Giveaway! Get Inspired Haak Digital Magazine!

door Kathryn op Januari 31, 2013 · 14 reacties

in Haak Giveaways

Post image for Giveaway! Get Inspired Crochet Digital Magazine!

Geïnspireerd Haak is een digitale online maandblad voor mensen die houden haak. I’m excited because I was interviewed for a feature article in the February 2013 issue of this magazine. And I’m also excited because Inspired Crochet has generously offered some giveaway copies to a few of my readers!

Het Magazine

FebCover700 400x550 Giveaway! Get Inspired Crochet Digital Magazine!

Inspired Crochet is an online magazine filled wtih crochet patterns. Het bevat ook interviews, tips, artikelen en andere hulpmiddelen voor mensen die houden van haken. Het is de bedoeling te zijn voor en door crocheters, een gemeenschap magazine over en voor de mensen die houden haak. You can order single issues or subscribe in 3-month or 6-month installments.

My Interview

BlogArticleCover 400x550 Giveaway! Get Inspired Crochet Digital Magazine!

I was interviewed for the February issue, which gets released on Friday, 2/1/13. Ik wil niet dat de goederen bederven door je te vertellen wat ik heb gezegd, maar ik werd gevraagd veel dingen over mijn haakwerk, mijn favoriete steken, mijn blog en meer. Ik ben een van de vele haken bloggers die werd geïnterviewd voor dit probleem.

Voer de Giveaway

SubscribeIC 400x550 Giveaway! Get Inspired Crochet Digital Magazine!

Er zullen drie winnaars van de Geïnspireerd Haak Digital Magazine giveaway. De belangrijkste winnaar gaat om een ​​abonnement van drie maanden naar het digitaal magazine. Twee runners-up zal elke krijgen een gratis exemplaar van de Februrary probleem waarbij mijn interview wordt gekenmerkt.

Om deel te nemen moet je een van de volgende dingen doen:

  • Speld een of alle van de afbeeldingen in dit bericht aan Pinterest. Tag me (op Pinterest hier) en ook een reactie achterlaten op deze post te laten me weten wat uw Pinterest handvat.
  • Deel deze post op Facebook. Tag me (op Facebook hier) en ook labelen Inspired Haak (op Facebook hier) laat dan een reactie op dit bericht laten me weten wat uw Facebook handvat.
  • Deel deze post op G . Tag me (op G hier) en ook een reactie achterlaten op deze post te laten me weten wat uw Facebook handvat.

Inzendingen blijft open tot zondag, 2/3 's middags PST. De winnaars worden willekeurig gekozen en aangekondigd op de blog op maandag.

pinit fg en rect gray 28 Giveaway! Get Inspired Crochet Digital Magazine!
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.
bearyann
BearyAnn

Ik heb net gepost deze weggeefactie op PINTEREST als BearyAnn

rar6134
rar6134

bedankt voor de kans om dit magazine winnen. Ive haken voor een lange tijd en ik denk niet dat ik heb gezien dit een . Ive geplaatst op facebook en getweet. thanks ruth ryan

CrochetWithCris
CrochetWithCris

Hmmm ik speldde een van de afbeeldingen (Ik ben Cris op Pinterest) en 1' d Gebruikt u Cris stokjes :) Awesome giveaway (Ik ben een slechte crocheter omdat ik niet dit magazine eerder had gezien!)

Trackbacks

  1. [...] tijd om de winnaars van de giveaway te kondigen voor Inspired Haak Digital Magazine, die toevallig op de blog laatste [...]

Vorige post:

Volgende post: