Giveaway! Krijgen geïnspireerd haak digitale Magazine!

Geïnspireerd haak is een digitale online maandblad voor mensen die houden van de haak. Ik ben enthousiast omdat ik werd geïnterviewd voor een artikel in het februari 2013 kwestie van dit tijdschrift. En ik ben ook enthousiast omdat geïnspireerd haak, sommige giveaway exemplaren genereus om een paar van mijn lezers aangeboden heeft!

Het tijdschrift

FebCover700 400x550 Giveaway! Get Inspired Crochet Digital Magazine!

Geïnspireerd haak is een online magazine gevuld met haak patronen. Het bevat ook interviews, Tips, artikelen en andere middelen voor mensen die houden van de haak. Het streeft ernaar om voor en door crocheters, een communautaire tijdschrift over en voor de mensen die houden van de haak. U kunt losse exemplaren bestellen of inschrijven in termijnen van 3-maand of 6-maand.

Mijn Interview

BlogArticleCover 400x550 Giveaway! Get Inspired Crochet Digital Magazine!

Ik werd geïnterviewd voor de februari-probleem, die op vrijdag wordt vrijgegeven, 2/1/13. Ik wil niet te bederven de goederen door u te vertellen wat ik heb gezegd maar ik veel dingen werd gevraagd over mijn werk haak, mijn favoriete steken, mijn blog en meer. Ik ben een van verschillende haak bloggers die werd geïnterviewd voor dit probleem.

Voer de Giveaway

SubscribeIC 400x550 Giveaway! Get Inspired Crochet Digital Magazine!

Er zullen drie winnaars van de Geïnspireerd haak Digitale Magazine giveaway. De belangrijkste winnaar gaat om een drie maanden durende abonnement op het digitale magazine. Twee opvolgers krijgt elk één gratis exemplaar van de kwestie van de Chamilo waarin mijn interview wordt gekenmerkt.

Voer u hoeft te doen een van de volgende dingen:

  • PIN enige of alle van de afbeeldingen in dit bericht aan Pinterest. Mij tag (op Pinterest hier) en ook een reactie op dit bericht te laten me weten uw Pinterest handvat.
  • Deel deze post op Facebook. Mij tag (op Facebook hier) en ook tag geïnspireerd haak (op Facebook hier) dan laat een reactie op dit bericht te laten me weten uw Facebook handvat.
  • Deel deze post op G . Mij tag (G hier) en ook een reactie op dit bericht te laten me weten uw Facebook handvat.

Posten zal open blijven tot en met zondag, 2/3 op de middag PST. Winnaars zullen willekeurig worden geselecteerd en worden aangekondigd op de blog op maandag.

pinit fg en rect gray 28 Giveaway! Get Inspired Crochet Digital Magazine!

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!