreven patronen zijn veel beter! Ik hou niet echt videopatronen – Ik ben veel te ongeduldig. Ik zal een video bekijken om een ​​techniek te leren, maar kan niet zitten door middel van een uur om iets te maken.”

Wat Era van Haak jou het meest interesseert

crochet pants and vest January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup

Ik heb gezegd dat ik echt graag 1970 gehaakte kunst, die ik geïnteresseerd in meer en meer als ik heb gegroeid onderzocht het tijdperk.

Be Winsten zei: “Alle … Ik hou van de oudere dingen, maar er zijn nieuwe innovaties die net me verbazen.”

Stephanie Jennings zei: “Ik hou van de haak uit de jaren '70 en '80. Ik ben geboren in de vroege jaren '80 en begon te haken in 88. Hoewel ik jong kan zijn voor die generatie is het nog steeds iets dat ik kijk naar zo een leven lang favoriet.”

Ander Facebook beantwoordt hier.

What Do You Think About Granny Squares?

granny square January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup

Danielle Branch zegt: “Ik haak mijn tanden knippen op oma vierkanten; Ik heb genoeg gedaan om het te maken naar de maan en terug! Ik heb onlangs ontdekt dat mijn probleem met oma vierkanten is eigenlijk de verschillende kleuren combo's. Een oma vierkant met twee of drie verschillende kleuren bij de meeste is ok!”

Bekijk meer van de beste antwoorden op deze vraag in de post die ik deed op 20 Wat u kunt doen met een Granny Plein. Of bekijk alle Facebook beantwoordt hier.

Wie in je leven heb je het meest genieten haken artikelen voor?

Ik vond dat er een heleboel mensen die beantwoord “me” omdat zoveel crocheters niet genoeg tijd nemen om te haken alleen voor zichzelf! @ Gingerbreadbun op Twitter zei: “Ik zie zoveel dingen voor me dat ik kon onmogelijk haak niet voor mij!”

Veel mensen werden geïnspireerd door kinderen in hun leven. Veel mensen specifiek gezegd dat ze willen haken beste voor de mensen die ze kennen zullen het op prijs stellen met inbegrip van andere hobbyisten.

Julie A. Rogers zei: “Ik hou gewoon van haken en breien en als ik iemand die het item wil vinden, dat is wie ik graag doe het voor.”

Op G Sabrina Benton zei: “Iedereen die waardeert wat ze krijgen, Ik denk niet dat ik een favoriete muze op dit moment. Het gaat allemaal over wie ik ben in de stemming om iets te maken voor die dag.”

Op Twitter @ Soxymamma zei: “Mijn BFF! Alles wat ik maak ziet FAB op haar! Is het omdat ik haar zo goed?”

Andere Facebook antwoorden.

Hoe is Haak Geholpen uw gezondheid?

Duidelijk, dit is een onderwerp dat ik nooit moe van het praten over, gezien ik schreef een boek over het! Maar ik wil niet alleen wil mijn adviezen uitloop, Ik wil horen van anderen en ik was opgewonden om te zien dit onderwerp opstijgen!

Sommige van mijn favoriete Facebook antwoorden waren:

Lori Wade Miller zei dat gehaakte helpt stoppen met haar van avond snacken. Ik ben zo blij dat iemand noemde dit. Ik praat een beetje over voeding als het gaat om haken in Haak Saved My Life, maar het is niet een onderwerp breed uitgemeten en ik hou meer horen over het. Het is gunstig, want het houdt beide handen en geest bezig. Dit maakt het ook nuttig voor het stoppen verslavingsgedrag. Sheriva Scott zeiden dat het helpt haar uit de buurt van sigaretten blijven, die stopte ze drie jaar geleden.

Jan Carruthers deelde het belangrijke punt dat: “Het houdt mijn vingers soepel als ik artritis.”

Sommige van mijn favoriete vragen aan andere sociale media:

Wat is uw mening over het merk ontwerpers die haak in hun start-en landingsbaan werk?

miss sicily crochet bag January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup

Er waren een aantal super slimme antwoorden op dit belangrijke onderwerp.

Belle Monde Handmade zei: “Ik ben helemaal voor het – het verheft de ambachtelijke!”

Michelle Goulder maakte een belangrijk punt: “Het is fab. Zolang ze betalen fatsoenlijke prijzen en goedkope buitenlandse arbeidskrachten niet gebruikt om het te produceren.”

En Kelly Holaday Brackett zei: “Ik hou van het feit dat de haak, in tegenstelling tot breien, wordt altijd met de hand gedaan! Wanneer ik een haak punt “op het rek”–of het nu in een kleine boetiek winkel of in een grote doos te slaan, Ik vraag me af wie het gestikt, hoe haar leven is als, heeft ze een gezin, welk deel van de wereld heeft ze in wonen? Hoewel “goedkope buitenlandse arbeidskrachten” wordt gebruikt, die arbeider werkt om zichzelf en haar familie beter in een eervolle manier!” Ik antwoordde dat een: “Er zijn veel goede bedrijven die fairtrade loon betalen aan crocheters in andere landen, zodat ze hun gezinnen te ondersteunen in goede arbeidsomstandigheden tijdens het beoefenen van een ambacht / bekwaamheid. En ja, er is geen machine die haak doet zodat u weet dat het handgemaakt!”

Andere Facebook antwoordt hier.

Wat is de beste manier om uw haaknaalden organiseren? Hoe ga je sorteren en ze opslaan?

spiral crochet hook organizer January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup

Ik had al gekregen een aantal geweldige ideeën hierover van vragend het vorig jaar, maar wilde wat anderen horen.

Verschillende mensen zeiden vazen ​​waaronder @ cmouse01 op Twitter die zei: “Ik blijf een reizende gewatteerde case voor een volledige set van haken in mijn tas, maar de extra's zijn in een vaas.”

En @ MrsJCraftypants zei: “mijne gewoon leven in een kleine klei pent pot die ik heb gemaakt met mijn dochter een lange tijd geleden en dat is ondanks mezelf te hebben gemaakt een zeer leuke kleine boekje houder dingetje speciaal voor hen.”

Op Pinterest Barbara Beck zei: “Degenen die niet blijven in hun roll up reistas worden geplaatst in een mooie tandenborstel houder ik gevonden heb op Ross.”

Als u een kon nemen gehaakte retraite in elke stad van de wereld, waar zou je dan kiezen?

crochet hotel January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup

Er waren zo veel grote antwoorden! Ik hield van de verscheidenheid: Big Sur CA, Esp, Santorini, Normandië, Florida stranden, Oostenrijk, elke platteland …

Irene Lundgaard zei: “Ik neem een ​​gehaakte retraite elke week in de metropool van Tinahely, Co Wicklow, Ierland.”

Nigel John zei: “Peru, Italië, Spanje, Argentinië, Nepal!! Maar mijn 1e stop volgende week is NYC.”

Op Twitter @ susanbsnippy zei: “wat dacht je van noord Ierland om wat Ierse kantklossen leren?”

En @ crochetdynamite zei: “Londen. Geweldige musea voor inspiratie. Somber weer dus ik wil krullen en werk. Pubs 's nachts!”

Er is veel wiskunde in haak. Hoe voel je je over dat?

crochet hexaflexagon January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup

Zeker een allegaartje hier, vinden Michelle Jones Payne gezegde: “Niet een beetje blij mee!!!!” aan Kristine Mullen gezegde: “Ik houd van math, dus het ontwerpen van mijn eigen patronen feeds 2 verslavingen.”

@ Craftfingers zei: “Ik voel creatieve b / c het combineert wiskunde / structuur met prachtige crafting om iets fantastisch te maken. Twee werelden ontmoeten!”

En @ Nynaeve2k zei dat het komt allemaal vanzelf omdat ze een accountant!

Meer Facebook antwoorden.

Heb je ooit iets dat je haken kwalijk? Waarom? Wat heb je eraan doen?

Marie (@ UCrafter) zei op Twitter: “Ja! Wanneer ik een project als gevolg voor iemand anders en / of de termijn & Ontdek ik iets leuks wil ik meteen aan de slag!”

@ CraftyChica op Twitter zei: “Als ik weet dat het coming out wankel en ik blijven gaan toch…het allemaal werkt in het einde, rechts?”

DixieCrane had een kwelling die ik kan begrijpen: “Ja…meer dan eens heb ik geprobeerd om een ​​paar sokken te haken & ze niet blijken precies dezelfde grootte. Het is echt irriteert me!”

Meer Facebook antwoorden.

Welk type haaknaalden zijn uw favoriet? Aluminium? Staal? Handgemaakte? Specifiek merk?

wp5e0904ab 500x367 January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup

@ CrochetKitten maakte me een beetje lachen met haar antwoord op Twitter: “I like wooden crochet hooks. Helaas, dat doet de cavia.”

@ SoxyMamma op Twitter beantwoord: “Houden van mooie houtsnijwerk en licht in de hand bamboe maar ik ben een meisje Boye. Ik weet wanneer en waar ik drop aluminium haken.”

@ Crackerbelle2 zei: “Ik hou van Susan Bates, omdat ze een beetje wees op het einde.”

Wat zijn de positieve en negatieve dingen die je tegen jezelf als je haak?

Be Winsten zei met een glimlach: “Nee .. Ik hou niet van dat” en “OK … Dat is beter”.

Lorie Hartman humoristische wijze beantwoord: “1 dc,2 dc,3 dc… wacht dat klopt niet. -1 dc, – 2 dc, -3 dc ..”

Maar Angela Glidewell mijn glimlach meeste echt gemaakt door te zeggen: “Ik gebruik veel van de tijd om te bidden. Ik graag naar muziek luisteren. Ik probeer negatieve gedachten te vermijden.” We weten allemaal dat ik geloof in de kracht van bewust haak!

Meer Facebook antwoorden.

Welk stadium van de haak proces heb je het meest genieten – planning van het project, bezig of het invullen van het?

Ik wist dat iedereen zou verschillende meningen hebben over deze! @ Stitchstory houdt planning, @ Elevenhandmade wil starten, Discussie Ambachten sympathieën “het middendeel” en Danielle Branch wil voltooien.

@ CrochetKitten zei op Twitter: “Het invullen van het als blijkt dat de manier waarop ik graag. Anders, dan van plan is.”

@ Twistnknot zei: “Ik geniet van de planning en werkstappen. Ik hou van het bedenken van verschillende ontwerpen en testen ze met de schepping.”

Meer Facebook antwoorden.

Welke #1 manier die Haak Makes You Feel Creative?

Op Twitter beantwoord @ BrookeRocker: “De meerdere kleuren combo's en veranderen van een steek of haaknaald. Tal van manieren om creatief te zijn w / it!!”

Sharon Knight zei: “Ik heb een harde tijd vasthouden aan een patroon, de meeste van de tijd dat ik ga af op mijn eigen manier, ga met mijn verbeelding. Tot dusver heb ik behoorlijk succesvol geweest. Mijn projecten mag niet lijken op de patronen, maar ze zijn mijn eigen creaties. Het enige probleem met dat is dat ik niet altijd kan herinneren hoe ik het deed iets.”

En Jacqui Cahn zei: “Ik droom van textuur en kleur”. Mooi!

Meer antwoorden op Facebook.

Wat zijn uw favoriete haak boeken?

Op Twitter @ GingerbreadBun zei: “Ik hou The Happy Hooker January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup. Het was mijn eerste gehaakte boek en ik terug te gaan nog.” En Crafting Vingers gedeeld: “Ik hou van Jan Eaton's Compendium van Haak Technieken January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup“.

Op Pinterest Melanie Davies’ moeder Dianne beantwoord: “Favoriete boek moet het worden Encyclopedia of 300 Haak Patronen, Steken, en modellen January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup door Doris M Smith. Het is van onschatbare waarde, omdat het laat zien de VS haaksteken (Ik ben in het Verenigd Koninkrijk).”

Kristine Mullen twee Leisure Arts boeken die ik was niet bekend met genoemde: 99 Haak Bericht Stitches  January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup en 108 Haak Cluster Stitches, die zowel door Darla Sims zijn.

En Ona Hawk genoemde twee die je al weet dat ik hou: Creatieve Haak en Ontwerp Haak, zowel de 1970.

Meer antwoorden op Facebook.

Welke tv-programma of film heb je gezien dat de haak in zich heeft?

granny square couch 400x304 January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup

@ Vickyfully zei: “Amy Farrah Fowler's oma Afghaan op haar bank in “Big Bang Theory”.

Benieuwd wat andere shows hebben gehaakt? Check out de geweldige antwoorden hier.

Wat voor soort materiaal vind je het leuk om te haken met een andere dan de garens?

Ik hou van leren over alternatief materiaal haak. Antwoorden opgenomen, snaar, draad, twijn, draad, papier, plarn en touw.

Ik hield van het horen van Irene Lundgaard Op deze. Ze zei: “Goed, Ik heb nog maar net geladen foto's van mijn haak met Manilla Twine en Candlewick katoen. Hard, plezier en sculpturale materialen. Loved it!”

Stephane Aurore Kone wees erop dat het leuk is om te werken met alternatieve materialen, maar soms is het moeilijk om erachter te komen welke haak te gebruiken! Zeer waar? Heb je gezien de enorme haken die Ivano Vitali gebruikt om haken krant?

Meer Facebook antwoorden.

Wat heb je gedaan (als er iets) worden eco-vriendelijk in je haakwerk?

Ik hield van deze antwoorden! Het gebruik van gerecycleerde T-shirt garen, kringloopwinkel garen en plastic zak garen (plarn) waren top antwoorden.

Stacy Theoharis O'Rear is lokaal gebruikt gekweekte vezel.

Erin Busby zegt, “Ik kies meestal natuurlijke vezels en kleurstoffen in kunststoffen.”

En Sue Hilsdon herinnert ons eraan dat frogging projecten en hergebruik van het garen is een manier om eco-vriendelijk ook te zijn.

Een patroon je werkt door niet te werken. Wat doe je?

Vicky Greenwood zegt: “gooien het in de Zak van Verlaten Projecten die me achtervolgt…” waarbij Lorie Hartman antwoordde, “oh ja, de zak van Verlaten Projecten…”

Carrie Olin-Dyke zegt: “Ik meestal ongedaan maken en probeer een andere garen. Mijn meter is ALTIJD uitgeschakeld!” Verschillende andere mensen ook vermeld ongedaan het en werkt het op verschillende creatieve manieren. Sue Hilsdon zei: “negeren de patroon, gebruik mijn ogen en werk het een eenvoudiger manier!”

Marinke Slump zegt: “Doe de wiskunde en op te lossen, en als dat niet werkt trokken ', pruilen en vergeet mijn pijn door het uitvoeren van de LYS” icon smile January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup

Rhiannon Rodrigues lacht: “Hebben een driftbui en dan eten cookies.”

Debbie shoutz Daugherty zei een variant van wat veel mensen zeiden: “Zet het neer voor een tijdje en later terug te komen.” Dat is waarschijnlijk de slimme manier om het te doen!

Ik hield echt van de gemeenschapszin van Dana Bincer’s antwoord die op G zei: “Kijk of een vriend kan achterhalen…zoniet…kikker het project en er iets anders!”

En tenslotte Ik ben echt blij dat Eleven handmade crochets wees erop: “Ik zou de ontwerper om hulp te vragen – ze zijn zeer behulpzaam mensen. Ik ben eigenlijk verbaasd maar niemand heeft dit antwoord gehad. Dat is het voordeel van het kopen van patronen uit indie ontwerpers – je patroon hulp krijgen!”

Meer op Facebook.

Wat zijn uw gedachten over mensen die artikelen haken voor hun huisdieren?

Interessant antwoorden op deze!

Charlotte Clark zei, “Zolang ze niet zetten hun huisdieren in dwaze kostuums. Deze tijd van het jaar dat ze iets nodig om ze warm te houden (vooral de kleine dieren.)” En Debbie shoutz Daugherty dat goedgekeurde, gezegde “Ik gehaakt een trui voor onze chi en het helpt om hem warm te houden, dus het dient een nuttig doel!”

Mensen leken over het algemeen meer geïnteresseerd in het maken van dingen voor honden dan katten. Echter, Carolin Korte wees erop: “Hangt…Ik zou niet kleden mijn katten in iets. Maar ik denk dat het haken kat speelgoed zelf is geweldig. Ik heb ooit een nep muis gevuld met kattenkruid, een belletje, en katoen…de katten vonden het geweldig.”

Erin Busby zei, “Eerlijk, Ik heb dezelfde gedachte over dat als ik over garen-bombardementen: soort ontzagwekkende, maar niet dicht genoeg in de ontzagwekkende / kosten verhouding voor mij om het te doen, mezelf.”

Marinke Slump zei, “Waarom niet, rechts? Hoewel ik nooit zou haken een knuffel of iets voor huisdieren; alleen de gedachte van het krijgen van hen aan flarden gescheurd en kleine stukjes garen doet me huiveren!”

Op Twitter @ twistnknot maakte een punt ben ik het eens met: “Ik vind het geweldig als uw huisdier houdt van wat je maakt. Sommige mensen nemen het overboord en u kunt vertellen het huisdier is niet gelukkig.”

Meer op Facebook.

Hoeveel haaknaalden heeft u zelf? Hoeveel is te veel?

Veel mensen hadden grappige dingen over te zeggen. Zoals Anne-Marie Rutella die vroeg, “Betekent dit zijn de degenen die ik verloor door naar de sofa?” Ik hoor dat!

Karren Sis Morton zei: “Waarschijnlijk 50. Ik pak ze op bij werf verkoop,,,maar ik geef ze weg als ik les geef iemand om te haken. Ik gebruik Laurel Hill houten haken voor mezelf,,,Ik heb de hele set en bewaar ze in mijn haak geval te allen tijde … zeer “beschermend” van mijn favoriete haken!!”

Ik geef toe dat mijn favoriete antwoord was, want het was een persoonlijk antwoord voor mij. Pamela Marshall Ganne zei: “Direct door jou weet ik zelf 2 klein zilveren metalen die, 2 medium plastic een, en 3 medium bamboe enen en ik weet niet hoe om te haken!!!”

Vind meer antwoorden op Facebook.

Het is moeilijk om het bedenken van nieuwe gehaakte vragen elke dag. Heb je nog je wilt dat ik vragen? Deel ze in de reacties hieronder!

pinit fg en rect gray 28 January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.
undergroundcrafter
undergroundcrafter like.author.displayName 1 Zoals

Plezier! Bedankt voor het delen van deze ronde en de links naar de vragen.

icrochetinoh
icrochetinoh like.author.displayName 1 Zoals

Hou van deze post en zoveel verschillende antwoorden op elke vraag zien. Er zijn zoveel aspecten en invalshoeken met gehaakte het is leuk om het te zien.

Trackbacks

  1. [...] vandaag publiceerde ik de beste antwoorden andere mensen gaven aan mijn januari Haak Vragen van de Dag. Ik dacht dat je zou willen krijgen om een ​​beetje meer over mij weten door te leren mijn antwoorden op de [...]

Vorige post:

Volgende post: