Geïnspireerd haak is een digitale online maandblad voor mensen die houden van de haak. Ik ben enthousiast omdat ik werd geïnterviewd voor een artikel in het februari 2013 kwestie van dit tijdschrift. En ik ben ook enthousiast omdat geïnspireerd haak, sommige giveaway exemplaren genereus om een paar van mijn lezers aangeboden heeft!

Het tijdschrift

FebCover700

Geïnspireerd haak is een online magazine gevuld met haak patronen. Het bevat ook interviews, Tips, artikelen en andere middelen voor mensen die houden van de haak. Het streeft ernaar om voor en door crocheters, een communautaire tijdschrift over en voor de mensen die houden van de haak. U kunt losse exemplaren bestellen of inschrijven in termijnen van 3-maand of 6-maand.

Mijn Interview

Inspired Crochet Interview

Ik werd geïnterviewd voor de februari-probleem, die op vrijdag wordt vrijgegeven, 2/1/13. Ik wil niet te bederven de goederen door u te vertellen wat ik heb gezegd maar ik veel dingen werd gevraagd over mijn werk haak, mijn favoriete steken, mijn blog en meer. Ik ben een van verschillende haak bloggers die werd geïnterviewd voor dit probleem.

Voer de Giveaway

SubscribeIC

Er zullen drie winnaars van de Geïnspireerd haak Digitale Magazine giveaway. De belangrijkste winnaar gaat om een drie maanden durende abonnement op het digitale magazine. Twee opvolgers krijgt elk één gratis exemplaar van de kwestie van de Chamilo waarin mijn interview wordt gekenmerkt.

Voer u hoeft te doen een van de volgende dingen:

 • PIN enige of alle van de afbeeldingen in dit bericht aan Pinterest. Mij tag (op Pinterest hier) en ook een reactie op dit bericht te laten me weten uw Pinterest handvat.
 • Deel deze post op Facebook. Mij tag (op Facebook hier) en ook tag geïnspireerd haak (op Facebook hier) dan laat een reactie op dit bericht te laten me weten uw Facebook handvat.
 • Deel deze post op G . Mij tag (G hier) en ook een reactie op dit bericht te laten me weten uw Facebook handvat.

Posten zal open blijven tot en met zondag, 2/3 op de middag PST. Winnaars zullen willekeurig worden geselecteerd en worden aangekondigd op de blog op maandag.

Author

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

14 Opmerkingen

 1. CrochetWithCris Antwoord

  Hmmm I pinned one of the images (I’m Cris on Pinterest) and +1’d you using Cris Crochets :) Awesome giveaway (I’m a bad crocheter because I hadn’t seen this magazine before!)

 2. Posted this on my Facebook page! :) (facebook.com/acreativebeing)http://www.facebook.com/photo.php?fbid=450527135000422&set=a.250374868348984.65381.237216639664807&type=1

 3. thank you for the chance to win this magazine. Ive been crocheting for a long time and I don’t think Ive seen this one . Ive posted on facebook and tweeted. thanks ruth ryan

 4. I pinned here :) http://pinterest.com/pin/144889312983923699/
  I don’t know how to tag you though!

 5. Pingback: Giveaway Winner: Krijgen geïnspireerd haak digitale Magazine! — Haak wellust

Write A Comment