Interview met Kathryn: De januari Haak vragen

door Kathryn op Januari 31, 2013 · 8 reacties

in Mijn haakwerk

Post image for Interview with Kathryn: The January Crochet Questions

Eerder vandaag publiceerde ik de beste antwoorden andere mensen gaf aan mijn Januari Haak Vragen van de Dag. Ik dacht dat je zou willen krijgen om een ​​beetje meer over mij weten door te leren mijn antwoorden op dezelfde vragen. Hier zijn ze.

Wat zijn uw 2013 Haak Goals?

Ik besprak mijn gehaakte doelen en mijn gehaakte bloggen doelen hier haakt Concupiscence aan het begin van de maand. Sommige van mijn doelen in mijn eigen crafting omvatten om een ​​nieuwe techniek te leren, praktijk meer bewust haak, neem een ​​gehaakte klasse, en daag mezelf met een groot motief based project.

Wat is je favoriete Haak Stitch?

bullion crochet Interview with Kathryn: The January Crochet Questions

Mijn favoriet om naar te kijken is het edelmetaal gewoon omdat het zo anders, maar het is niet zo leuk om te doen met de meeste garen types. Ik wil bericht steken veel. Mijn favoriete klassieke steek is de HDC, specifiek een geribbelde hdc.

Hoe noem je jezelf?

Ik ben niet bang om noem mezelf een kunstenaar, maar het komt vaker voor dat ik gewoon zeggen dat ik een breister of een liefhebber van de haak. Ik ook zeggen dat ik een haak blogger en haak auteur, natuurlijk.

Wat is Uw Haak Intentie?

“Haak is een manier om mezelf en anderen te helen. Ik zal altijd komen om het met een creatieve en open geest en een verlangen om het te gebruiken om goed te doen in een aantal kleine manier.”

How Do You Like To leren haken?

I’m sure I’ve mentioned in the past that I tend to learn best from reading. As a result I usually prefer written instructions for crochet. If I’m going to use something visual, hoewel, I’d prefer a video to drawings or symbol charts.

Wat Era van Haak jou het meest interesseert

I really like 1970s crochet art, die ik geïnteresseerd in meer en meer als ik heb gegroeid onderzocht het tijdperk.

vintage 1930s crochet cotton top Interview with Kathryn: The January Crochet Questions

Belangwekkend, my more recent research into 1930s haak is also making me a fan of that era of the craft, which is not something I’d thought about much before now.

What Do You Think About Granny Squares?

I love to work on large granny squares that have only a few color changes. I don’t like changing colors or joining squares so I don’t do the motif-style granny projects much although I love how they look when others do them!

Wie in je leven heb je het meest genieten haken artikelen voor?

I have to confess that it’s myself. I do also enjoy making special items for friends and family but I tend to crochet more for me than them!

Hoe is Haak Geholpen uw gezondheid?

crochet saved my life on kindle1 Interview with Kathryn: The January Crochet Questions

Duidelijk, dit is een onderwerp dat ik nooit moe van het praten over, gezien ik schreef een boek over het!

Wat is uw mening over het merk ontwerpers die haak in hun start-en landingsbaan werk?

I love checking out the creativity of designer crochet and brand name crochet. I don’t purchase it but I like seeing it and sharing it. I definitely think if you’re going to buy it then it’s ideal to make sure that the designers are offering fair compensation to their crocheters since this is a handcraft that can’t be done by machine but other than that I think it’s a terrific thing to see!

Wat is de beste manier om uw haaknaalden organiseren? Hoe ga je sorteren en ze opslaan?

Ik had al gekregen een aantal geweldige ideeën about this from asking it last year but don’t honestly do much of anything special with mine. Een vriend maakte me een mooie haaknaald geval van stof en ik houd alles in daar of in het werk dat ik aan werk.

Als u een kon nemen gehaakte retraite in elke stad van de wereld, waar zou je dan kiezen?

Ik ben momenteel verliefd op het idee van een ontspannen vakantie op een strand in de Middellandse Zee eilanden van Griekenland dus ik zou daar plukken. Ik zou graag een soort van kleding voor mezelf er haken, zodat elke keer als ik het droeg ik me herinnerd worden aan de ervaring!

Er is veel wiskunde in haak. Hoe voel je je over dat?

Ik hou van het verkennen van hoe wiskunde, wetenschap en kunst kan allemaal in gehaakt worden opgenomen. Ik hou ervan als een concept. Ik heb eigenlijk niet veel aandacht besteden aan de wiskunde in haak als ik zelf iets knutselen, hoewel, tenzij mijn fase van het patroon absoluut vereist!

Heb je ooit iets dat je haken kwalijk? Waarom? Wat heb je eraan doen?

Ik leerde al vroeg dat als ik om iets te maken, meaning I committed myself to it for one reason or another and someone else is expecting it, then I rarely enjoy the process. I deal with this by not taking on projects for other people and just crocheting what I feel like crocheting so that it can remain something that is a true joy for me!

Welk type haaknaalden zijn uw favoriet? Aluminium? Staal? Handgemaakte? Specifiek merk?

aluminum crochet hooks1 Interview with Kathryn: The January Crochet Questions

I love looking at beautiful glass and hand carved wooden crochet hooks but I prefer working with Boye aluminum hooks.

Wat zijn de positieve en negatieve dingen die je tegen jezelf als je haak?

I actually try to practice indachtig haak in which I observe all of my thoughts without any sort of judgment. Echter, sometimes I actively incorporate affirmations into my crochet work and will say things like, “My creativity heals myself and othersas I complete each row.

Welk stadium van de haak proces heb je het meest genieten – planning van het project, bezig of het invullen van het?

My answer to this one seems to change a lot but right now it’s the process of working. Ik ben eigenlijk haken deze gigantische hyperbolische gehaakte kunststuk alles in blauw op dit moment en ik ben gewoon groeit het en groeit het en groeit het en zelfs niet na te denken over wanneer het zal eindigen, maar alleen de liefde voor de ritmische proces van het zien van het ontvouwen.

Welke #1 manier die Haak Makes You Feel Creative?

Het stelt me ​​in staat om een ​​artistiek ding te doen op mijn eigen manier in een omgeving die zich niet beroept op een hoop oordeel.

Wat zijn uw favoriete haak boeken?

Ik hou van de slimme geavanceerde haaktechniek boeken zoals Dora Ohrenstein's Custom Gehaakte Truien en Kristin Omdahl's Naadloze Haak. Ik hou van de haak boeken uit de jaren 1970 dat de projecten zijn voorzien van meerdere ontwerpers, zoals Creative Haak. En ik hoop om meer te lezen gehaakte fictie en non-fictie.

Welke tv-programma of film heb je gezien dat de haak in zich heeft?

1970s crochet blanket Interview with Kathryn: The January Crochet Questions

Ik ben altijd spotten gehaakte items in verschillende shows en films! Life on Mars has 1970s style crochet afghans in the background of some scenes, bij voorbeeld, and Ugly Betty is known for featuring some crochet. The clip that comes to mind of someone actually working on crochet is from The New Girl.

Wat voor soort materiaal vind je het leuk om te haken met een andere dan de garens?

I have tried working with different materials like plarn, Mizhuki paper cords and rags. Tenslotte, hoewel, I have to confess that I strongly prefer the process of crocheting with yarn, especially soft yarn like silk bamboo yarn and baby alpaca yarn.

Wat heb je gedaan (als er iets) worden eco-vriendelijk in je haakwerk?

  • I’ve participated in the Iets in het water eco-art crochet project using plarn.
  • I frequently purchase local yarn and yarn from indie dyers and spinners who work with organic, sustainable sources.
  • I constantly frog unused projects and repurpose the yarn.
  • I buy used yarn through thrift stores and other secondhand sources.
  • I try to spread the word about milieuvriendelijke haak through my blog.

Een patroon je werkt door niet te werken. Wat doe je?

I actually don’t often follow crochet patterns because I kind of just like to make it up as I go. Echter, this is definitely an issue that has come up when following patterns. I wrote a post this month about the main thing I’ll do in a situation like this which is make basic crochet assumptions to adjust the pattern and try to get it to work. If that doesn’t work I usually let the project go and do something else but if I really wanted to make the item or thought that the problem was that I didn’t understand something then I might contact the designer or turn to Ravelry forums to get help working through the piece.

Wat zijn uw gedachten over mensen die artikelen haken voor hun huisdieren?

So I confess that I used to be unnecessarily judgy about this, thinkingwhat the heck, pets don’t need clothes!” En dan … then I started crocheting clothes for the pets in my life and I totally love doing it. And some of the pets actually really like wearing clothes!

Hoeveel haaknaalden heeft u zelf? Hoeveel is te veel?

I actually don’t keep that many crochet hooks around. I have a set of D-K from Boye. I have a few loose hooks of random sizes from Susan Bates, a lite-up hook, a bamboo hook and two large hooksan aluminum N and a plastic Q. I have a set of about eight small size thread crochet hooks that I never really use. So what is that – over 20? 25? I’d like to get a set of glass hooks and a set of wooden hooks although I’m sure that’s more for show. So too many for me personally would be maybe 5o but I think it’s wonderful when people have really cool large collections of hundreds of interesting crochet hooks.

Ask me any crochet question you want to know about me in the comments below!

pinit fg en rect gray 28 Interview with Kathryn: The January Crochet Questions
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.
undergroundcrafter
undergroundcrafter

I'm a Boye gal, ook!

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@undergroundcrafter Are there any others that you like? I periodically try new ones but always go back to Boye.

undergroundcrafter
undergroundcrafter

@CrochetBlogger I'm strictly about Boye when it comes to "regelmatig" haken. For fancy hooks and comfort hooks, I like Tulip Etimo and the Eleggant Hook (an ergonomic hook handle that uses Boye tips). I have a Crochet Dude hook, ook, which is pretty similar to the Etimo in terms of comfort. I can't quite decide how I feel about the Addi Swing. Soms, it seems to make my hand feel better and other times it doesn't seem as comfortable. All of these have similar points to the Boye hooks - I really don't like the points that are flattened like Susan Bates. I seem to really split the yarn up with those.

icrochetinoh
icrochetinoh like.author.displayName 1 Zoals

Nice I should answer these for myself.

Trackbacks

  1. [...] gebruikt dus het is belangrijk om te weten hoe het te doen. En inderdaad, deze steek is mijn persoonlijke favoriet elementaire steek. De gehaakte afkorting voor half stokje is [...]

Vorige post:

Volgende post: